Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • trimiteti pozele pe: [email protected] si comentarile pe www.braconajpescuit.blogspot.com
    va multumesc.

  • domnule puiut va rog frumos,pe toti cei care puteti poza ce a ce se intampla trimiteti-mi pozele si am deschis un site care se numeste:www.braconajpescuit.blogspot.com in care trec toate pozele si are si comentari.de acum in colo tot ce vad nereguli in pescuit adica braconaj le pun pe acest site si le si trimit la toti cei care trebuie sa-si faca treaba in domeniul acesta.pana acum am trimis la urmatori:garda de mediu ro,inspectia piscicola anpa,garda de mediu vl,anpa ro si am sa ma interesez unde mai pot trimite.incerc sa trimit si la guvern dupa ce am trimis si domnului silvian ionescu de la garda de mediu .poate cineva se sesizeaza.va rog frumos sa-mi dati cu toti ajutor,macar cei care mai iubim natura.va multumesc si toate cele bune.

  • d-le vali ai dreptate, ieri am fost si eu acolo la zavideni si jepatii cu barcile erau tot acolo.ce am aflat de la localnici m-a ingrozit>cica de o saptamina si ceva sunt acolo zi de zi si ca de fapt sunt angajati la un mahar care are autorizatie si lucreaza zi de zi cite 8 ore ca orice angajat.vin dimineata la 6,30 si pleaca la 14,30.ieri dupa ce au plecat si-a facut aparitia si jandarmeria in control ca nu cumva vre-un pescar sportiv sa braconeze cu ceva si sa fure din pestele nemernicilor care mai ramasese in balta.ce este intradevar mai dureros este faptul ca nici-un peste nu are limita legala si este numai puiet.merg cite 4 barci sub forma de patrat in formatie si strecoara apa centimetru cu centimetru sa nu scape nimic.oricum cred ca li se potriveste mai bine apelativul de tigani pentru ca majoritatea dintre ei sunt tigani care locuiesc in sate asezate pe la marginea oraselor cu populatie exclusiv de etnie roma.ceea ce fac pe riul olt este numai o mica parte din ceea ce fac prin imprejurimi:fura culturile taranilor,vite,portile de la curtile taranilor,devasteaza viile furind spalieri si sirme,taie orice copac ce le iese in cale nu mai vorbesc de padurile de prin apropiere,in concluzie fura tot ce le iese in cale.dupa parerea mea ei sunt principala cauza din pricina careia rominia a ajuns in asemenea hal deoarece dupa exemplul lor s-au luat si rominii si fura si distrug tot.

  • puiut, ce spui tu cu presiunea pe politicieni cand vin dupa voturi in campanie, e ok.sa nu uitam ca promit atunci tot si mai vin apoi peste 4 ani la cersit de voturi.oricum asta este .referitor la pescuit ma bucur ca s-a mai animat acest forum cu pescuit pe olt, eu urmaresc zilnic toate discutiile dar din comoditate nu am mai scris de mult.promit sa o fac si rog si pe ceilalti pescari de olt .

  • va rog frumos nu interpretati alceva .in comentariul meu nu este cuvantul taranideoarece in cea mai mare masura eu stimez oameni care traiesc im mediul rural deoarece provin si eu dintr-o familie onesta cu bun simnt care traieste la tara .
    eu m-am referit la acei braconieri care m-au deranjat pe mine prin atitudinea lor fiind departe de a-isupara pe oameni cinstiti.aici eu nu vorbeam de tarani in general pentru ca mari romani care ne au dus faima in lume au fost si sant din famili si de la tara.

