Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • am inteles .multumesc de informatii.

  • la pod la dragasani;pana in pod faceti stanga si dupa vreo 100m ---dreapta si sunt locuri destule de plutarit.pitesti-vedea-campu mare-dumitresti-dragasani.fir intins si multa sanatate.pitesti-dragasani---72km.

  • unde fratilor mai exact la poganu?pe unde intrati (pe langa magazin si se trece pe langa rampa aia de gunoi sau ce o fi unde se urca o panta de cca 30 m)?unde era odata limba aia de s-a vrut sa se dragheze?vreau si eu sa merg prin zona la pluta si ceo mai fi , poate cine stie!multumesc.

  • de_moon se pare ca a-i fost anul trecut cu unchiu la poganu la peste si a-ti luat si pe marius de la pitesti.parca asa auzisem eu ca a-ti facut prapad la olt la poganu.sa auzim de bine si fir intins.

  • domnule puiut,cum mai stau treburile cu pescuitul la poganu?se prinde ceva cocosati sau merg tot la draganesti.sant liber sambata si vreau sa merg de dimineata pe undeva dar nu stiu cum sant apele(tulburi)dupa ploile astea.carasul cred ca in timpul asta este in perioada de depunere maxima si nu prea pune gura ,dar nu sant sigur ca nu am mai fost de 2 saptamani.am auzit ca se prinde cel mai bine la rama si vierme.viermi avem dar cu ramele stam mai rau ca nu prea mai sant in balegar;nu stiu de ce!la draganesti am prins mereu anul asta dar cam marunt.am sa incerc la lanseta pe fundul apei poate se ia bucati mai mari.sa traiti si fir intins.

  • mersi la fel. cred ca vom iesi anul acesta impreuna.
    sa vedem daca ai mai da varu masina "yma" ca de cand a luat permisul varu. unchiu a cam ramas pieton. si cred ca ma va lua cu el la peste ca sofer cu masina proprie :))
    fire intinse!

  • platica a fost prinsa la pluta la draganesti prin mai,cam pe 8 sau 18 mai 2010,cand era barajul golit.era mai jos de tevile alea 2 care trece apa pe sub ele si daca mergi dinspre sat drag. ajungi la deversarea apei la ecluze.anul trecut am mers mult pe maruntei si dragoiesti(s-a luat mult ciortan)si am mai mers si la dumitresti.anul acesta cred ca v-a fi cel mai bine la draganesti(este apa crescuta si a intrat mult peste)dar este cam marunt.poate v-a apare si mai mare.in privinta locurilor am mers si 4 si 3dar a fost drum cand am mers 2 daca ceilalti au fost plecati.fir intins si sa prinzi pesti mai mari ca a-i lui pr.

  • a zis ca are echipa completa, si ca nu are loc pentru mine.
    el cu colegii lui eu cu ai mei.
    dar am sa ma tin de capul lui sa vedem dupa ce se da drumu la pescuit pe unde se duce si daca are loc si pentru mine.

    eu anul trecut m-am axat mai mult pe frunzaru - babiciu si la malul rosu - maruntei.
    el din cate stiu ca am vorbit cu el a mers spre valcea , dragasani si chiar pe draganesti.
    poza aceea cu platica e facuta la draganesti atunci cand a fost barajul secat.

  • daca i-ti este unchi(i)de ce nu mergi cu el la pescuit pe olt sa rupeti gura la peste sau ai alte locuri mai bune.da la dacia.fir intins.

  • @ vali69 lucrezi la dacia?
    nu de alta dar in poze apare unchiul meu care lucreaza la dacia :p