Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • fir as incerca un et de 0.18 power waggler. e putin mai ieftin. am un bebe de 7 luni... si conteaza bugetul la mine.
    acum in primavara ar merge carlige gamakatsu 1810 de 14 sau ce mi ati recomanda?
    pluta o sa cumpar ,ca de paun daca o fac eu cine stie ce iese. n am mai fost de 1 an la peste de cand cu bebe si abia astept prima iesire. sper sa ma descurc si cu batul ca inca e la tipla iar mulineta inca ma mai documentez.
    sper sa mai existe peste ca la ce citesc de la dvs se imputineaza grav. trebuie cautat bine de tot. acum 10 ani prindeam cu o trestie de 2.5 m sub pod la dragasani carasi cu kgmele la rama. acum nada fire scule finete e speriat saracu pestut de numai vb...
    despre montura as mai fi vrut cateva exemple detalii etc.

  • nu am avut o asemenea mulineta dar din cite am citit despre ea,cred ca este foarte potrivita pt batul d-vs.eu pt stilul match folosesc :lanseta black spider match,5-20 gr, 4,2 mt cu mulneta carp expert match 3000.de lanseta pot spune ca sunt extrem de multumit,iar de mulineta doar partial multumit,deci nu as recomanda-o.in special ma nemultumeste reglajul frinei,care la stilul match este extrem de important ,in conditiile in care acesta trebuie sa lucreze impecabil la intepare si drill , pt ca la acest stil finetea este esentiala iar firul principal nu este recomandat sa fie mai gros de 0,20,indiferent de specia vizata.
    firul pe care-l folosesc de citiva ani este trabucco s force match sinking,de 0,18,ala cu steagul pe cutie.bun firul dar este supradimensionat(0,18=0,20).
    acele de obicei cele folosite la varga sau feeder,in functie de specia vizata(crap sau caras)
    plutele mi le construiesc singur din pana de paun. le fac incepind de la 3 pina la 9 gr.
    de obicei le faceam simple adica,pana de paun curatata frumos de fulgi cu flacara de la bricheta,taiata partea groasa la lungimea de 35-40 cm. iau o sirmulita(subtire) de preferinta galvanizata sa nu rugineasca,o tai la 8 cm ,o indoi in doua parti egale si le rasucesc(impletesc) ca pe un burghiu,la cap raminind un ochet micut,in care dupa montaj va intra agrafa.infiletez sirmulita in capul gros al plutei pina cind ochetul ajunge in capul plutei.lipesc(torn) cu super glue lucrarea pt siguranta.vopsesc(fac dungi) cu oja(rosie sau neagra)pluta dupa cum doresc.de asemenea vopsesc bine si capetele plutei si sirmulita (ochetul) ca sa nu rugineasca.
    voi reveni si cu montura sau alte info solicitate.

  • vreau si eu o parere. mulineta cormoran corcast super jet match 2500.
    e buna pt match? sau aveti alte idei pt o mulineta match la 100 lei. ca bat folosesc un et rubin match 3.90.
    sunt cat de cat incepator la stilul asta de pescuit deci orice sugestie e bine venita nu numai la mulineta. si la fire carlige monturi etc. specia vizata ar fi carasul si ciortanul.

  • da domnule puiut,la noi cam 80 % din pescari nu vor sa se schimbe nimic,au o mentalitate innapoiata si au fost invatati de mici sa fure,sa distruga ,sa polueze , sa braconeze si alte nenorociri de genul. ne meritam soarta .

  • d-le vali nu mai pune atit la inima,ca te imbolnavesti.oricum batalia in speta noastra este de mult pierduta.sunt multi si printre pescarii sportivi, care nu doresc sa se schimbe prea multe fata de acum,recte:cei care au in bagaje(multi) la fiecare partida,parasute,prostovoale,ancore,etc,etc si pe care le pun in functiune atunci cind nu prind la undita.acest lucru se vede si din aderentii de prin grupurile formate impotriva braconajului.nici-un grup nu are mai multi de 700-1000 aderenti ,in timp ce la nivel national sunt milioane de pescari cica sportivi.cred ca asta spune totul in privinta sanselor de a mai salva ceva.
    acela-si lucru se intimpla si in celelalte domenii.este un concurs national de furat ,pe considerentul care aduna mai mult,care face avere mai mare ,care are limuzina ,conturi,si vile mai multe si mai bengoase.fiecare dupa cit poate si-l ajuta functia sau jobul si multi sunt multumiti si nu vor sa se schimbe nimic.

    ieri am facut prima iesire pe 2015 de pe la 12,00 .hidrocentrala de la mamura a fost prima vizitata.aici am incercat salaul si babusca.am luat in prima ecluza 4-5 obletei.pe la 14,30 am ajuns pe canalul(contracanalul) de la arcesti.pescari destui,majoritatea la pluta.se prindea caras de la schioapa pina catre palma .rima si larva in cirlige.am folosit si eu lansetuta de gratii,la fund pe post de feeder,intr-un colt si am luat citiva carasei frumusei si o babusca .pupat si eliberat.unul dintre tovarasii mei a avut varga de 4 mt la el,s-a bagat printre ceilalti si a prins ceva mai multi.in schimb seara la plecare venise unul tinerel cu un buz(transporter)cu doi ciumpalaci in virsta in cizme si se tot invirteau pe acolo.probabil asteptau sa dispara pescarii ca sa dea cu prostovoale , japca sau mai stiu eu ce.era clar ca erau pe praduiala.tot pe seara aparusera si sus pe podet doua limuzine cu alti "fomisti" care incepusera sa dea la japca chiar de acolo de sus.

    deci d-le vali,sfatul meu este sa ne impacam cu ideea,sa ne linistim sufleteste si sa pescuim si noi pe unde mai putem pt ca civilizatia din romania a disparut de mult si este iremediabil pierduta.nu cred ca generatia da astazi vom apuca sa vadem adevarata civilizatie si nici urmataorele doua generatii.
    atentie! 90% din cei care vin si praduiesc nu sunt muritori de foame,ba chiar sunt instariti.o fac doar pt ca asa sunt obisnuiti si asa au invatat in cei 25 de ani scursi de la revolutie.sa adune tot de peste tot.

