Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • se prinde dar foarte rar

  • poi stiu ca daca apa e inghetata nu prea pune gura carasul si crapul..sanse mari sunt la rapitor la un pestisor..o larva de libelula sau vierme. ma insel? ai prins la copca crapcean sau caras?

  • astept cu nerabdare sa inghete sa fac ,citeva partide la copca pe o locatie pe care stiu sigur ca este bagat crapcean si caras.este posibil sa plesnim si vreo stiuca,doua si bineinteles ceva salau.important va fi norocul de a nimeri si ziua in care maninca,deoarece in aceasta perioada nu maninca in fiecare zi acolo.am patito anul trecut cind azi minca si apoi doua zile pauza.totul depinde de vreme,si de disponibilitatea prietenilor.

  • va salut,mma98 are dreptate,de la slatina la draganesti e plin de electricieni mai ales in prohibitie,pescarii nu mai au loc de braconieri,iti baga plasele noaptea peste lansete,nu au pic de rusine,mai nou am auzit k se dau autorizatii si pt prostovol.nimeni nu face nimic.fir intins

  • dragilor, pentru ca tot e iarna si suntem nevoiti sa stam in casa ,v-as propune sa ne povestim cele mai frumoase si interesante partide de anul trecut(partida cea mai frumoasa,partida cu cele mai multe capturi,locuri minunate in care a-ti pescuit,patanii si aventuri la partidele pe care le-ati facut si chiar cea mai slaba partida facuta.cred ca numai asa putem pacali mai repede iarna.asteptam cu interes prima poveste.succes!!!

  • astazi am fost iarasi la balta de la ora 13,00 la ora 16,00.credeam ca o sa fie gheata peste tot dar m-am inselat.era loc mai mult fara gheata fata de ieri probabil din cauza ca peste noapte au uzinat si apa fiind in miscare nu a mai inghetat.ca si ieri pescari erau vreo 20.unii dadeau printre gratii dupa babusca,altii pe linga piloni unde trage mai mult carasul sau bibanul ,iar altii dupa salau la pestisor.ca si ieri pestele s-a cam lasat asteptat indiferent de specia vizata.cel mai mult au luat niste vilceni care dadeau la pestisor si cred ca aveau cam cite 2,5-3kg de fiecare.bineinteles ca erau acolo de dimineata.timpul a fost destul de frumos iar vintul nea lasat in pace.captura mea a fost de aproximativ 7oo-800g exclusiv salau.

  • mai puiut este problema ta daca poti indura frigul de afara noi nu putem si cum a zis de-moon nu ne vine sa stam 4 ore pe drum pt 4 ore de pescuit si sa nu vedem nici macar o trasatura.

  • plasele, monofilamentele, sunt de moda veche pe olt a fost foarte bine cand se pescuia la plase, acum este la putere ,,curentul'' care face ravagii pe olt, eu locuiesc la 200 m de olt si ii vad zi de zi. nimeni nu le face nimic pentru ca sa ajuns sa se prinda atat de mult peste incat inchide gura la tot m.a.i-ul din jur.

  • o partida slabuta cu putine capturi,apa era inghetata,doar pe linga pilonii podului era loc de dat iar pestele s-a lasat asteptat.captura;2 carasi,5 salaiasi si 5 bibani.cred ca daca si la noapte este la fel de frig de acum putem sa stam linistiti acasa deoarece barajul va ingheta tun.

  • d-lui vali ii dorim;la multi ani!