Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • multumesc d-le cata.adevarat,astazi chiar a-ti luat info in direct de la mine prin telefon.o sa fiu foarte scurt in descrierea partidei de astazi,din cauza oboselii acumulate datorita poftei de mincare a pestelui.
    deci frunzaru-orele 7,30-16,30=6kg platica+1 caras la kg.monturi,nada,momeala,ace,fire le stiti din postarile mele anterioare.trasaturi multe doar ca media pestilor a fost ceva mai mica decit saptamina trecuta.explicatia ?pina la orele 15,oo am avut setca in fata la 10 mt fata de distanta mea de aruncare !!!oricum , pestii au parut ca nu au fost deranjati prea mult ,poate doar a scazut putin media marimii lor.pt viitor,m-am imprietenit cu setcarul din zona,am schimbat nr de telefon si mi-a propus sa-l sun ori de cite ori o sa ma intereseze ceva,in zona .
    per total multumit!!o iesire reusita !
    pozele pe facebuk!
    o seara buna tuturor !!

  • s-aveti fire-ntise d-le puiut!!! maine o sa va sun la telefon sa iau info in direct. hahaha

  • miine dimi plec la frunzaru.revin cu info cind o sa pot.
    fire intinse !!

    felicitari d-le cata !!sper ca macar odata sa ajung si eu pe acolo,cinva !!asa da partida!!!iesirile lungi, in echipa,la pesti diferiti si pe locatii noi sunt cele mai atractive si frumoase.cred ca saptamina viitoare o sa fac si eu un scobar pe timis.

  • salutare .nu am mai facut iesire pe olt de 3 saptamani de cand am fost la stoienesti si nu am facut mai nimic 3 platicute ca palma si multi guvizi si plase ff multe , sapatamana viitoare pe 5 as vrea sa fac o iesire dar nush unde so mai apuc as merge la malul rosu sa ma axez pe rapitor dar acolo se prinde mai mult biban si nu prea ma incanta poate imi dati o sugestie . multumesc

  • merci si daca eveti ocazia sa trageti o fuga pana acolo, nu ezitati. mergeti pe finete si aveti rasplata pe masura. fire-ntinse!!!

  • presupun ca a-ti fost cu domnul ivan gabriel pt ca i-am vazut filmuletele pe youtube. frumoasa partida. felicitari.

  • d-le puiut (stiu ca nu face obiectul acestui topic) pe data de 05.11 am facut o partida de pescuit la canalul de apa calda cernavoda. a fost o partida pe cinste(una din cele mai frumoase). am pescuit intre orele 08-16. am dat cu 2 feeder. peste prins, cantarit, 12,5kg. marea parte din captura a fost morunas (cam 3 la kg. am mai prins 3 ciortanei (0,6-0,7kg bucata), vreo 5-6 platici (una sarita de kg. nu mi-a parut deloc rau ca am ales sa fac o partida de pescuit la 300km(numai dus).am fost o echipa de 4 pescari. cost pentru transport a picat pe 70 lei si cheltuiala mea pentru pregatirea partidei 20 lei(2 pungi x 1kg benzar si 4 lei viermisori) total 90 lei, dar s-a meritat cu varf si-ndesat. marti sunt din nou acolo. am format deja echipa. hahahaha

  • eu am fost ieri pe la zavideni(dragoesti).am pescuit pe dale in curba.pescuit impropriu spus pt ca mai mult am pierdut monturi din cauza miilor de agataturi(padure de fire rupte)prietenul meu a prins un vad(culoar)bun si a luat caras frumos.eu nu am reusit sa gasesc nici un loc bun fara agatatori in jurul lui.am avut citeva trasatui dar toti pestii ii lasam in agatatori.m-am suparat foarte tare.pe la 14,00,satul de asa pescuit, m-am dus pe pod printre gratii si am luat un caras.tot la zavideni pe pod se ia biban frumos.pe la dragasani -pixuri de salau si biban frumos.speram sa mai ies si eu intr-o zi la frunzaru dar cu ceata asta nenorocita parca nu ma mai incumet sa fac 2 h pe 80 km si la dus si la intors.este prea obositor si periculos !!!poate saptamina viitoare.
    fire intinse !!!

