Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • domnule adler eu cea mai buna partida in luna dec 2011 am avuto pe pod la babiciu .am prins f multa babusca(dar mare nu din cea mica),platica si 3 salai frumosi.acolo era niste ecluze scoase pe lungimea poduluisi am dat de langa ele la virf ,deci pe pod.aveti dupa baraj balta babiciu care aste renumita in carasel primavara si ca reper de actiune in balta aveti la cele 2 tevi care curge din balta pe sub pod .iar din barca gasiti cele mai bune locuri .la fel ca si la draganesti sint pile de pe care se poate da.va uitati pe gooagle si vedeti ce zona superba este.cand coborati acolo unde am zis eu ca este peco faceti stinga 500m pana in peco scrie sprancenata.mergeti spre sprancenata si apare un izvor cu apa cu un monument si o scoala.acolo faceti dreapta si va duce la baraj.este cel mai frumos loc pe care il apreciez eu.intrati pe www.pozepescuit.blogspot.com si aveti o poza printre multe altele cu zona de la deversor la frunzaru.iar pe blog www.braconajpescuit.blogspot.com aveti braconaj la babiciu in balta.aici aveti poze,comentari si sa da-ti un vot.va doresc fir intins ,si cand ajungeti la colibasi ma anuntati.toate cele bune.sa traiti.sant poze si cu draganestiu cand era gol si ce pesti se prind pe acolo.

  • in primul rand tin sa va salut pe toti care sunteti pe acest forum. am citit o mare parte din discutile dumneavoastra si mi se par de ff mare folos. eu sunt din zona valceii, dar acum sunt la facultate in sibiu. as avea si o rugaminte la pescarii care au fost in zona ionesti,baraj babeni sau la pod la tatarani. a inceput carasul sa manance??? nu as vrea sa bat drum degeaba pt k stiti care este bugetul unui student fff scazut.. va multumesc anticipat . si as fii onorat sa va insotesc la o partida de pescuit . fir intins va doresc la toti si un an cat mai bun.

  • domnule vali, sunteti o adevarata enciclopedie! informatiile dvs imi sunt foarte, foarte utile. avand in vedere faptul ca pe acele pile atat in amonte cat si in aval o sa fie o f mare concentratie de pescari o sa ma concentrez pe zona din aval de baraj prin zona tevilor. dupa cate am reusit sa vad pe google map se poate intra cu masina pe limba aceea de pamant facand stanga chiar inainte de baraj, asa este? ma insel? voi incerca sa fac rost si de momeala vie. va multumesc foarte mult pentru amabilitate si informatii. fir intins.

  • acum cand incepe sa se incalzeasca afara findca se anunta temperaturi mari zilele astea,pestele v-a venii acolo unde este apa mai mica si bate mai bine soarele.deci acolo trebuie insistat cu o montura fina.el vine si la apa chiar de 35 cm ,ptr ca simte cald si i-i dezamorteste.zilele astea 2 a fost mai rece mai ales noaptea dar peste o saptamana se schimba treaba.fir intins.

  • d-le vali din informatiile mele nu prea misca nimic pe la zavideni.s-ar putea sa fie locuri unde sa manince dar probabil nu le cunosc eu sau nu detin informatii momentan despre ele.ieri am facut o iesire la pompe;14,oo-17,oo=patru carasi.concluzie: maninca de la o zi la alta mai prost.fir intins!

  • domnule puiut cand am plecat pe 4 martie din deversor de la zavideni am incercat in balta in poiana acolo langa deversor si nu mergea era apa cam tulbure si bagau 2 insi setca dar i-mi pare rau ca nu am stat sa o scoata sa vad daca umbla carasu pentru ca acolo primavara mergea in locul unde intra apa de izvor in balta ,langa rachita.saptamana cealalta fac si eu iesire.ce se mai aude la zavideni s-a terminat caraselul de adunat la prostovol sau au inceput controalele ca am avut promisiunea ca va incepe controale.macar i-i mai rarim putin .trebuie scuturati ori de cate ori avem ocazia.sa traiti si fir intins.

  • domnule adler.traseul este urmatorul:bucuresti -alexandria vreo 87 km-rosiori de vede.linia spre caracal.eeste drum european foarte bun.nu treceti oltul.este o coborare cu o mica curbura spre dreapta si un peco in stanga .acolo arata indicator caracal si draganesti.treceti oraselul draganesti si imediat dupa un peco cu o culoare mai rosiatica faceti stanga pe drum pietruit si iesiti la baraj .sau mergeti de la peco inainte spre slatina pana la caminul cultural unde este o antena mare in curte ,deci pe dreapta.acolo este un indicator care arata stanga spre electrica si mai intrebati lumea din sat.acolo pana in baraj avem baltile de la comani unde primavara si toamna tarziu merge carasulsi ciortanul.ori intrati cu barca in baraj sau fara barca tot in baraj pe 2 pile de ciment(mai vedeti pescari acolo),ori in deversare jos de barajpe la pietre sau pe pile ,ori mergeti mai in aval dar aveti grija ca este si cursul oltului mai spre malul stang si este curentul mai mare.pe malul stang mai jos sant 2 tevi groase de apa care face legatura dintre deversor si sosea .pe sub tevi curge apa din baltile ale de am spus mai inainte.mai jos de tevi se vede putin uscat cu papuri adica insula si in stanga insulei in aval este apa chiar de 10 m ca aescavat acum doi ani cand a reparat barajul fiindca a fost golit.pe pod se poate da si la varf la carasel platica mica sau babusca .loc de rapitor este cat mai aproape de deversare pentru ca acolo la pietre este .de la draganesti pana la mioveni la mine sant 125 km.deci bc-al-rosiori-draganesti-slatina-pitesti-mioveni,in jur de 270 km.de la draganesti mai aveti barajul ipotesti

  • domnule puiu,
    personal va multumesc pentru informatiile f.f. utile! locuind la o distanta relativ mare de aceste locuri ( odinioare minunate!), aceste informatii fac ca, cheltuielile cu deplasarea pana in aceasta locatie sa fie acoperite de satisfactia unui pescuit "roditor"! stiti cum vine vorba: pestele ca pestele, dar macar sa vedem pluta miscandu-se sau babina saltand! o seara buna!

  • d-le vali am fost chiar acolo linga pompe,mergi pe dig si te opresti chiar linga ele.eu am dat in fata lor de unde trag pompele apa dar un prieten a luat chiar acolo in balta sub deal.la rima subtire am incercat dar la mamaliga nu.cind o sa inceapa acolo la vaca moarta si pe canal va anunt sigur,dar dupa cum vad nu prea sunt semne bune ca lacul este cam scazut si apa este aici pe coada foarte mica sau inexistenta,pe acolo pe unde urca pestele de obicei la depunere.dar sa speram ca poate sa mai creasca odata cu topirea zapezilor la munte.fir intins!

  • buna ziua dl. vali. va multumesc foarte mult pentru sfaturi. intre timp am stabilit ca oricum ma voi duce la tara,la colibasi. deci distanta nu o sa fie foarte mare pana la baraj la draganesti. din pacate nu cunosc barajul de;la draganesti. voi incerca sa ma uit pe google map sa-mi fac o idee despre cum arata zona.... putei sa-mi dai mai multe detalii despre zona din aval de baraj. eventual distanta de la baraj, sau daca exista alte puncte de reper.