Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • acum am venit de la draganesti , am prins multi carasi cred c avreo 200 - 300 dar la majoritatea le-am dat drumul ca erau mici rau , am oprit decat 10 care aveau in jur de 300 de gr fiecare! e peste dar e marunt rau ! app domnu @vali69 mai lasati o data adresa de mail ca am facut iar niste poze cu braconieri azi , sa vi le trimit sa le puneti pe blog si sa le trimiteti si cui stiti dumneavoastra

  • daca tu esti din dragasani vreau sa-ti spun ca la voi in oras mi-aqm petrecut 9 luni din frumoasa mea tinerete in armata la securitate actuala jandarmerie in 1989,adica in timpul revolutiei.mic orasul dar frumoe.deci puiutule avem ceva in comun.hai pa.

  • d-lor iata cum stau treburile pe aici la dragasani in cazul in care va hotariti sa veniti la pescuit prin zona;astazi am plecat la ora 8,00 pe canal dar apa era inca mica si nu se prindea nimic(s-ar parea ca incepe sa creasca cit de cit),dupa care am incercat la pod dar fara rezultate(acum 2-3 zile s-a luat si aici la fund la rima),iar pe la 10,oo am plecat la baraj unde am luat 3,5kg caras la un feeder la rima,in fata uzinei pe partea oltenilor la balustrada.acolo pot da maxim 5 pescari cu cite o singura lanseta.din cite am observat acolo trage toata ziua ,dar rar se prinde cite o bucata la trei sute de grame,restul asa la palma si la schioapa.d_le mihai din punctul meu de vedere eu sunt dispus sa ne intilnim oricind dupa prohibitie la o partida si la o bere,dar ar fi frumos sa fim cit mai multi dintre cei care postam pe acest topic.mai vorbim pina atunci.parerea mea este pentru cei ce vor sa mearga la pescuit ca sa aleaga draganestiul,pentru ca la dragasani nu poti sti niciodata cum este apa,scazuta sau crescuta in afara de cum am spus acolo la uzina unde se prinde dar peste marunt.fir intins!

  • sarbatori fericite va doresc ...si sa aveti fire intinse.

  • si eu vreau sa fac o iesire la olt dupa paste dar nu stiu unde ne v-a lasa jandarmii.cu anpa putem da telefon la d-l cazacu sa intrebam daca ne lasa si pe noi de aceasta sarbatoare,pe olt.eu am mai vorbit cu el.sunati la 0742355009si i-i intrebati daca ne v-a lasa pe olt zilele acelea.eu a-s prefera draganestiu ptr ca am vazut acolo apa foarte mare si a urcat peste mult si am si prins.va rog ma tineti si pe mine la curent cu ce a-ti rezolvat.ca momeli va recomand ptr draganesti:neaparat rima,vierme si mamaliga ;iar de aveti cus cus din categoria cea mare e si mai bine.fir intins si sarbatori fericite.

  • puiutule hai ma sa ne cunoastem asa cum ai zis si tu dupa poohibitie la draganesti sau la frunzaru in zona barajelor,mai stam si de vorba nu,ce ziceti.
    si mai am o rugaminte hai sa le scriem si celor de la anpa dar faceti careva rost de adresa lor de email,eu zic sa-i rugam frumos sa ne ajute.anul trecut pescuitul pentru mine a fost o catastrofa.

  • multumesc de sfaturi.sper ca dupa sarbatori sa fac o iesire la olt.dar nu stiu unde.

  • sambata 07.04.2012 am pescuit din barca in barajul bascov exact la scurgerea din budeasa, am luat numai oblete marunt si rar cate o babuscuta la vierme, furnica si larva. am incercat si la stiuca (si in bascov si in balti la budeasa), dar cu rezultat 0. vineri vreau sa o tai spre olt, dar sunt nedecis spre ce zona sa ma indrept: dragasani sau draganesti. dvs. ce ma sfatuiti?

  • d_le ioanca, ca nada poti folosi srot de floarea soarelui(rondele din alea ramase de la prelucrarea uleiului din floarea soarelui) ,benzar mix capsuni sau benzar mix special concurs dar folosite in cantitati mici.ca momeli poti folosi:rime simple,buchet de rime mici,rime mari,larve(1-2 sau trei pe cirlig),larva cu vierme in cap de preferinta pinki,sau vierme cu larve in cap.ca tehnica poti pescui pe fund ,iar in cazul in care dai la rima si nu exista agatatori si fundul este curat poti folosi doua cirlige cu strunitele putin mai lungi(ii stimuleaza pofta atunci cind vede doua rime miscind una linga alta.mai poti si improviza ca nu este rau.fire subtiri sinking,0,16 linia principala cu 0,14 strunitele.fir intins!

  • momeli, tehnici si altele pentru pescuit caras la varga in perioada asta??
    multumesc.