Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • d-le vali iata si rezultatul partidei de astazi: zero.unde ieri prindeam peste astazi era aproape uscat.apa a scazut cu cel putin 30 cm.daca doresti sa vi la dragasani pe canal trebuie sa ai noroc,cu carul ca sa prinzi apa crescuta si sa ai ceva sanse.nu pot sa cred cum in 3-4 zile poate sa creasca atit si in acelasi timp sa scada la fel.astazi mai venisera niste pitesteni de dimineata si nu luasera nimic pina la ora doua cind au plecat.s-au bagat si cu barca pe acolo pe canal in jos printre insulite si nimic.ei spuneau ca peste se vedea pe acolo printre insulite dar ca umbla in cirduri si nu minca .cam astea sunt noutatile de pe aici asa ca decizia va apartine in cazul cind vreti sa faceti o partida prin zona.fir intins!!!

  • d-le vali iata cum statea treaba pe canal ieri.am plecat pe la ora 14,45 la olt si ne-am dus pina in capatul canalului unde prinsesem pina acum.apa era crescuta ca si alaltaieri si pe acolo nu era decit un singur pescar care nu prinsese nimic.am luat ochelarii polarizanti ai prietenului meu si am mers sa-l caut pina pe la jumatatea canalului unde am observat ca era pestele.mi-am chemat prieteni si ne-am stabilit acolo dar se pare ca nu am fost destul de discreti ca imediat au mai venit si pescarul pe care il gasisem acolo in capat si niste tineri care venisera intre timp.am inceput sa prindem imediat dupa instalare caras la palma,la varga de 6mt cu larve si vierme rosu in cap.tragea si la rima dar putin mai rar.pe la ora 18,00 apa a scazut usor cam trei degete si s-au rarit foarte mult trasaturile si chiar locatia unde minca.cel putin la mine care dadeam la apa mai micuta au incetat definitiv si se mai lua doar putin mai jos unde apa era ceva mai adinca.captura a fost de 2,00 kg caras la palma.la ora 18,30 am plecat catre casa,cu speranta ca apa sa nu fi scazut prea mult azi noapte ssi sa se retraga de acolo.oricum pina cind am plecat de acolo se inmultisera si pescarii si printre ei a aparut si unul pe care il stiu ca umbla cu plase si alte porcarii.de celularele batale vina!!!o sa vedem ce va fi astazi.fir intins!!!

  • domnule puiut sper sa nu miste apa (sa scada)pe canal si daca a intrat mult caras va trebuii sa si mance dar sa nu apara cei cu braconajul ca imediat pleaca bancul de peste daca este deranjat.sper sa-i alunge controalele .la noi pe arges acum cateva zile i-a rupt filiala pe braconieri.sa vad ce zic baietii din echipa mea unde abordam o partida de pescuit sambata.daca cadem de acord poate facem un drum pe canal.va doresc fir intins in continuare.

  • domnule de_moon spuneti-mi la draganesti acolo in lacuri la comani ;la intrare pana in podetul mic nu mergea carasul?dar dincolo unde era vagonul pe malul drept,la farcasele pe canal si prin balti la papuris se prindea ceva?sambata vreau sa merg neaparat la peste si a-si dori cat de cat si ceva informati ca nu am mai iesit de 3 saptamani .fir intins.

  • am fost duminica la draganesti. pescari cat vedeai cu ochii .. peste lipsa ... vremea a fost super. de prins prindeau la pluta carasel si mic si rar.

  • fir intins dl. tavi!

  • d-le tavi asteptam cu mare nerabdare vestile de la partida pe care vreti sa o faceti miine si va urez fir intins !!!

  • ma duc eu maine la babiciu si o sa va zic ce am facut pe acolo !

  • d-le vali cu asa echipament este si normal sa poti aborda si sa aveti si rezultate la partidele de pescuit.iata si rezultatul partidei de ieri;1,5kg caras la palma,prins la varga de 6mt,cu larve dar si in premiera pentru acest an, larva cu mamaliga si chiar bobita de mamaliga simpla.apa a crescut iara si sunt intrunite toate conditiile de a intra pestele pe canal,de fapt incepusera chiar de aseara sa apara tartamanii aia mari ,sper sa o tina asa macar o saptamina,nu ca data trecuta cind dupe ce intrase pestele,si incepuse sa manince dupa doua zile au scazut-o si s-a retras iara in larg.am o informatie ca la babiciu in aval de uzina pe perne s-ar prinde babusca mare si destul de multa 5-6kg pe partida.fir intins!!!

  • buna seara dl. vali, sunt convins de potentialul piscicol al oltului, doar am copilarit pe aici. nu stiu de ce nu a vrut sa manance... data viitoare sigur o sa pape el. eu vreu sa fac o iesire mai lunga in gura oltului, de 4-5 nopti la crap prin august. daca doriti o putem face impreuna asa cum putem sa planuim si alte partide de pescuit de o zi / doua. eu vreau sa plec in acest weekend in delta sa vad insa cum o sa fie vremea. pana la o noua discutie va doresc multa sanatate si fir intins.