  • domnilor am mai spus si ma repet:singura solutie este interzicerea totala a pescuitului comercial pe apele publice interne,iar acest lucru nu-l pot face decit guvernantii nostrii.deci presiunea trebuie facuta pe partidele politice atunci cind vin si ne cer voturile.dar este foarte greu deoarece sunt interese foarte mari si totul se face bineinteles cu stinta autoritatilor.majoritatea (90%) celor pe care ii vedeti braconind nu o fac de capul lor ci sunt angajatii celor care detin monopolul si autorizatiile de pescuit comercial pe apele publice,care la rindul lor cotizeaza cu nelipsita spaga la guvernanti.este o adevarata retea mafiota ca si in cazul defrisarii padurilor din romania.ce este mai grav in momentul de fata este faptul ca pestele mare imputinindu-se,cei care detin autorizatiile pescuitului comercial fiind nevoiti sa cotizeze mereu cu spaga la guvernanti care bineinteles creste de la an la an,au inceput sa rada tot ce misca in balta fara sa mai tina cont de nimic,asa ca au inceput sa prinda si puietul.credeti cunva ca aceste lucruri nu se stiu la nivel inalt?va inselati.totul este sub control.intradevar restul de braconieri (10%) sunt asa zisii"tarani" care locuiesc in imprejurimile apelor dar ceea ce nu stiti este faptul ca si ei ca si noi pescarii sunt alungati de catre cei care detin controlul.nu de putine ori au fost cazurile cind un amarit a bagat si el 50mt de plasa si au venit braconierii legali si l-au dat in git chemind politia peste el.acesti amariti sunt cei pe care ii vedeti dati exemplu pe la televizor cu dosare penale si arestati.adevaratii braconieri sunt bine mersi,si sunt acolo sus.si cum pestele are puterea de a se regenera pe fiece an nici braconierii nu vor disparea prea curind din romania.asa ca impacati-va cu ideea,ca de fapt cei care sunt pusi sa faca ordine in aceasta tara sunt beneficiarii acestui jaf din apele publice.poate o mina de sustinere dau si cei care detin balti private interesul fiind sa margem citi mai multi pe baltile lor.cine mai stie!!!!fir intins!

  • despre treaba cu tarani jepati nu sunt de acord .cred si sper ca domnul de mai sus s-a referit la nenorocitii de braconieri.nu este obligatoriu ca sa fi braconieri sa fi de la tara.am intalnit la pescuit pe olt, oameni grei oraseni care braconau in draci.asa ca domnule liniste.sa nu ne mai cramponam atat de aceste lucruri.daca vrem sa luam masuri haideti sa facem o petitie , cred ca sunt destui priceputi (avocati sau oameni ai legii)pe acest site, care o pot initia.eu sunt economist si cred ca nu sunt priceput pt. astfel de lucrari dar o sprijin in totalitate.o zi buna.poate ca ar trebui ca, aceasta petitie sa o initieze chiar pescuit mania.nu???

  • @asadarew
    banuiesc ca domnul vali s-a referit folosind apelativul "tarani" la acei braconieri si, nicidecum la populatia onesta din zona, care-si castiga existenta exclusiv din agricultura. cat despre asa zisele "monturi" la care faceti referire, va intreb: ce grosime are plasa monofilament, lungimea sau diametrul prostovolului??? si ca sa nu fiti in "ceata": si eu sunt de la tara...chiar daca acum locuiesc la oras...stiu care este diferenta dintre a fi educat,si needucat...dar vedeti dumneavoastra, exista o diferenta enorma intre buna crestere si educatie. buna crestere o primesti, ca un dar facut de parinti...pe cand educatia se dobandeste! si sintaxa, ca si morfologia limbii romane, se dobandesc, prin studiu si studii! mai reflectati...si poate mai putin patos! o seara buna!

  • si de ce crezi ca ,,orasenii ,sint mai breji.? si cu asta i-mi cer scuze pt polemica [rog moderatorul sa ierte off_topicul si izul de cearta]

  • da , daia strang cu sacii peste si il dau la porci ? daia il vand pe un litru de tuica ? 75 la suta din populatia rurala , sunt innapoiati mintal , betivi , scandalagii si mari consumatori de marlanie si prostie , plus nu au nici un respect pt mediul inconujurator !