Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • sigur nu ai uitat sa ne spui tot ce ai in masina:)))

  • domnule puiut,eu tin in masina totdeauna sculele de pescuit;ori unde m-as duce .deci eu nu le dau jos din masina nici vara nici iarna.sub luneta in masina tin 6 lansete printre care una cu pluta culisanta si bine inteles pe celalalte le pot folosi in orice fel de pescuit (la pluta sau la fund)tot acolo mai tin 2 umbrele mari in husa care le folosesc atunci cand este soare sau ploua.in portbagaj am o husa mare in care tin :o masa, 2 scaune,juvelnicul,minciogul si un topor sau ciocan de batut suportii de la undite.in alta husa tin suportii ptr undite.dealungul pernei din spate in portbagaj am o husa de vinil in care tin o varga de 5 m si inca doua de 7m.celalalte lucruri si accesorii de pescuit le tin intr-un ghiozdan care contine orice este nevoie indiferent de timpul sau specia de peste unde merg.langa roata de rezerva este suficient loc de o perelina sau alte haine subtiri daca este nevoie sa stau imbracat mai subtire.in concluzie sant asigurat in orice timp si in orice loc de pescuit.aceste lucruri nu ocupa un spatiu mare in masina pentru ca sant bine asezate si fiecare la locul lor.in legatura cum mananca pestele de la o zi la alta ,aveti dreptate .asa este daca astazi se prinde intr-un loc a doua zi nu este acelas lucru sau poate sa fie mai bine decat ziua dinainte.conteaza mult si experienta pescarului,momeala folosita,schimbarea timpului.nivelul apei,linistea care este pe lac.nu m-i s-a intamplat niciodata ca cineva sa prinda peste si eu sa nu prind nimic.chiar de nu am luat cat respectivul tot am prins ceva dar de multe ori poate ca am fost cel mai tare de pe lac fiindca am avut la mine tot felul de momeala si a fost imposibil sa nu mance ceva.sambata vreau sa ies pe lac neaparat dar sa vad ce locatie aleg .prefer o zona linistita si fara braconaj.mi-a zis cineva ca la draganesti erau multi localnici pe baltile de la comani.ori merg acolo,ori la cacana sau de nu incerc la poganu pe canal sau langa drumul de merge pe insula.va doresc tuturor multa sanatate si fir intins.

  • d-le vali ieri pe aceeasi locatie unde am prins alaltaieri 2,5kg caras si ciortan si in acelasi termen orar nu am luat decit 6 carasei.ca si o concluzie noi ii tinem la curent cu trasul pestelui prin zonele prin care pescuim dar se poate intimpla sa mearga acolo intr-o zi in care pestele sa nu manince sau sa scada apa sa se mute din zona sau chiar sa creasca cum a fost ieri,si bineinteles ca pina la urma vina esecului este aruncata in circa celui care a furnizat informatia.din acest motiv incerc sa fiu cit mai obiectiv si sa trec orele cind a tras,fluxul apei,cantitatea,specia etc pentru ca cei care vin sa-si faca o idee cit mai completa si sa nu iroseasca benzina degeaba pina aici asa ca daca prind sau nu prind asta mai depinde si de norocul si dibacia fiecaruia.intodeauna cind plec la peste ,mai ales pe locatii indepartate in husa mea se gasesc toate sculele necesare pentru a aborda aproape toate stilurile de pescuit,si chiar daca plec dupa o anumita specie ma adaptez imediat la ce da balta adica la ce se prinde in zona respectiva,incepind de la oblete si terminind cu salau crap sau somn,asa ca rareori se intimpla sa am rezultate nule.consider ca numai asa poti avea rezultate bunicele pe olt.fir intins!

