Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • d-le vali
    ,mda,se pare ca ciuma rosie care conduce de 25 de ani de la revolutie si pina acum, judetele valcea si olt a avut grija sa nu scape nici un lac de acumulare nemuls si nejefuit. totusi spune-mi ceva despre autorizatii. vreau sa vad macar una. saptamina trecuta am facut o partida de scobareala pe riul timis. am avut surpriza sa fiu controlat de un reprezentant al anpa ,echipat cu ecuson in piept,care s-a recomandat politicos,insotit de un jandarm. m-au verificat la acte,nr de lansete,si chiar la dimensiunea capturii. totul in regula.erau multi pescari in jur dar toti in regula. despre pescuit comercial ,,setci ,parasute,prostovoale,curentaci sau alte magarii nici nu poate fi vorba. dar aici este- vestul. influentele vestului se vad peste tot-nivel de trai-modernizare-locuri de munca,etc,etc. se vede ca stiu ce vor de la viata,si ca pun stampila doar pe albastru.pe aici nu se pacalesc alegatorii cu pungi de

    zahar,malai,umbrele,galeti,sau alte cele inaintea alegerilor.si nici nu circula autocare cu prosti in ziua alegerilor.
    sper sa reusim si noi oltenii sa deschidem ochii odata si odata .dar sa nu fie prea tirziu ,in speta nostra pescuitul asa cum spunea si d-l vali 69 si sa ramanem fara peste definitiv si iremediabil.
    mai avem o sansa :ca in 2016 sa votam cum trebuie si sa punem capat genocidului de pe olt si nu numai.
    fire intinse !!

  • domnule puiut,

    in ordinul 284 din 2014, emis de ministerul mediului
    captura totalÄ

  • da am vazut ordinul.aveti dreptate !!aprobare este una si autorizare alta..in ordin se specifica doar cit si cum ar trebui sa se pescuiasca comercial pe barajele de pe olt. sigur autorizari nu cred ca au fost date niciodata de catre minister.si nici de dsv(stiut fiind ce probleme au pestii de pe olt in special carasul)in caz ca ma insel va rog sa-mi indicati si mie daca cumva aveti vre-o info, unde sa caut sa vad societatile care au fost autorizate.ca nu sunt trecute pe niciunde si am cautat peste tot.ar trebui sa fie anuntate undeva pe siteul ministerului sau al anpa,ca doar nu o fi secret de stat.
    si inca o nelamurire mai am:

    de ce oare este trecut pe acel ordin, ca permis pescuitul comercial pe riul olt doar pe barajele judeteleor valcea si olt?si nici pe alea pe toate???(ex ipotesti nu,arcesti -nu,ionesti-nu,etc etc.

    oare nu are nici o legatura cumva cu culoarea rosie a politicienilor care conduc de 25 de ani aceste judete?
    cred ca acele baraje care nu sunt trecute in acel ordin,sunt sau au fost in custodia unor primarii al caror edili nu au solicitat acest lucruu stiind ca vor avea batai de cap si in plus pot avea probleme cu legea chiar daca este un ordin al unui minister.
    eu cred si sunt convins ca e ceva putred la mijloc.
    si sunt sigur ca buboiul se va sparge si aici dar si la minister.
    o seara buna !!!

  • domnule puiut,
    pescuitul comercial pe raul olt si nu numai este legal!!! ca pe noi ne doare la undita e altceva. despre pescuitul comercial pe olt va recomand ordinul 284 din 2014 emis de ministerul mediului si schimbarilor climatice. gasiti acolo cote, nr de barci si setci aprobate pentru fiecare baraj in parte. gasiti ordinul pe agroinfodobrogea.ro dar cred ca orice cautare pe google da rezultate.

    dar cum aprobare e una si autorizare alta, nu am informatii daca au si primit autorizatii de pescuit anumite firme.

  • acum o luna va povesteam cum d-l panaitescu,facuse o razie pe baraj dragasani impreuna cu jindarii(jandarmii).adunau setci intr-o veselie(vre-o 5-6 saci),nu conta ca erau â

  • daaaaa .am primit raspunsul.zice ca d-l panaitescu este in concediu medical si luna decembrie si de aceea pesti sunt acaparati de braconieri in zonele unde sunt stransi in bancuri.spune ca sa-l sun de fiecare data si ma v-a sprijinii.cum au autorizatii braconierii daca spune ca ma v-a sprijinii.daca aveau spunea ca sunt autorizati.am toate mesajele de la acest domn si in caz de ceva le prezint si procurorilor dna si pozele cu braconierii la lucru.nu am avut bateri la aparat ca le faceam poze si la astia de la frunzaru.s-au descarcat si nu am stiut.

  • sa traiti.chiar nu indraznesc sa vin pe zavideni asa cum am facut acum 2 saptamani cand am bagat motorina de 60 lei si nu am putut pescuii din cauza celor cu barca si parasute jos sub pod.saptamana asta ma interesez la cineva care lucreaza in dna printr-o cunostinta si le explic daca se poate sa verifice cum se pescuieste pe olt cu setcile ,legal sau ilegal.nu stiu de este competenta lor dar cred eu ca ei ocupanduse cu anticoruptia si in cazul nostru cred ca este coruptie f mare neluand nimeni nici o masursa,se pare ca acest flagel este programat si sustinut de cineva si bine inteles nu pe bodagproste.am sa le explic care este problema si sa verifice si de ce politia nu vine la chemarea prin apelul 112.acest apel este in ajutorul nostru si acolo unde se constata ca a fost alarma falsa cel in cauza plateste dar sa nu spuna nimeni ca nu era de 112 cand tiganii de la slatina au luat pescarii la bataie pe lac.sa vedem ce putem face.la noi a inceput arestarea primarilor si pe olt zic eu ca tot de la primarii pleaca jmecheria.acolo,politia,primaria,jandarmeria sau si altii.am trimis din nou un semnal la anpa ,dar garda de mediu dorme si doarme chiar bine fiind acolo tot pesedisti.mai vorbim.sa traiti.

  • este foarte corect ceea ce spuneti .daca va aduceti aminte acum un an,v-am indicat sa cautati o informatie pe un alt forum unde intr-o discutie cu un pescar valcean in care incercam sa-i transmit ca nu sunt nici eu ferm convins ca setcarii fac acest lucru in afara legalitatii:omul (de buna credinta) a postat pe acel forum,raspunsul la o adresa prin care solicitase ministerului de resort sa-i fie transmise societatile care au drept de pescuit comercial pe riul olt in 2012.stupefiant si negru pe alb raspunsul: pe anul respectiv nu se eliberase nici o autorizatie de pescuit comercial pe riul olt.semnat de un subsecretar de stat si directorul general anpa.in schimb oltul era plin de setci asa zise â

  • politicienii locali gen primari si consilieri de comune sunt implicati in treaba asta cu braconajul. iar pe locul doi sunt tiganii care traiesc in apropierea raurilor si de ce nu, chiar si multi romani din mediul rural, in special cei cu o educatie scazuta, iar in mediul rural se gasesc foarte multi fara studii .

  • treaba cu baraconajul cred ca este pe plan local , cei de la guvern nu cred ca stiu de asa ceva si daca au aflat sigur nu i intereseaza