Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • despre balta brosteni ce stiti?

  • am fost vineri noaptea la balti la draganesti si sincer sa fiu mi-a fost frica sa pescuiesc deoarece pe toata zona baltilor era pustiu, nici urma de pescar. baltile erau foarte crescute, in zona balastierei era ud chiar si pe drum. asa ca am plecat spre o balta pe care am pescuit si anul trecut, dar fara rezultate notabile. balta se numeste frasinetu, in apropiere de caracal. balta este frumoasa, populata cu crap, ten, caras, platica, somn, babusca, oblete, salau etc, iar taxa este acceptabila, 30 lei/12 ore. am prins de dimineata pana seara apx. 40 buc. numai caras, intre o palma si 700 g. am pescuit cu 3 lansete la rama cu vierme, vierme cu pufulete si buchetel de viermi, iar ca nada am folosit ttx amestecat cu mamaliga si viermi. cred ca toti pescarii de pe balta au prins, dar numai caras. pe 1 mai am inteles ca s-a prins aproape de locul unde am pescuit eu un crap de vreo 5 kg. crap este pentru ca pe tot parcursul zilei a sarit, in special intr-o zona cu papuris, unde sareau numai bucati mari. se pescuieste si noaptea, se accepta plantatul, este interzis pescuitul din barca. se pot retine 6 kg caras, dar sincer as fiu nu a venit nimeni sa controleze juvelnicele.crapul peste 4 kg se elibereaza si se ofera o zi de pescuit gratuita. am observat ca se pot inchiria si casute, din ce mi-a spus paznicul cu 40 lei. au si o terasa cu tv unde poti cumpara bere, sucuri si alte bauturi. una peste alta, a fost o zi buna pentru pescuit si relaxare. singura problema cu balta e ca se afla la distanta mare de campulung, sunt apx. 170 km.

  • nu stiu daca numai pe calculatorul meu sau si la altii aceasta pagina cu pescuitmania se blocheaza.de multe ori cand intru pe acesta nu reusesc sa scriu sau sa citesc nici un comentariu.chiar si in timpul scrisului se blocheaza si trebuie sa inchid si apoi sa revin.sa auzim de bine si fire intinse tuturor pescarilor.

  • balta de la proieni este pe olt,la brezoi putin mai sus vreo 5 km;dupa localitatea corbu.are legatura cu oltulprintr-un canal mic ce trece pe sub linia e 81 care merge la sibiu.traseul pitesti-rm valcea-brezoi-corbu-proieni.cautati ducu stefanescu;pescuit la proieni(pe gooagle)si gasiti date despre balta.eu am facut poze duminica dar nu am dat la peste ptr ca de la valcea in sus nu se pescuieste in prohibitie(asa cred eu ca nu erau pescari)venea cineva cu 2 undite dinspre brezoi ;linia care vine de la voineasa,dar nu l-am intrebat daca da la peste.balta este langa drumul dn7(e81)in stinga imediat dupa un pod de linie ferata care trece peste olt.nu este chiar mare dar este o zona superba.locuri mai sant prin zona brezoi dar si dealungul cursului raului olt.deci cautati pe pescuit la proieni cu ducu stefanescu si aveti toate datele.eu am poze pe blogul meu dar nu am nr de tel al d-voastra sa va zic unde sa cautati;doar d-l puiut stie .ca distante avem pitesti-valcea 61km; valcea-caciulata21km;caciulata-brezoi in jur de 10,,15km si apoi vreo 5km pana la balta.in dreptul baltii pe partea dreapta a drumului este un indicator mare,proieni asta dupa loc corbu.acolo cand creste cursul oltului creste si nivelul apei in balta.va doresc sanatate si fir intins.

  • unde este balta asta proieni?

  • ciortanul cat este de mare la palma sau la 700, 800 de grame????

  • domnule puiut,in blogul cu poze al meu am pus si poze de saptamana trecuta de la draganesti si vreo doua de la balta proieni.daca vreti va uitati.sambata sau duminica vreau sa mai merg pe olt.pana atunci va doresc fir intins.

  • d-le vali ieri dupa amiaza la poganu apa a crescut iara destul de bine chiar daca nu ca saptamina trecuta,eu am dat pe o locatie noua unde alaltaieri se luase ciortan mai mult decit unde dadeam eu,dar nu am reusit sa pacalesc decit 4 bucati iar restul pina la 4kg am luat caras destul de frumos.a mincat numai la viermi.ciortanul era acolo dar statea cam la 15mt de mal si rar s-a apropiat cite unul cu toate ca am stat pina s-a intunecat,si am incercat cu nada la greu sa-l atrag.cred ca un motiv s-ar putea sa fie si faptul ca ne-au cam mirosit plasarii si baga noaptea plasele si-l sperie.astazi o sa iau si varga de 7mt si chiar bologneza sa vad daca acolo in larg unde sare el il pacalesc cumva.ieri am dat doar cu un bat de 6mt.ca nada i-am dat benzar crap miere,iar in cirlig am pus trei viermi unul rosu si doi albi.nu stiu de ce pe locul unde am dat pina ieri luam numai la mamaliga, iar aici unde am dat aseara se ia numai la viermi.singura diferenta este adincimea apei,acolo apa avind 1mt si ceva iar aici 70cm.oricum adincimea apei conteaza foarte mult,dupa cum am observat,pentru ca nu trage peste tot.drep exemplu ieri doi cunoscuti de-ai mei pescari destul de buni care dadeau cam la 30mt de mine dar unde apa era mai mare nu au luat decit 3-4 carasei.in concluzie la poganu se prinde peste dar trebuie sa nimeresti si locul unde maninca.fir intins !

  • luni ma duc si eu la draganesti si revin cu informatii !

  • de ionesti nu stiu de a inceput pestele sa manance dar am fost astazi pana la proieni-brezoi vl si nu erau pescari pe tot oltul,ori nu manca pestele ori nu se da voie.cel mai bun loc de pescuit cred eu ca este draganestiul olt.noaptea se ia somotei la rama groasa si ziua cu o varga la pluta se prinde caras nu mare dar tocmai bun de prajeala.se ia la vierme,rame si a inceput si la mamaliga.nu dati departe de mal (se iau bucati mai mari la 3 m de mal)somoteiul tot aproape de mal se prinde la 15; 20 m.cine are pestisor viu va prinde si salau.ultima oara am luat si platica dar nu mare.peste se mai prinde si pe slatioare sau la poganu daca nu misca apa.maine am timp mai scurt si merg la un lac la suseni ag dar la sf de saptamana vreau sa incerc ori la poganu ori la auresti.astept si eu vesti de pe olt.va doresc tuturor pescarilor multa sanatate si fir intins.