Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • si eu astept sa se mai incalzeasca un pic sa fac o iesire la balta cacana cu toate ca nu prea am avut rezultate anul tyrecut dar este bine ca apartine de ajvps si nu am vazut sa braconeze cineva ziua noaptea nu stiu ca nu am stat da cred ca o sa fac si o partida noaptea sa vad poate oese ceva sitie cineva mai multe de aceasta balta?

  • da domnilor tot la pompe.dupa 2-3 partide cu ,capturi putine iata ca am reusit sa-l gasesc si la masa.a mincat asa de bine de pur si simplu nu aveai timp sa savurezi o gura de bere.la lansete mai in larg in balta mare se luau si cite doi odata din doua in doua trasaturi.a fost super.miine s-ar putea sa fac o partida de salau,pentru ca am o informatie de la arcesti cum ca ar trage ceva salau intre 300-800 gr,dar nu stiu sigur pina nu ma conving cu ochii mei.pina atunci sa vad daca fac si astazi dupa amiaza o partida cu prietenii si va tin la curent cu noutatile de prin zona.haideti,haideti si d-voastra cit mai repede pe balta,va astept cu mare nerabdare sa ne bucuram impreuna de acest sport frumos;pescuitul.va astept cu informatii despre partidele pe care le faceti.fir intins!

  • @de_mon;peste o saptamana,dar sa auzim unde manca bine .de nu mergem la pompe la d-l puiut,ca stiu locul si il facem ca la patinaj artistic pe carasel.

  • domnule puiut santeti cel mai tare,daca a-ti luat 3,5 kg in timpul asta.se pare ca a-ti gasit bucataria pestelui.daca nu mergeam la gradina sigur i-l rupeam la nari la pompe .insa timpul nu este pierdut si o sa i-i fac pe cocosati cat de curand.daca a mancat tot la larva este problema ca se prapadesc pe drum lung.va doresc sa aveti fir intins in continoare si mult timp la dispozitie pana incepe prohibitia.

  • domnu puiu,
    m-ati lasat fara cuvinte! bravos! tot la pompe?

  • asa va vreau fratilor,se pare ca odata cu venirea primaverii a-ti prins gustul vorbariei pe forum.pai fratilor acum e timpul de actiune,toate chestiile astea trebuiau puse la punct asta iarna,cind aveam timp nu acum cind trebuie sa-i rupem gura.asta iarna pe forum eram decit 2-3. astazi am facut iar o partida de la 11,30 la 16,3o;rezultatul 3,5 kg caras.ii rupeam gura rau de tot daca unul dintre prieteni nu avea o problema de rezolvat fiind nevoiti sa plecam din tras.acum va las ca trebuie sa-mi refac monturile pentru partida de miine.fir intins!

  • pai trage ceva pe la draganesti sau la babiciu ? ceva info despre barajele : draganesti , babiciu si izbieni ? multumesc

  • @vali69 ai gasit tovarasi de pescuiala acum la inceput de "sezon" ?
    sa aveti fire intinse. as face si eu o iesire spre draganesti sau frunzaru/babiciu dar nu am cu cine.

  • domnule vali. va multumesc inca odata pentru toate aceste descrieri amanuntite. am generat din pacate o mica confuzie. eu ma duc la colibasi in judetul olt, putin mais sus de slatina spre dragsani. nu la cel din arges / mioveni. o sa ma opresc la baraj la draganesti sa incerc in aval la tevile de care vorbeati. avand in vedere curentul despre care imi spuneti, o sa-mi iau si motorul (unul mic de 4 cai) in cazul in care nu mai fac fata la vasle.... v-as ramane dator dca imi puteti lasa un numar de telefon pebntru a va suna in cazul in care voi avea nevoie de informatii suplimentare. va multumesc

  • prima poza este la frunzaru la deversare si apoi la poz 36 37 38 doua din alea sant la balta babiciu.acolo mai sus de podet in balta spre insula aia mica din balta este loc f bun.dar si pe pernele de ciment spre sat.ma anuntati si pe mine ce este pe acolo ca vreau sa fac o iesire saptamana viitoare.cunosc foarte bine locurile si la rusanesti si la izbiceni este o adevarata minunatie barajele urmatoare .numai ca ne trebuie mult timp sa ne saturam de aceste locuri.