  • domnule adler,la islaz am fost eu acum doi ani.am venit de la mare pana in bucuresti.apoi am mers linia alexandria-turnu magurele.din turnu magurele am mers pe linia corabia. pana sa trec oltul am facut undeva la stanga pe un camp unde am dat de o balta mica si dupa acea balta era o coada de apa (un fel de golf lung)care avea legatura cu cursul oltului.cu o zi inainte se luase bine stiuca,caras si ciortan;acolo in golf.noaptea s-a dat cu prostovoale de i-mi era mai mare mila sa privesc pe mal.era numai puiet de peste care nu-l luasera braconierii,fiindca alesesera numai pe cel mare.am prins marlite mici carasul si crapul numai tragea deloc si salau f.f rar.aici era la 4 km de t magurele.pentru un loc mai bun trebuia sa mai merg 6 km spre corabia,deci sa trec peste olt si undeva la stanga spre varsarea oltului in dunare erau doua lacuri mari:zetonul mic si zetonul mare.dar nu m-am dus acolo deoarece i-mi era teama sa nu fie aceeas situatie ca in locul dinainte.am tinut drumul spre sprancenata-frunzaru-draganesti-maruntei.si aici la maruntei toti pescari ziceau ca nu merge nimic.nu am renuntat si am dat cu 2 vargi de 7 m la pluta si am luat caras si la 700g.cativa i-i am si in poze.daca se zarea peste acolo la adincimea precizata nu inteleg de ce nu manca.oricum acolo la cadere pe langa pile se mai lua salau dar nu seamana niciodata o zi cu alta.pe viitor sper sa aveti partide reusite in acea zona pentru ca potential piscicol chiar exista.fir intins si ne mai auzim.

  • buna ziua,dl. vali
    weekend-ul trecut am fost la salau atat pe draganesti cat si pe barajul de la mosteni/ strejesti.din pacate rezultatele au fost nule....
    :(. la draganesti mai erau ceva pescari insa la mosteni eram singuri. am beneficiat si de o barca si sonar dar toate acestea de pomana. la draganesti acolo unde mi-ati indicat dvs dupa acea insula in aval am gasit si adancimi de 18 metri. totusi la fund nu am reusit sa dam de niciun peste. pestele era prezent pe undeva intre 1 si 4 metri, in conditiile in care adancimea apei era intre 9 si 18 metri. la stejesti chair sub tevi/ pod, aceeasi poveste pestele intre ape. acolo si agata rau de tot. am lasat cel putin 5 twistere... oricum o cunostinta mi-a spus ca singurul loc unde a inceput sa traga cat de cat salaul etse la islaz in gura oltului. la cele doua balti inainte de barajul de la draganesti era o activitate foarte mare. zeci de masini , biciclete si scutere. nu stiu insa daca se prindea ceva.... nu am intrebat intrucat noi eram caiti pe salau. daca imi spuneati mai devreme intrebam si va puteam spune ce si cum. pentru mine si colegul meu de suferinta a fost totusi foarte bine. a fost cald, frumos si ne-am bucurat din plin de aceasta iesire si ne-am plimbat cu barca doua zile! :) pacat ca vine prohibitia si mai este asa de mult pana in iunie... toate cele bune si fir intins.

  • asa cum anticipam simbata carasul era intrat pe canal si a mincat destul de binisor la rima,captura fiind de 2,5kg pe durata de la 10,oo-14,oo.duminica hotariti pe el am plecat la ora 7,oo dar cind ajungem pe aceeasi locatie surpriza;apa scazuse cu aprox o jumatate de metru si pestele fugise din zona,pina la ora 12,oo nu am luat decit 4 carasi la palma.pe la ora trei la invitatia unui vecin am plecat iara pe balta,tot prin aceeasi zona apa mai crescuse putin si dupa mai multe cautari am reusit sa-l localizez pe peste intr-un gropan pe care mai pescuisem in urma cu doi ani,captura fiind de 2,5kg caras dar surprinzator si vreo 4 ciortani printre ei,toti fiind prinsi la larva cu vierme intre ape.fir intins!

