Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • la cacana am deschis sezonul anul trecut si a fost destul de bine am luat caras la libelule si pluta f fina,fir 0,10 daca puneai mai gros nu mai punea gura si as fi prins f bine daca nu incepea o vijelie.am pesciut sub tevi in balta mai mica cea care se varsa in olt,cred k acum e inca inghetata abia astept sa se dezghete,am auzit k ar fi baltile ajvps-ului si nu ai voie sa dai decat daca ei afiliat,stie cineva ceva sigur?eu am fost de mai multe ori acolo dar nu m-a intrebat nimeni de nimic.fir intins

  • d-le octavian daca vom fi sanatosi si v-a mai ramine ceva peste pe olt i-mi va face o deosebita placere sa ne intilnim la o partida de pescuit.

  • d-le adi77,daca, considerati ca v-am jignit cu ceva va cer sincer scuze si va multumim pentru informatiile oferite.

  • pentru domnul puiu(ca sa nu ma mai acuze):

    in jurul orasului slatina este liniste.
    cacana balta 1 si 2 nu misca nimic. arcesti(canal, beica, priza olt, gascarie) nu misca nimic. in aval de barajul slatioara se braconeaza la greu (parasute, agatat, postrovoale. la ipotesti nu am auzit nimic(balta cu fiare este inghetata.

    am auzit ca se prinde in ecluze la draganesti, printre gratare, babuscuta, platicuta, iar pe partea cealalta de pe balustrada la pestisor viu se prind strapazani.


  • ne mai trebuie un ceausescu inca 20 de ani ....pt ca romanul nu stie decat de frica....nu are rost sa ne mai miram de ce rad toti de noi....pacat

  • domnule puiu
    va multumesc anticipat! sper ca in aceasta primavara-vara sa ne intalnim la o partida de pescuit!

  • d-le vali cred ca autorizarea pescuitului cu prostovoale reprezinta bomboana pe coliva pestelui care a mai ramas in apele tarii.cred ca in goana dupa voturi cit de curind o sa vedem si autorizatii pentru parasute si ancore.sincer sa fiu nu am vrut sa fac politica aici dar parca dezastru si jaf mai mare decit a facut p.d-leul de cind este la guvernare nu a fost niciodata in aceasta tara. pentru mine si familia mea acest partid nu mai exista de acum inainte.ei zic,ca sa dam noi telefon la 112 dar cum sa dau eu telefon cind trei sferturi dintre braconieri ma cunosc ca doar ma intilnesc zilnic cu ei?de ce nu vin ei pur si simplu sa-si faca datoria ca doar de aia i-au banii de la stat?

  • d-le octavian cunosc baltile de care ziceti,pescuiam mult in tinerete pe ele dar si acum mai pescuiesc din cind in cind atunci cind nu prea maninca pe olt.cel putin acolo la pompe chiar in fata de unde trag pompele apa se ia si acum caras din informatiile mele si s-a luat si in ianuarie inainte de ninsori.acum doi ani cam prin august am prins citeva zile cind a mincat bine acolo caras frumos dar anul trecut nu prea a mers nici pe acolo.cred ca zilele astea o sa merg si eu pe acolo la pompe si o sa va zic mai multe.

  • domnule puiut,astazi am vorbit cu anpa oltenia ;cazacu florin si a zis ca se poate ca acei cu barcile cu postrovoale sa fie autorizati ptr pescuit industrial.in legatura cu fenomenul de control pe olt in vederea antibraconaj a zis ca nu se ocupa ei cu controale ci jandarmeria si politia.ei au alte treburi cum ar fi documentatie autorizati de pescuit alceva.deci la cum i-si face treaba politia nu ma astept la mare lucru,avand in vedere ca traim in romania.a spus ca se poate face ceva numai atunci cand sant prins braconierii in fapte.zicea ca numai 112 este recomandat dar dupa ce suni la 112 se duc dracului braconieri si apoi apare politia sau cine trebuie.in legatura cu baltile de mai jos de pod la dragasani,am pescuit si eu acolo pana aproape de pompe si merge bine carasul primavara si se prinde chiar si vara .acolo am prins si salau frumos.sa vedem anul asta ce va fi.fir intins.

  • domnule puiu,
    stiu ca in aval de podul de la dragasani, cum coborati pe dig spre statia de pompare a apei, pe partea stanga, sunt niste balti formate - din cate am inteles eu de la localnici- pe fostul curs al raului. acolo am prins caras, mai ales primavara devreme, la larva de libelula si viermusi. sunt curios daca d-voastra ati incercat vreodata sa pescuiti in aceasta locatie.sau poate stiti pe cineva, vreo cunostinta, care sa fi pescuit in aceasta locatie. va multumesc.