Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • pe 11.11 am facut a 2-a partida la apa calda. partida a fost la fel de reusita. captura a fost de data asta 14kg. la 12 la noapte plec iar. fir intins la toti pescarii...sportivi si parerea mea este ca acum in perioada asta, trebuie sa ne organizam in echipe de 4 pescari si sa mergem la canalul de apa calda. se fac partide de pescuit de vis. de cand pescuiesc la feeder (si am vreo 4 ani) nici o partida nu s-a comparat cu partidele de aici. feederele parca sunt facute pentru aceasta locatie

  • nimic nici o ieÈ

  • felicitari d-le tavi !!!ma bucur .cred ca e destul de bine pt perioada asta din an !!!
    fire intinse tuturor !!!

  • acum am venit de la babiciu , am dat cam pe unde a dat si domnul puiut . pestele a tras de la ora 9 pana pe la 14 . in doi am luat cam 8 kg. numai platica , la macaroane cu viermi in cap.

  • multumesc pt informatii. maine ma duc la babiciu , incerc sa vad daca nimeresc locul in care a dat domnul puiut !

  • felicitari d-le catalin !!!ma bucur ca a-ti facut treaba,sunteti multumit si chiar pt â

  • scuze de intarziere.am pescuit de sambata seara de la ora 5 pana duminica la ora 13.va pot spune ca a fost o partida in care am prins peste doar noaptea,duminica pe zi nu am prins absolut nimic,desi am incercat toate momelile si mosmoandele cunoscute.am pescuit cu 5 lansete si captura a fost de 8 kg (4 kg caras si 4 platica,dar marunta)unul dintre carasi a fost la kg (trebuie sa aiba si d-l puiu concurenta :)))).pestele a raspuns doar la macaroana cu vierme.per total a fost bine pentru luna noiembrie
    poze pupeti vedea pe
    http://catalinlemnaru.blogspot.com/

  • d-le tavi, sper ca pina diseara sa posteze d-l catapescaru rezultatelele partidei pe care a facut_o pe 2 zile la stoenesti la stina.din cite mi-a spus la tel in prima seara, avusese ceva activitate cu platicile.nu stiu ce a facut a doua zi!!!
    simbata la frunzaru unde am fost si eu vineri, un prieten a prins cam 15 platici si un salau la 1 kg.
    deci iata doua posibile variante.

  • pe unde mai trage ceva pe olt ? vreau sa ies maine si habar nu am unde ...

  • frumusel "caraselu" :))felicitari.
    acum ma pregatesc si eu sa plec in zona , la stoenesti, unde mi-ati spus ieri ca au prins prietenii d-voastra,ma duc la tevi, la stana.ma intorc maine dupa pranz cu informatii si sper cu captura:).ps:eu v-am sunat ieri pe la pranz .(0740217130)