Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • domnule puiu, va multumim pentru update-urile facute! o intrebare: prima ecluza pe partea dragasanului sau campu mare? multumesc!

  • atentie !!pe barajele din valcea nu mai sunt gardieni la paza.stirea pe care mi-o spusese un prieten (gardian in oras) mi s-a confirmat si ieri la zavideni- nu era nimeni la paza.se spune ca de la 1 dec ar fi fost dati afara si ca nici pe barajele din olt nu ar mai fi,dar acolo nu stiu cum sta treaba.

    astept cu nerabdare parerea d-lui vali69,in aceasta chestiune.:)).
    fire intinse

  • ieri primul contact cu zavideniul.am ajuns cam tirziu (14,00).pescari putintei.ploase pina pe la 12,00,poate din aceasta cauza.peste se prinsese si inca mai tragea dar rar.babusca si caras.babusca in prima ecluza la 4-6 ture de jos.cel mai mult aveau doi pitesteni care de dimineata aveau intre 7-10 kg,dupa parerea mea.pescuisera si cu umbrele mari in cap.pe linga ziduri mergea carasul(frumos) dar mai rarut.13-15 ture de sus.ambele specii agreau viermii.la caras trebuia sa astepti mult pina inghitea momeala.o ciugulea mult timp pina se hotara sa o ia.un vierme si un cus cus in ac ,dadea randament mai bun.eu un caras si citeva babusti.tovarasul meu a avut mai mult noroc linga zidul pe care tot eu i l-am indicat(6 carasi si 3 babusti).o iesire scurta,pe nepregatite dar frumoasa pt inceput,cu toate ca lansetele mi le-am facut pe balta la fata locului.

    fire intinse !!

  • am scule calumea zic eu ....am pentru ori ce peste :)) am avut timp prin germania sami cumpar .si de acum vreau sa imi fac timp sa ies pe olt pt k imi place foarte mult barajele linistite.la rapitor ma mai duceam pe golesti biban,salau. cam atat.dar restul pe olt cat se poate de mult. cred k pana acum am fost la toate barajele de pe olt si mia placut cel mai mult .rusanesti. k baraji si pescuit frumos.dar anul asta 2014 slabuz au meers cam toate...oricum asi iesi la o iesire mai multi.

  • d-le cipa,iarna bate deja la usa ,deci acum e perioada rapitorului(salau,biban,stiuca) iar la pasnic doar babusca o sa fie pestele tinta si probabil ca in fiecare iarna pina prin februarie o sa ne ofere clipe minunate de pe poduri la baraje.somnul in perioada asta intra doar accidental,s-a dus timpul lui,doar crapul poate sa ne mai ofere ceva trasaturi ,daca-l localizam unde ierneaza si asta doar pina da inghetul(din info mele,ultima data(acum 2-3 saptamini) se prindea crap in jurul podurilor la stoenesti si crapceni400-800 gr la varga si culisanta in lac la mamura doar seara pina la miezul noptii).cit despre programarile iesirilor de la anul(sunt multe neconuscute pina atunci)::- prima data sa ne vedem iesiti din iarna,-apoi sa vedem daca o sa mai avem dreptul sa mai pescuim si noi pescarii sportivi pe apele publice(deci permise pescuit),-sa vedem ce-a mai ramas si pt noi dupa recoltarea de iarna al b__________r legali,-sa vedem pe unde misuna pestele(daca mai are ce) anul ce vine(ca anul asta a fost jale),etc,etc.abia atunci putem discuta ce si pe unde sa facem citeva iesiri de 2-3 zile pe cinste.poate reusim sa le facem impreuna mai multi dintre noi(la o vorba,un sprit,o bere,un gratar,etc,etc-viata frumoasa).oricum importnt este sa discutam tot timpul,sa ne tinem la curent cu locurile prinzatoare si sa ne auzim sanatosi in primavara.de obicei pestele nu prea i-si pastreaza locurile in care maninca an de an la fel,asa ca este prea devreme sa discutam unde v-a minca la anul.putintica rabdare,fi alaturi de noi,tine aproape si sigur vei face iesiri de neuitat la anul.daca totusi esti nerabdator si vrei sa-ti faci o idee,vezi ca gasesti destule detalii in postarile de anul asta din paginile anterioare(locuri,capturi,specii,tehnici,nade,momeli,fire,etc etc).
    pina atunci :
    atelier(reparatii+gresari- lansete + mulinete),
    investitii-completari(fire,ace,cosulete,lansete,mulinete,etc,etc),
    scoala(tehnici noi,metode noi,scule noi,monturi noi,etc,etc.
    e destul de mult de lucru !!!

    si iesiri pe babusca .

    fire intinse si multa sanatate !!!

  • buna seara sa mai auzit ceva la vreun baraji? pescuit noaptea la somn la crap? caras mai mare? la anu vreau sa ies si eu undeva calumea sa stau 2 nopti si 3 zile. sa stationez.si nu prea stiu unde...ceva detali puteti sami lasati. multumesc.

  • in sfirsit dupa 3 saptamini petrecute pe meleaguri banatene, am ajuns si acasa in dragasani.prietenii ma asteptau ca pe piinea calda asa ca abia ajuns,am fost cooptat in primele planuri de iesiri la pescuit si totodata mi-au
    si impartasit ultimele info de pe balta(olt).situatia sta cam asa :
    zavideni pe pod - babusca si mai rar caras frumos ...aglomeratie destul de mare cu pitesteni inventivi care mai nou pescuiesc chiar pe ploaie din corturi---fie facute din folii fie originale.bravo lor.miine ,poimiine voi fi si eu prin zona,si o sa va relatez impresii vazute chiar de mine de la fata locului.

    mamura tot pe pod -biban si salau la pestisor--- valabila saptamina trecuta,neverificata saptamina asta.

    idem cica la slatioara ;--neverificata

    fire intinse !!!

  • la multi ani si multa sanatate tuturor sarbatoritilor de astazi...

  • cadou posibil de gasit in sacul lui mos nicolae sau mos craciun :
    -mulineta colmic malik (de2000,3000sau4000),pret foarte bun reddusa cu 30%.
    magazine :
    totalfishing 110 ron-pret intreg
    idealfishing 77-ron-pret redus
    pescuiala ro 77-ron-pret redus
    preturile astea sunt pt cea de 2000

    mosul a venit mai devreme la mine si azi dimineata am gasit cite una bucata in fiecare ghetuta
    sunt foarte incintat de ele.arata si merg foarte bine la prima vedere.sunt sigur ca i-si merita banii cu virf si indesat,ba chiar asi spune ca este un chilipir.
    deci pret calitate excelent.

    pinion de bronz,doi tamburi,miner rabatabil,picup gros,se poate folosii si la stationar dar si la spining.

  • bine ati revenit, d-le puiut!
    eu cred ca pe forumul acesta nu e relevant ce a fost si ce a facut fiecare la viata lui, aici ar trebui sa se discute decat despre pescuit si, daca este posibil, sa se faca front comun impotriva braconajului piscicol care a ajuns la proportii alarmante in tara noastra. nu conteaza ca esti negru sau alb, ortodox sau musulman, basist sau psd-ist etc, important e ca esti pescar. asta cred ca e ideea forumului. asa ca zic sa lasam de-o parte polemicile politice si nu numai si sa continuam sa discutam despre iesirile noastre la pescuit.
    maine o sa iesim si noi la pescuit asa, impotriva vremii care se anunta a fi ploioasa, ramane de vazut unde: zavideni sau budeasa. peste tinta: babusca.
    sa aveti fire intinse!