  • cand vedeti braconieri va rog frumos sunati la 0743195222 si vedeti ca v-a apare politia in cel mai scurt timp pentru ca v-a fi trimisi de cineva important dar politia de vine nu-si face datoria fiind profund corupta.politia romana profund corupta;;;;

  • sa traiti.eu am fost la arcesti si cred ca acel canal este pe malul drept de curgere al apeicum am iesit din slatina ,am trecut poul ce duce la craiova apoi am mers vreo 2 km si pe dreapta spune pe indicator arcesti ,am mers inca vreo 2 sau mai multi km si am facut dreapta spre cursul oltului .acolo este un canal mic si urmeaza o panta care urca pe pod ,,,erau niste pietre si nu puteam sa trec podul spre drumul de merge la mosteni.cred ca ala e canalul.referitor la cei cu japca si parasuta...nimeni la slatina nu era cu undita toti tiganii si pescarii de la slatina era pe pod la slatioare cu parasute.de ce?fiindca jigodile de la politie nu-si fac treaba sa apere legea.toata politia slatina este corupta.mai bine pun masina cu radar si rup in amenzi soferii putin grabiti decat sa apere legea unde exista infractiune.azi am vazut un logan rosu cu radar fara inscriptie cu politia ,,care a facut prapad ,,au prins tot ce trece peste viteza obligatorie si au rupt in amenzi.de ce nu se pune si la braconaj asemenea masini.cum pun radarul prin boscheti sa puna si masina aia cu camera pe pod la slatioare.fratilor am crezut in politicieni m-am inselat apoi in jandarmii astia zero barat pe urma in politie sunt de rahat apoi am ramas biserica si asta vad ca au prelati corupti ,a ramas armata dar vad ca si astia sunt depasiti,in cine sa mai credem?este dezastru mare si acum vad ca am fost un bou cand trebuia sa plec din tara nu am plecat si am facut cea mai mare greseala.singura solutie este sa ma retrag in munti si sa traiesc singuratic ,sa nu mai vad derzastrul.romania nu v-a ajunge la normalitate nici in 300 de ani asa cum vad eu lucrurile.ce bun era ceausescu in ordine si disciplina .mureau toate zdrentele astea.mi-este rusine sa spun ca sunt roman cand vad dezastrul.pana nu vine razboiul nu v-om reusi nimic si se apropie rusii sunt pe noi.

  • pitesti -slatina-in slatina ti centura de pe nordul orasului si dupa ce ai coborot dealul la o intersectie faci drepta(catre poganu-dragasani) pe strada t vladimirescu.o ti inainte pina iesi din oras iar dupa vre-o 5-8 km(parca dupa o benzinarie-mai intrebi in zona) se face un drum la stinga care duce la baraj la arcesti.treci barajul si cum cobori este podul care trece contracanalul.acolo.
    fir intins !!!

    ps. info confirmata de un bun prieten de-al meu care alatairei s-a dus acolo doar ca sa se plimbe si sa vada daca este adevarat.in 15 min cit a stat acolo un pescar a prins deja 5 buc.

  • nu stiu unde a dat exact ca nu l am intrebat,dat fiind modul cum la prins si acolo unde se prinde caras la varga cum se ajunge?

  • afirmam intr-o postare luna trecuta ca au dat gardienii afara de pe baraje si traiam cu falsa impresie ca este mei bine asa.se pare ca m-am inselat amarnic.d-le evelin,prietenul d-tale care a prins ieri 12 kg caras la dragasani a sarit gardul in interiorul hidrocentralei si a dat la japca printre ecluze,impreuna cu cei cu care venisera.a fost doar inceputul dezastrului si crearea unui precedent.astazi acolo parca dadusera hunii,tatarii,mongolii,gotii sau vizigotii:-parasutisti ,jepcari, zeci,care excaladasera gardurile si praduiau cu ce aveau la indemina de parca ar fi revenit foametea din 1907,si in plus plasarii i-si asteptau cu barcile pregatite rindul sa plece primii fomisti acasa ca sa le ia locul.un macel total..
    sunt sigur ca pe linga peste o sa dispara asa cum s-a intimplat si pe alte baraje,cabluri,unelte,becuri,fiare,metale,tevi,garduri sau mai stiu eu ce de pe acolo(hidrocentrala),si vor fi iara angajate firme de paza iar oalele sparte le vor plati pescarii sportivi care nu vor mai avea voie de pescuit in zona hidrocentralei(de pe poduri)in viitor.dar poate e mai bine asa.nu credeam ca voi ajunge vreodata sa afirm si sa cred acest lucru dar doar o noua dictatura ar mai pute salva aceasta tara de la distrugere totala.nu cred ca vom fi vreodata capabili sa ajungem la civilizatia si gindirea occidentului.si daca ai fi vazut ca majoritatea celor care praduiau acolo intr-o veselie venisera cu masini de masini,deci nu sunt niste sarantoci care nu au ce pune pe masa.
    halal sa le fie.

    ps.-d-le vali69,cred ca avea dreptate lavinia ghedan in postarea de pe grupul de lupta impotriva braconajului si poluarii,cind a afirmat ca pescarii sunt la fel de distrugatori daca nu mai rau decit plasarii,si ar trebui bagati la puscarie de mina cu setcarii.