Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • d-le octavian comunicarea este esentiala pentru a face partide reusite pe olt,mai ales pentru cei care vin din zone mai indepartate.chiar si pentru noi cei care stam aici in apropiere si ne intilnim prin oras cind margem la cumparaturi si facem schimb de informatii intre noi sunt zile cind trebuie sa-l cautam si mai avem si esecuri si zile cind nu-l gasim acolo unde ieri am luat peste.dar aceste zile din fericire sunt rare si de obicei acolo unde ai luat citeva zile la rind ai sanse sa prinzi o buna perioada daca nu sunt fluctuatii de apa.in ceea ce priveste locurile unde maninca de la un an la altul as vrea sa dau un singur exemplu;acum doi ani incepind cu luna iulie a intrat aici la pod la dragasani foarte mult caras mare si am prins pina in septembrie de ne-am saturat,in schimb anul trecut a aparut numai pui de crap la schioapa,asa ca am fost nevoiti sa-l cautam prin alte parti.fir intins!

  • d-le vali la zavideni pe pod la balustrada este dezghetat si se poate da la virf dar asa cum am mai spus nu este peste ca s-a retras tot sub gheata.sper si eu sa vina inapoi dar nu se stie cind cred ca prin 15 luna asta sa apara.cred ca toate hidrocentralele sunt la fel si acolo sub pod este dezghetat pentru ca au compresoare care balboteaza apa sa nu inghete acolo intre ecluze pentru ca nu este voie si trebuie sa fie tot timpul operationale in caz de urgenta.asa ca si la draganesti cred ca este dezghetat acolo la balustrada pe pod.pe aici asteptam toti ca si leii in cusca sa se dezghete ,si sa-l gasim pe dumnealui unde este bagat.nu stiu de ce barajele din zona sunt mai diferite decit cele din aval si in aceasta perioada pestele nu este de gasit nici in lac nici in fata uzinei,dar sper sa-l capacim noi din 15 incolo.oricum tare greu se dezgheata dar trebuie sa fim optimisti.fir intins!

  • azi mi-a zis un pescar ca au fost niste baieti la draganesti si au dat pe pile la peste.au prins la mamaliga caras iar la vierme cu larva foarte multa babusca .au zis ca la pile apa nu este inghetata pentru ca sant valuri.nu mi-a zis daca la balustrada pe pod este dezghetata apa pentru ca acolo dau si eu la peste la varf .pe pile nu ma duc ,mai ales iarna.ei au dat tot la varf.daca are cineva cunostinta daca este dezghetat la zavideni sub pod sau la draganesti sau chiar la slatina jos la cadere spre slatioare,rog informati.fir intins.

  • in 2010 am facut prima iesire la olt, la barajul de la zavideni, in data de 14 aprilie. erau foarte multi pescari pe dalele din aval ale barajului. majoritatea prindeau babuscaâ

  • ieri am facut o iesire la copca la pod la dragasani de vreo doua ore ;nu am luat decit doi bibani rataciti la palma.este destul de periculos ca gheata nu mai este asa groasa.

  • d-le octavian asteptam cu interes si placere povestirile partidelor de pescuit pe olt pe care le-ati facut si pe care o sa le mai faceti si speram ca si noi cei ce pescuim pe olt prin postarile noastre aici sa ne ridicam la nivelul celor ce posteaza pe topicul"pescuit in galati si in inprejurimi">ei au ajuns deja la pagina 300 pe cind noi cei de pe olt abia la pag 17.nu cred ca suntem mai slabi ca ei in ale pescuitului ci numai comoditatea de a posta pe forum partidele facute,sau de ce nu secretomania care ne cam caracterizeaza pe noi oltenii.tare mult as dori sa ma insel si sa vad citi mai multi pescari de olt postind aici.nu cred ca dezvaluind un loc unde ai prins anul trecut peste poti sa fi sigur ca si la anul vei prinde tot acolo.din experienta mea pe olt nici un an nu seamana unul cu altul,adica unde prinzi anul asta la anul nu prea mai iei tot acolo.sanatate multa si fir intins!

  • domnilor,
    urmaresc demult acest site si mai ales acest subiect legat de pescuitul la olt. recunosc ca imi face o deosebita placere faptul ca mai sunt pescari "sportivi" care, inca mai cred ca frumusetea si magia pescuitului inseamna prinderea pestelui (indiferent de specii) in apele salbatice ! acum, ca am spart "gheata" voi reveni pe acest forum, in cadrul acestui topic, pentru a depana asa-zisele "amintiri" legate de pescuitul pe olt, in zona zavideni, poganele, orlesti. cu stima !

  • pffff... cam mult o sa am de asteptat ! multumesc pt informatii !

  • d-le tavi la zavideni ca si la dragasani momentan este dezghetat acolo sub pod la ecluze dar din cauza ca au balbotat apa cu compresoare sa nu inghete, tot pestele a fugit sub gheata.cred ca trebuie sa mai astepti pina se dezgheata complet ca sa se intoarca acolo intre gratii,dupa parerea mea cam de prin 15 martie.fir intins!

  • daca se mai incalzeste putin si mai dispare din gheata de pe baraje cred ca am sa incerc si eu sa fac o iesire curand.