Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • somnul a fost luat ziua in amiaza mare la coropisnita.
    si da taxa este 30 ron / 12 h

  • multumesc pt informatii
    mi-am luat coropisnite sa dau la somn probabil noaptea nu am pescuit niciodata la somn in balti decat pe dunare, probabil o sa folosesc aceeasi montura ca cea de pe dunare
    o sa dau si dupa crap si dupa caras , o sa vad acum care dintre ei o sa manance
    am inteles ca taxa este 30 de lei pt 12 ore, nu 50 de lei

  • pe insula la campulmare-dragoiesti,stie cineva daca a inceput sa puna gura pestele sau pe coada barajului in spatele spitalului acolo la cladirea din bca?fir intins.

  • d-le vali acum am venit de acolo si pot sa va spun ca am fost si ieri tot prin zona dar intradevar ieri de pe drumul unde am zis nu se putea da ca a batut vintul si a adus foarte multa buruiana,la suprafata.dar ce este mai rau este faptul ca apa a scazut foarte mult si pestele s-a retras catre mijlocul baltii.astazi dupa amiaza eu nu am luat decit un ciortan la palma un carasel si doi bibani la mal,dar doi prieteni de-ai mei cu care am fost au riscat si sau bagat cu barca in mijloc si au luat cite 5-6kg caras si ciortan,iar unul a scapat un ciortan la 1kil si ceva ca nu au avut minciog la ei si cind sa-l ridice in barca i-a scapat.nu trebuie sa dea cu fata spre pod ca inca nu a intrat peste acolo in golf decit maruntis,trebuiau sa dea cu fata la vale,dar asa cum am mai spus erau doar trei locuri,si trebuia sa le cunosti foarte bine ca sa dai unde tragea ciortanul in rest da numai caras si foarte rar ciortan.acum nu mai merge acolo de pe drum , pentru ca a scazut apa si s-au stricat locurile si intradevar dai in buruieni.as intra si eu cu barca dar nu ma risc,sa ma prinda si sa incalt vre-o amenda sau dosar penal.tot ciortanul este acum in larg,sare seara in ai draci dar nu se apropie nicicum de mal de cind a scazut apa.poate da dimineata acolo de pe poiana cu fata catre insula ca este mai adinca apa,dar nu stiu sigur ca nu prea am fost dimineata.fir intins!

  • balta este in comuna dobrosloveni.ptr cine nu stie,acolo se prinde si platica f mare dar nu in timpul asta.acum este indicat numai la pluta pe langa papuri si se prinde caras mare.domnule puiut a fost 2 colegi de a-i mei si au dat la poganu si pe canal si acolo pe insula unde erau pescari si au zis ca era buruiana multa si au luat 2 kg de caras de fiecare.ciortan au zis ca nu au luat deloc.ei au fost sambata trecuta si spuneau ca erau pescari multi dar nu se prea lua si era cam marunt.eu le-am zis ca trebuia sa dea din drumul ce merge pe insula cu fata spre pod,acolo in golful acela de balta sau mai sus spre pod de pe malul cu peco. au zis ca sarea pestele dar cum s-a incalzit nu amai mancat.eu cred ca nu prea au stiut sa aleaga locul pentru pescuit.cand merg cu mine eu sant cel care mai depistez ceva locuri mai cu succes.voiam sa fac o iesire sambata sau duminica la olt dar acum in timpul acesta nu sant sigur.oricum voiam cativa ciortani in carlig.la proieni nu am scos unditele din masina ptr ca nu pescuia nimeni.de la valcea pana la brezoi nu am vazut pe nimeni cu undita pe balta.fir intins in continuare si ne mai dati vesti.sa traiti.

  • localitatea se numeste dobrosloveni.

    detalii balta.

    http://www.pescuitmania.ro/balta-frasinet-1-1005.htm

    poza este reala. aceea este cam toata balta. este facuta poza din coada lacului. loc bun de pescuit este in spatele acelor salcii pletoase catre stuf.
    nu incercati cu boiles, pelete sau mai stiu eu ce . nada ttx si boaba sa fie la greu.. coropisnita daca vreti sa dati de somnii de peste 10 kg.
    fire intinse!

  • @evelyn: balta este in comuna dragosloveni si se numeste frasinetu. eu am pescuit spre stuf, nu spre coada si am fost multumit. intr-adevar, pana in caracal este un podet unde se face dreapta, este un indicator "dragosloveni" pe care scrie si ceva de lacul de pescuit. sa ai grija pentru ca indicatorul este pus dupa intersectie, la inceputul podetului cum te duci spre caracal. fir intins!

  • vreau sa ma duc si eu joi la acea balta la care ati fost voi sau cred ca este acea balta dar pt ca mi-a zis niste prieteni dar ei spun ca balta este la dragostoveni au cam asa ceva pt ca din ce vad ca ati scris voi sunt aceleasi detalii despre balta pe care le stiu eu
    de la slatina faci spre caracal apoi dreapta si nu mai stiu cum, drum asfaltat pana la balta si se prinde bine spre coada
    o se revin cu amanunte cand ma intorc

  • d-le vali am vazut pozele de la proieni si de la draganesti si sincer va spun ca m-au impresionat si sunt foarte frumoase.daca doriti eu pot sa le spun unde sa intre sa va vada pozele dar numai cu acordul d-voastra.calculatorul meu nu face figuri pe info pescar.d_le evelyn ciortanii nu sunt asa mari, in general majoritatea au 300gr,dar cam rar intra si mai mari la 700-800gr dar si mai mici.totusi sunt anumite locuri unde maninca ciortanul,in rest intra numai caras si rar cite un ciortanel.ieri dupa amiaza aprox 3kg caras printre care si 2 ciortani la 300gr,la buchet de viermi.uraaaaaaa am luat permisul anpa>fir intins!

  • @vali69 descarca alt browser sau o versiune mai noua a browserului pe care il folosesti.


    @ionouts am fost si eu acum 2 ani la frasinet. sunt 2 balti -> una pentru puiet unde nu se pescuieste si una in care ai voie sa pescuiesti. balta este buna . noi inainte sa ne hotaram daca ramanem am dat un tur de balta si in acel moment scoteau 2 pescari un somn la 10kg la coropisnita. apoi cat timp ai faceau poze au mai prins un crap romanesc la 2,5 kg si mai aveau unul tot de aceeasi dimensiune.
    noi am prins la prima trasatura un crap oglinda la aproximativ 2 kg apoi numai caras peste 500 g.
    am fost tot pe perioada prohibitie si se prndea bine tot in papuris. daca te incumetai sa stai putin ud la picioare sau daca aveai cizme mari aveai mari sanse acolo. lasau pescarii vargile acolo si pleca pestele cu ele.

    si cum ai spus au cabanute care se inchiriaza .. au televizor ..bere.
    noi am platit 60 ron desi eram 4 .