Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • au urcat de la babiciu unde nu au prins decat un caras sistanga lor a fost partea cu caracal au prins 4kg platica dar micuta, scuze de ancurcatura asta a fost ieri

  • au urcat de la babiciu unde nu au prins decat un caras sistanga lor a fost partea cu caracal au prins 4kg platica dar micuta, scuze de ancurcatura asta a fost ieri

  • multumesc iceman!da ! se prinde ceva platica mai jos de poduri pe partea draganestiului(partea stinga in sens de curgere).azi la 9,30 am vb cu cineva la tel care era de ieri acolo,avea cam 3 kg platica,intradevar cam micuta.slabut!! a ramas sa-l mai sun miine sa vad ce si cum(este pescar bun de 25-30 kg pe o partida de 2 zile pe fiecare saptamina)
    despre stoenesti mai jos de stina nu stiu nimic momentan (asta este pe partea drepta in sens de curgere).te rog mai multe detalii despre loc si ce se prinde acolo.

    din cite stiu de duminica trecuta pe partea stoenestiului nu prea s-a prins mai nimic.multe setci in zona(full).este locul meu preferat de pescuit de toamna trecuta si de asta vara , dar se pare ca toamna asta nu mai am ce face pe acolo.vina este a setcarilor.incepuse sa intre si platica apropiata de 2 kg acolo.pacat !!!

    fire intinse !!!

  • pt nea puiut mai jos de poduri pe stanga an sens de curgere sa prins ceva platica dar micuta ,la stoenesti mai jos de o stana. fire antinse.

  • pescuit malu rosu mai jos de care stau permanent la crap prins 5 carasi toata noaptea , ziua pauza totala. fire antinse tuturor.

  • baieti ,saptamina asta(cred ca miercuri si joi)vreau sa fac o iesire pe olt in jos la platica,deci astept citeva idei si ponturi despre oarece vaduri unde s-ar prinde de la voi.

    astept cu nerabdare rezultatul iesirii d-lui tavi.ii urez fire intinse,si il rog sa-mi spuna si mie locul exact in cazul in care face treaba acolo.

    va multumesc anticipat !!!

  • apropo de maruntei nu se prinde nimic apa ff scazuta se prinde platicuta ca bricheta si ceva mai rasarite un picut dat slabutz am trecut duminica pe acolo si era cativa dar toti la pluta dadeau in rest nimic nici o miscare

  • salutare revin si eu cu informatii noi . vineri am fost la peste la arcesti in baraj pe partea cu dragasaniul capturi 0 ,iar azi duminica 12.10 la draganesti in balta din stanga podului am dat cu 12 lansete si rezultate ,un caras la 400 de grame si 5 platici la palma asa ca trageti concluzii ,am mers sa vad daca pe curs se ia ceva si erau niste baieti cu un gard de lansete numai pe porumb aveau cam 15 lansete si nu luasera nimic .fir intins

  • maine ma duc la izbiceni ! revin cu info !

  • multumim pt multitudinea de info oferite!!!