Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • e in judetul sibiu parca noul roman

  • a-si vrea sa merg dupa craciun la balta la babiciu ca acolo mergea pestele si pe timp de iarna .anul trecut a mancat si iarna dar acum nu am fost de mult pe acolo si nu mai stiu cum este .daca are cineva informati rog sa le aduca la cunostinta.va multumesc.sarbatori fericite.

  • @ nicuag-pe unde se afla valea noului roman?poate am ocazia sa trec vreodata pe acolo.felicitari pentru urare.

  • ultima partida a fost in 18.12 2011 pe valea noului roman ,am prins in jur de 2 kg de platica si babusca a fost frumos tinand cont de vreme.si acolo nu prea ai loc de branconieri ,dar nui de mirare ca se fura la noi a devenit obisnuinta invatata de la babuinii de la conducere,dalear dumnezeu sanatate si sa traiasca 100 ani,ca morcovii in pamant......

  • ce faceti fratilor? a-ti amutit deodata?vad ca nu prea dati nimic din casa sau va e frica , sa nu va ocupe altii vadurile si sa va ia toti pestii.atunci va dau eu un pont.ieri am fost la zavideni pe pod si am luat babusca,biban,carasel si un salau la larva si viermusi.o sa va tin la curent si cu locul si captura de la urmatoarea partida care cred ca va fi astazi pentru ca nu- mi e frica ,ca mi le ia altii.oricum am prea multe si mai dau si la altii sa-i fac si pe ei fericiti macar acum de sarbatori.

  • .as dori un loc de stiuca pe riul olt sau in apropierea acestuia,daca poate sa ma ajute cineva.nu prea am pescuit acest peste si as dori sa remediez acceasta situatie.va multumesc anticipat!

  • astazi am fost prin zona pe la mine la clean,slabut dar m-am distrat sa zicem un pic,am luat la vierme cateva bucati mici,a fost frumos.mai tarziu au aparut baietii destepti si m-am gandit ca peste tot este asa.sincer sa fiu cred ca totusi incep usor usor sa-mi treaca prin minte ganduri parsive,prea am cheltuit multi bani anul acesta la pescuit si nu m-am ales cu nimic.

  • acolo pe insula auzisem si eu ma bucur ca nu am venit cu informatii false

  • din punctul lor de vedere (autoritatilor)acesti ticalosi cu plase nu sunt considerati braconieri,atita timp cit chiar anpa-ul le-a eliberat permise de pescuit industrial,bineinteles si cu girul si recomandarea guvernantilor care in schimbul voturilor ii ajuta pe braconieri sa distruga si fauna din apele tarii,asa cum fac si cu taierea padurilor.de ce sa fie numai muntii goliti de copaci?trebuie musai sa golim si apele tarii de peste!aceasta este directiva celor care ne guverneaza.

  • am vazut situatia asta cu braconajul pe toate barajele unde am fost , de ce platim permis de pescuit ? de ce nu ia nimeni nici o masura ? sapt trecuta am trimis un mail cu poze cu braconieri la anpa oltenia si nu am primit nici un raspuns... ciudat