Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • scuze :am uitat sa mentionez-nu-mi plac secretele in special in domeniul pescuitului.
    pt mine secretosii nu au ce cauta pe balta si de principiu nu-i consider pescari adevarati si nici oameni de incredere.
    pescuitul este un hoby,mijloc de relaxare,chiar sport si trebuie sa ne bucuram cu totii de el.mergem pe balta sa socializam,sa ne simtim bine, sa avem trasaturi incununate cu drilluri frumoase.deci ajutindu-i pe altii sa prinda si sa se simta bine,de fapt ne ajutam pe noi insine.cel putin eu daca reusesc sa ajut pe cineva cu ceva din experienta mea sa aiba o partida reusita practic simt aceea-si bucurie ca si el.nu sunt rare cazurile cind fiind pe balta si am trasaturi,la rugamintea altor pescari, sa ma opresc sa-i invat,sa le fac monturi prinzatoare,sa le dau din ce am eu(momeala,ace,fire,etc),chiar si locul pt a-i ajuta sa prinda si ei cite ceva.sau nu exista aproape saptamina sa nu am de preparat cite o undita,montura ,plute,etc,etc pt vecini ,prieteni etc,etc.asta unt eu !!!
    fire intinse !!!

  • d-la cata:
    combinatia si manevra este foarte simpla-se trece cirligul prin gaura macaroanei,se urca aceasta pe fir(pt o mai buna manevrare a pufuletelui) se baga pufuletele pe ac(de obicei in virf pina pe curbura) ,dupa care se aduce macaroana linga pufulete pe ac.cel putin eu asa am procedat.sau in loc de pufi am bagat orez expandat.(si asta mergea de belea cu macaroana la momentul ala,poate chiar mai bine decit pufii).

    pufi;
    cukk-halcsali bait
    puffi--30g
    mez-honey(miere)culoare galbena,marime medie.

    sau

    cukk-halcsali
    natur-30 g
    puffasztottrisz(orez expandat)lunguiet culoare alba.


    sper ca am fost destul de explicit iar in cazul in care doriti mai multe, incerc sa va ajut cu tot ce stiu din experienta mea (+ ce vad pe la altii) si sa raspund cu cea mai mare placere oricind :)).
    fire intinse !!!

  • d-le puiut, cand ati fost la frunzaru, ati spus ca era un nene care dadea la combinatia macaroana cu pufi si ca ati incercat si dvs. ne puteti spune mai exact cum era combinatia asta? ce fel de pufi? care o introduceati prima in carlig? detaliati-ne...daca nu este vreun ....,,secret,,....hahahaha. multumim

  • pt d-l mavra --adresa de facebuk-puiu mazilu-dragasani.
    la toate pozele postate pe facebuk trec si citeva detalii cu data si locul unde am pescuit.bibanul la baraj dragasani.la partida de astazi inca 4 kg biban.deja mi-am facut pofta de bibaneala.


    @r3mmy---eu zic sa incerci sus in lac la draganesti unde a prins d-l cata dunminica trecuta si sa "joci "la doua capete:platica si salau la stationar(pestisor).
    momeala ?-de toate:rima,vierme,pufi,orez expandat,macaroana ,mamaliga si boaba.
    incepe cu viermi, macaroana simpla,pufi simpla,combinate cu vierme,macaroana cu pufi sau orez,etc etc.
    fire intinse !!!

  • sa traiti.eu zic cum ajungeti la intrarea dinspre maruntei spre baraj draganesti pana sa ajungeti la podul cel mic care face urcarea pe baraj incercati in prima balta numita balta saracului deci in drepta pana sa urcati malul unde este statia de sortare pietris si stalpii de inalta tensiune pentru ca anul trecut pe 27 oct eu am luat 9 kg de oblete f frumos si manca si ceva caras iar cu o saptamana inainte acolo a mancat si ciortanul la pluta.momeala viermi si mamaliga iar din cand in cand momit cu ce veti la d-voastra.intrati pe blogul lu vali si vedeti,pozele cu locul data si captura.ma puteti suna la 0735196984 pentru detali.fir intins.

  • maine vreau sa merg la draganesti daca imi permite vremea de afara.
    ce momeala recomandati pe vremea asta rece?
    nu vizez nici o specie in mod deosebit, vreau sa prind ceva in carlig.
    multumesc!

  • dl puiut, care e adresa de facebook... sa vad macar in poza peste anul acesta... desi inca nu mi-a pierit speranta de a ajunge la o partida de biban. unde ati pescuit? poate ajung saptamana viitoare...

  • baieti ce mai faceti ??nici o iesire sau sunteti suparati pe viata de nu mai postati nimic?poate v-ati plictisit de topicul asta si vreti sa-l inchidem ?o facem si p-asta, ca observ ca am cam ramas putintei de tot cei care mai postam cite ceva.si atitea ar fi de spus ca nu am termina toata viata noastra de pescari de vorbit.uite spre exemplu am trait sa o vad si pe asta:d-l panaitescu (ispector anpa)cu jandarmii confisca(aduna cu barca)setcile de pe lac de la dragasani alaltaieri.e prima oara dupa revolutie cind vad asta.sa fie de bun augur !!sper sa nu fie doar reclama de dinaintea alegerilor,mai ales ca era si televiziunea dupa ei.dar probabil nu mai intereseaza pe nimeni acest lucru.tacerea asta spune totul !!!

    si daca tot e sa-l parasim(topicul),i-mi cer scuze tuturor celor pe care i-am jignit din greseala voluntar sau involuntar.probabil ca din prea multa rivna de a ajuta sa fi jignit pe cineva.

    fire intinse tuturor !!!

  • ieri,o iesire scurta(12,00-17,00) pe aici la baraj.am facut o bibaneala pe cinste.3 kg biban frumos la pestisor.saramura este asigurata !!pt vizionarea pestilor:facebukul.fire intinse tuturor !!!


    deci a inceput bibanul pt cei interesati de pescuitul lui!!!

  • eu am folosit montura cu tija antitangle fara opritor pe fir, cosulet de 35 gr patrat, forfac de 30 de cm carlig de 10(relativ mare, dar am folosit si mai mici si le inghitea cu totul prea rau)fir de 0,14 cralusso pentru struna si 0,20 nevis feeder ca fir principal. initial am folosit forfac de 50 -60 de cm si prindeam platicute ceva mai marunte. am hotarat sa schimb si sa-l las de 30 cm si sincer, am inceput sa prind ceva mai frumoase. daca ajung duminica la pescuit, voi folosi pe un feeder tot aceasta montura, iar pe celalalt voi folosi o montura cu momitor culisant de 35 gr cu tija antitangle(cele de la haldorado) si forfacul de 7-10 cm maxim.