Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • eu am spus de balta din poiana,sub baraj aproape de deversor.sant mai multe dar din cele 3 cea mai mare in care intra putina apa din cea mai mica.vine din izvor de sub baraj.in legatura cu barcile la pod nu am poze dar tot dau un mesaj din nou.fir intins daca mai iesiti pe lac.

  • domnilor nu prea stiu la care balta faceti referire.este una mai mare care nu are legatura cu oltul si este alimentata de un mic piriias care porneste de linga uzina din infiltratii,iar pe linga ia mai sunt citeva balti mai mici?acolo unde se varsa contracanalul de pe partea stinga nu am fost niciodata si nu cunosc locul.stiu ca anul trecut in prohibiotie am prins pe canalul care intra din olt acolo la bariera la cruci la apa de 40 cm,acolo era intrat pestele dar era destul de periculos ca se lasa cu controale si amenzi.locul se afla chiar pe marginea drumului care duce in insula la intrare,dar era deja 19 mai.sincer nu prea stiu cum trage primavara acolo la zavideni pentru ca in aceasta perioada merg mai mult aici in zona la dragasani ca parca incepe mai repede sa manince si abia spre sfirsitul prohibitiei incep sa merg intracolo. oricum tinem legatura si vedem ce va fi si pe unde va fi anul acesta.d-le vali tin sa te anunt ca nenorocitii de braconieri cu barcile de la zavideni s-au mutat aici la pod la dragasani acolo la pietre ca s-a dezghetat balta.erau in aceeasi formatie si bateau cu prostovoalele balta trei cu barcile pe mijloc si doi de pe mal.bineinteles ca luau tot maruntisul si rar aveau cite ceva mai mare.probabil ca asa cum spunea cineva li s-au dat permise si de prostovol daca indraznesc sa faca asa macel chiar aici sub ochii autoritatilor.erau aceeasi ticalosi pentru ca prietenul care ia vazut il cunoaste pe unul dintre ei.dar sa vedem ce va fi primavara asta ,sper sa ramina ceva si pentru noi.fir intins!

  • domnule octavian pe balta de ziceti am fost eu pe 4 martie dupa ce am plecat din deversor dar este prea devreme.nu sarea nici obletele si am incercat si nu manca nimic.este apa foarte rece si era putin tulbure.erau 2 insi intindeau o setca si am plecat nu am mai dat la undita.acolo manca si iarna carasul dar acum a fost mai rece.unde vine mereu apa in capatul dinspre baraj se lua mereu carasel sau ciortanas,dar acum nu.daca v-a incepe ne mai auzim.sa traiti si fir intins.

  • domnule puiu,
    in aval de barajul de la zavideni, pe partea stanga, e o balta cu o suprafata de aprox. 1 ha, alimentata de apa din contracanal. acolo am prins carasi si de 500-600gr.e drept, miroseau a mal, dar bucuria prinderii unor astfel de carasi a fost enorma. fiind apa mai mica, cred ca se va incalzi mult mai repede si aproape sigur va "manca" ceva mai devreme ca in alte parti. oricum, pe masura ce timpul imi va permite, voi face o iesire poate in aceasta locatie sau pe canalul de la podul la intrarea in dragasani. fir intins!

  • d-le octavian cunosc locul si aveti dreptate, acolo intra prima data carasul primavara si se prinde binisor dar nici un an nu seamana unul cu altul.de obicei ramine acolo in balta mare tot anul pina in toamna dar anul trecut a fost un an diferit si nu stiu din ce cauza dupa prohibitie s-a retras si nu a mai revenit.ultimele partide de pescuit pe olt le-am facut alaltaieri aici la dragasani la baraj unde am incercat la larva si vierme si sus si in fata uzinei dar fara nici un rezultat dupa care am coborit pe contracanal si am luat un clean(500gr)la vierme rosu cu alb,si inca unul scapat.am dat la varga.ieri am fost la zavideni si am incercat in fata uzinei la biban, carasel,si ce o mai pica dar nu am prins nimic.nu mai vrea sa puna gura nici macar bibanul.peste este acolo si crapcean si caras dar nu maninca.stiu asta pentru ca erau niste hibrizi de pescari,care dupa ce au incercat la larva si vierme au trecut pe japca si au luat crap si caras,chiar pe linga zid.d-le vali cred ca deja se vad rezultatele actiunii d-voastra ca au disparut braconierii cu barcile din zona.tineti-o tot asa.cit de curind am sa achizitionez si eu un aparat foto care sa-l port numai la peste si sper sa vin si eu cu ceva fotografii.fir intins!

  • http://www.petitieonline.ro/petitie/16668057

  • domnule puiu si vali,
    lasand la o parte braconajul, de care sincer sa fiu nu o sa scapam niciodata, haideti sa revenim la topic! mai ales acum cand, poate, temperaturile vor creste si pestele va incepe "sa puna gura". eu unul, acum doi ani, deci in 2010, am pescuit pe canalul din avalul podului de peste olt ( cel care duce inspre dragasani). in luna martie, spre sfarst. am prins o multime de bibani chiar de pe digul care face legatura cu "insula". pe la pranz m-am mutat umpic mai jos ( sunt niste tufe pe partea stanga cum privim in aval) unde, spre surprinderea mea, erau cativa pescari din zona care dadeau si chiar prindeau caras...si inca "bucati" frumusele. toti dadeau la "carcalete". am incercat si eu, aidoma lor, si rezultatul a fost o partida de pescuit reusita...prima pe anul 2010. nu acelasi lucru pot sa spun despre prima partida pe anul 2011...exact in aceeasi locatie, la acelasi gen de momeala, rezultate zero! asta denota faptul, cred eu, ca pestele are "pofte" si comportament diferit de la un la altul. ca o parere personala, aceasta locatie este totusi una dintre cele mai bune, mai ales la pescuitul "timpuriu", de primavara.

  • http://www.petitieonline.ro/petitie/16668057/semneaza...am gasit aceasta petitie pe internet si am pus si eu toata familia sa semneze ..am distribuit si pe alte pagini de socializare..sper sa pot ajuta si eu prin acest lucru...

  • d-le puiut,eu abia aseara am dat de acest forum......si dupa cum am zis,nu sunt in romania nici mie nu imi plac genul de persoane care tin numai pentru ei....cand o sa ajung acasa si o sa ma duc la peste o sa fie o placere sa va povestesc unde am pescuit...

  • domnule puiut,daca a-ti vazut pozele ,acelea de se vad mai bine sant la babiciu si le-am facut cu aparat samsung care are zoom si se vede mai bine si plutele la setca.pe 4 martie nu am avut aparatul la mine si am pozat cu nokia c1 si nu este asa performant.nu pot sa ma bat de unul singur cu braconierii dar am sa tin aparatul la mine si pe unde i-i prind:poze si cu ele la publicare.astept sa inceapa carasul sa iesim la balta si vorbim mai mult.pana atunci tot respectul pentru cei care iubesc natura iar pentru cei ce le plac mai putin natura sa faca ce le doreste inima.toate cele bune urez tuturor pescarilor adevarati si sa aiba cel mai bun an la pescuit.