Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • ieri am fost la izbiceni,nici urma de pescar si nici de peste am dat si sub baraj si in balti si langa pila dar rezultate 0. mai asteptam....pana atunci atelier :))

  • eu !!! astazi dupa amiaza.la baraj dragasani.de la 14,30.am incercat babusca si obletele.nu a manicat nici una nici alta !!!dupa o ora jumate , am trecut pe rapitor(salau si biban).am avut citeva trasaturi nefinalizate si am luat un strapazan la 300 gr.eliberat.altii care erau inca de dimineata pe acolo prinsesera cite 5-6 strapazani si 3-4 bibani frumusei.

  • pe olt a mai fost cineva?

  • da am intrat ms mult.

  • @ sharchet am facut eforturi ,mi-am alocat timp si am pus foto cu plutele pe facebookul meu. am incercat sa le plasez si pe a-l dvs dar nu pot.probabil aveti blocata functia asta si nu ma lasa sa vi le posetez.

  • momentan stau in slatina ca lucrez aici. nu vin pe la dragasani prea des pt k nu sta asta mica. doarme doar in patutul ei. abia o pacalim o zi 2. dati mi fb dvs sa va adaug. si imi dati acolo cateva poze. si mai in primvara cand s o mai cuminti si beleaua mea o sa va sun sa ne intalnim sa vb. am apucat sa comand super jet ala de la cormoran la 99 lei. acum sper sa nu regret.

  • plutele-- daca ai cont de facebook dami-l si le fac foto si le pun acolo sa le vezi.sau indica-mi tu unde si cum sa le pun,sau vino pe la mine si te invat in direct sa le faci.dau si o palincuta buna de banat :)).

    despre mulineta pot sa-ti spun doar atit :
    -nu este neaparat nevoie sa fie special construita de match.important este ca frina sa functioneze perfect,iar tamburul sa ia fir putin pt ca se folosesc fire subtiri si sa ajute lanseurile.
    am o mulineta okuma lexan pro lpr 20 pe 3 rul,150 mt/0,18 luata la 50 roni acum 3 ani.o folosesc pe o bologneza de 5 mt cu fir de o,16 si ca fixa dar si la stilul match. este o bijuterie !!ma incinta,si functioneaza perfect in drill..as inlocui imediat sau in timp toate mulinetele de feeder si match cu modelul asta.din pacate atunci cind am avut ocazia sa iau mai multe am ratat pt ca nu stiam cit de bune sunt iar acum nu se mai fabrica si nu se mai gasesc.singurul "neajuns"-au tambur aluminiu dar nu au tambur de rezerva.as recomanda cu prioritate oricui pt orice tip de pescuit
    .

    ti-as recomanda pt inceput la bani putini si ceva de firma si calitate zic eu:

    colmic malik xs 2000 = 77 roni.

    le gasesti la mag online:

    pescuiala.ro---77 ron----redus cu 30%
    idealfishing.----77 ron ---redus cu 30%
    total fishing---110 roni---intreg
    atentie la pretul transportului sau comanda minima !!!

    am achizitionat 2 buc ,inca nu am apucat sa le folosesc,am pus una pe un feeder si una pe o lanseta de spining .mi se par potrivite pt orice lanseta fie de spining,feeder sau match.la "rece" sunt incintat de ele:au tambur de al,tambur rezerva,multistop,galet supradimensionat impotriva rasucirii,reglaj destul de fin,miner rabatabil(one tuch),tamburul principal parerea mea ca este (longcast),deci ajuta la lansare,etc,etc.
    singura problema;sunt un picut cam grele,.nu cred ca ar fi un impediment la match.pe lansete de spining unde se tine batul in mina in timpul partidei ar conta.sunt robuste si au pinioane din bronz.arata si sunt lucrate bine si cred ca se preteaza foarte bine pe lanseta ta de match .
    alegerea i-ti apartine !! succes !!


    ps.de la et nu am decit mulineta carp expert match 3000,si asa cum ti-am spus nu sunt multumit de ea.nu am o parere prea buna despre mulinetele de la et.am citit mult si pe alte forumuri si majoritatea parerilor erau de nemultumire la adresa mulinetelor de la et .in schimb lansetele stau mult mai bine ba chiar au fb la capitolul pret-calitate.

  • de et power match 2000 ce parere aveti?