  • domnule montanaro,din cele spuse de d-voastra simt ca cineva in aceasta tara mai iubeste ceva si natura si din cand in cand da speranta ca se poate face ceva bine si in romanica noastra.eu sant cel cu blogul dar si cu sesizarile la autoritatile romane sa faca ceva in eradicarea braconajului.pozele primite si facute de mine nu vor sta numai pe blog ci am sa le trimit la toti cei care trebuie sa faca ordine.am angajamentul ca tot ce vad la braconat le pun pe blog si chiar le trimit de fiecare data unde trebuie,poate s-o face ceva.nu am iesit prea mult pe lacuri pentru ca am avut de lucru putin dar sambata ies neaparat ori la draganesti pe canal la farcasele ori la cacana daca ziceti ca a inceput sa manance carasul.am o ruda care locuieste la slatina si daca i-mi confirma ca a inceput la cacana sambata sunt acolo.am rugamintea la toti pescarii adevarati care au poze cu braconieri sa le trimita la garda de mediu,la gnm silvian ionescu,si la anpapentru ca acestia mi-au zis ca numai eu reclam asa ceva dar sau convins cand i-au prins la zavideni pe braconieri ;ca este adevarat.le trimiteti pozele si la id drgx. [email protected] si eu le pun pe blog poate reusesc cat mai multe.sant convins ca la iesirea mea pe balta am sa strang mai multe poze cu braconieri sa le confirm la autoritati ca se braconeaza la greu si ei abar nu au(se fac ca nu stiu)pe zona arges nu sant asa braconieri .pe zona oltului este un dezastru.unde vad jigodile ca prind pescarii ceva peste dau buzna ca flamanzii si rup tot ce le sta in cale .cand au sa termine pestele se vor apuca si de noi cei care iesim la o distractie sau recreere in natura si ne va manca de vii ,la materia cenusie a lor pe care o poseda aceste specimene doar cu numele ca sunt oameni.cat este oltul de mare se tin ca mustele numai printre unditele si locurile noastre dupa braconat.deci sambata seara va transmit ce partida de pescuit am avut ,dar sper sa am una fara deranj.va doresc sanatate si fir intins.

  • ieri am fost la cacana la caras si am prins undeva la vreo 4kg si m-am gandit sa incerc rapitorul in balta la rudari ca in fiecare primavara si nu mare mi-a fost mirarea cand vad 2 braconari care scoteau plasele intinse pe toata balta deja stiam ca partida de pescuit a fost compromisa si totusi am incercat sa continui sa dau totusi la pescuit si aproximativ 5 ore petrecute pe balta am prins doar o marlitza .

    imi pare rau ca nu am avut aparatul sa le fac poze ( desi am vazut un articol in care un domn doreste sa le faca publice pe un blog ) data viitoare nu o sa mai uit sa mai iau aparatul la mine dar oricum sunt localnici de acolo .

  • domnule adler va rog daca a-ti fost la draganesti sa ne transmiteti daca se lua caras in balti la intrare spre baraj (la podetul mic)ori la cele doua tevi peste apa sau dincolo pe malul drept la farcasele.vreau sa merg sambata viitoare la un carasel.merg in acea zona pentru ca este mai putin braconata .la farcasele,primavara luam caras frumos prin lacurile de acolo si pe un canal,dar si pe riul teslui.daca aud ca nu a mers acolo ori merg la balta la babiciu ori incerc la groapa cu fiare la malul rosu sub ipotesti .acolo la draganesti cand sant multi pescari localnici (cei cu biciclete,carute motoscutere)pe baltile de la inalta tensiune sant semne ca a inceput carasul sa puna gura.va doresc sanatate si fir intins.

  • astazi s-a prins si la budeasa pe pod ,babusca si oblete.nu s-a luat peste de dimensiuni mari dar frumos pentru ceva prajeala.cine a stat pe el mai spre seara a prins si chiar 4 kg.s-a pescuit de pe pod la ecluze cu undita la varf cum dadeam si la dragoiesti.astept sa intre carasul pe canal dar daca braconierii dau cu prostovoalele pe el nu sper la o partida prea stralucita.sa venim de la mioveni pe canal la poganu sa ajungem la 10 minute dupa ce pleaca jigodile cu braconatul nu cred ca este prea placut.pe olt se mai braconeaza si in alte zone dar asa nesimtiti ca aici nu este in toata lumea .sant adevarate specimene ale naturi care nu au in cap decat distrugerea a tot ce este frumos pe lume.asa cum braconeaza ,fac orice lucru rau si nicidecum bine.sa va dea bunul dumnezeu sanatate si sa aveti cea mai mare liniste la pescuit cu,capturi pe cinste.