  • d-le puiut, am facut tot felul de schimbari, am pus si carlige mici,subtiri, unele speciale pentru platica foarte bune si subtiri, strune mai lungi, mai scurte, etc. din cati pescari erau acolo, doar eu am ,,pacalit,, 5 platici. restul au somat. bine, nici schimbari nu i-am vazut sa faca. v-am spus , priele doua lansari in afara de cele de nadire, au fost 2 platici in 10 minute. daca erau acele de vina cred ca aveam ratari si primele 2 platici, care v-am spus , nu au fost mari. au fost mai mici ca in partida precedenta. cred ca explicatia este, si sunt sigur de asta, sunt plasarii, care dimineata cand am ajuns tocmai plecau. cu siguranta au ,,strecurat,, apa pe cateva hectare de apa. eu raman la concluzia asta. sincer. daca era altceva, hai, inteleg, nu prindeam eu, dar din cati pescari erau acolo ar fi fost unul mai destoinic sa ne ,,faca,,.
    apropos, in afara de cele relatate in mesajele anterioare despre nada, am facut una foarte apetisanta, imi venea mie sa mananc din ea. in nada dulce de culoare rosie (un rosu foarte aprins), am aditivat-o cu aditiv lichid benzar scortisoara si am mai pus si un plic de scortisoara praf. a iesit o nada, zic eu, perfecta pentru platica. aceasta nada a functionat mai bine decat cealalta. la aceasta nada se intampla fenomenul asta mult mai des.
    pe la dvs la dragasani si in apropiere ce mai este? ce informatii mai aveti?
    multa sanatate si fire-ntinse!!!

  • d-le cata,momentan nu pot decit sa fac doar speculatii.totusi ramin la parerea ca acele au fost de vina.pestelui ii placea nada,era acolo,fometos(dovada ca imediat in 1-2 min aveati prezenta soldata cu trasatura violenta)dar era suspicios(din cauza datei din calendar), simtea acul si atunci instantaneu il scuipa.probabil ca rupea,lua sau deranja momeala din cirlig de nu mai aveati alte trasaturi.cu riscul de a ma considera un pisalog, va rog incercati acele gamagatzu ls 1010 r nr 12.nu sunt scumpe ,undeva la 11 roni plicul cu 25 de buc(fisela sau totalfishing),iar daca nu or sa va convina, oricind va dau eu banii pe ele , si mi le dati mie .au avantajul ca sunt mici,foarte subtiri si foarte usoare.pestele nici nu-l simte,el crede ca inghite doar momeala.este atit de mic incit cind bag combinata macaroana cu pufii,macaroana sta aproape jumate pe fir:)).cu riscul de a folosii degorjorul,in detrimentul trasaturilor eu puneam ace mici.cele mai mici pe care le aveam !!!acum doua saptamini la partida de la stoenesti de 2 zile,in prima zi m-am confruntat cam cu acea-si situatie.mi-a fost lene(de fapt am stat mai mult la poveste si sprit cu tovarasii)in loc sa schimb acele(aveam nr 8).o ciuptura dupa care pauza.am facut-o a doua zi cind m-am concentrat mai mult pe pescuit si imediat au aparut si trasaturile clare si capturile.din pacate platicile au fost mici,dar macar nu mai somam.cu acele astea nu ar trebui sa fie problema nici cu o platica la 2 kg. un prieten,bun pescar de dunare m-i le-a recomandat pt dunare la orice fel de peste pt pescuitul la feeder,in conditiile cind pestele este foarte miriit.de atunci le folosesc si pe olt si de cele mai multe ori m-au facut cu trasaturi atunci cind toti ziceau ca nu maninca pestele.chiar si la ultima iesire,una din "cauzele cu care i-am facut"pe tovarasii mei au fost tocmai aceste ace.ei cite 2 platici si eu 4 kg.oricum ramine deschisa dezbaterea ,si te astept si cu alte detalii,poate gasim explicatia impreuna si pe viitor sa nu mai patim asa ceva nici noi nici altii care mai citesc pe aici.
    o seara buna !!!