  • domnul puiut mi ar fi cred mult mai usor daca mi ati arata o pluta facuta de dvs. m as ghida mai usor. despre carlige? sunt bune gmks 1810 marimea 14?

  • la multi ani si multa sanatate bebelui dvs.

    nu va speriati ,nu este atit de greu sa faceti pluta si iesiti si mai ieftin.prima o sa dureze mai mult dar urmatoarele le faceti in maxim maximorum 10 miute/buc.problema este sa aveti timp liber.pe parcurs o sa le imbunatatiti exact cum credeti ca lucreaza mai bine.eu acum am avansat putin,adica am inceput sa le fac si cu bulb in cap nu numai pana simpla.adun plute rupte de pe balta,(in special cele de balsa)le gauresc cu un burghiu(sau mai multe de la mic la mare succesiv) usor la mina, introduc pana de paun in ele si o lipesc cu super glue.acum inclusiv plutele de varga mi le fac din pana de paun simple culisante.cu doua opritoare pe fir ,unul jos si unul deasupra o stabilesc la adincimea de care am nevoie.o pana este undeva la 2,5 roni si ies 2-6 plute meseriase din ea.


    despre fir pot sa va spun doar atit:obligatoriu sa fie sinking,deci special pt match.power wagler este bun,si cred ca-l voi incerca si eu.trabucco deja este prea scump pt mine si cum m-am cam intins prea mult cu toate stilurile si drumurile lungi din cauza lipsei pestelui din zona dragasaniului,trebuie sa restring cheltuielile.


    montura--prmul vine nodul opritor din ata pe fir.eu folosesc ata de macrame.dupa parerea mea este cea mai buna.nodul trebuie cit mai micut ,ca sa treca prin inelul de virf si sa nu incomodeze la aruncare.eu il fac pe fir exact ca si cel de legat cirligul.doar ca dau doar 5 ture in loc de 7-8 ca la cirlig.cind ia apa nodul facut din ata de macrame se stringe si mai bine pe fir.nu recomand umezirea lui atunci cind il faci.doar strins cit permite la maxim sa nu se rupa ata dupa nod vine bagata pe fir o agrafa cu virtej.sunt agrafe cu virtej speciale pt wagler cu inel de plastic pe ochet dar nu le recomand.in timp (10-20 aruncari) firul face sant pe plastic si se blocheaza.eu folosesc o agrafa cu virtej simpla(obisnuita)iar cu patentul string usor ochetul virtejului atit cit sa culiseze firul prin ochet si cit sa nu treaca nodul opritor.aici atentie cum stringeti ochetul sa nu fie sub forma de v la capete si sa blochese firul,eventual cind stringeti bagati in bold in capat si iese perfect.dupa agrafa pt pluta vine bagat un opritor pe fir,dupa opritor plumbul culisant,iara un opritor si un virtej simplu cit mai mic sau o agrafa cu prindere rapida(dar sunt cam scumpe).primul opritor are roulul de a departa pluta de plumb pt evitarea incilcirii.atentie!!pluta trebuie sa fie reglata cu ajutorul opritorului obligatoriu la o distanta si jumate(1,5)din inaltimea ei fata de plumb.al doilea opritor are rolul de a amortiza si proteja bataia plumbului pe nodul virtejului sau agrafei rapide.de virtej sa-u agrafa rapida se lega forfacul(struna sau strunele) cu acul(ace)in cazul in care folositi doua.

    deci in ordine dinspre mulineta;---nodul ata----agrafa cu virtej pt pluta----opritor de silicon-----plumb culisant-----opritor silicon(cauciuc)---virtej mic sau agrafa rapida----forfacul cu acul.



    ps-sa aveti la dvs tot timpul ata de rezerva pt nod .de multe ori nodul se desface si se pierde.
    atentie la echilibrare plutei socotiti si greutatea agrafei si virtejului sau agrafei rapide.
    de preferinta acestea sa fie cit mai fine .gasirea si pastrarea adincimi la care maninca pestele este foarte importanta la acest stil.deci in timpul partidei luati-va un reper pe bat al adincimii ca in cazul in care se misca nodul sa puteti regla iara.

    este un pescuit extrem de frumos.succes ! si fire intinse !!

    -daca aveti nelamuriri sau alte intrebari va raspund cu placere.