Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • d-l vali,asa cum am mai spus i-ti inteleg perfect optiunea da.fir intins!

  • presupun ca ori la draganesti ori la babiciu , sau intre ele

  • d-l puiut am observat ca santeti pescar adevarat si nu a-si putea sa nu va spun acel loc dar tin secretul pentru ca am vazut pescari care se pretind sportivi dar dupa ce dau putin cu momeala scot ancore si parasute si sperie tot bancul de peste din acea zona.eu sant din mioveni si merg foarte des la peste prin faptul ca i-mi place in mijlocul naturii,mananc peste si am si o echipa serioasa care i-mi face companie.am prins babusca,salau ,avat platica si oblete 13kg tot.asta vara in acel loc veneam doar cu platici marunte si carasel dar acum a meritat.apa era cred de 20 m adancime dar manca la 4m de suprafata apei.pe deasupra erau carasi dar nu mancau.pescari nu erau deloc nici braconieri ce ace ma uimit pe semne ca pestele nu era deranjat si cred ca va sta mult timp acolo.am avut viermusi ,rame si mamaliga dar a mincat numai la vierme .unul rosu pus pe tija si 2 agatati in carlig.distanta de mioveni este de vreo 140km dar se merita in echipa de 4 persoane.fir intins .

  • @vali69-i-mi vine tare greu sa cred in ceea ce ne destainui tu apropo de partida pe care ai facut-o din cauza faptului ca nu ne spui si specia pestelui prins dar fiind si eu pescar am intilnit o situatie ca aceasta acum trei ani pe 29 decmbrie cind am prins vreo citeva kg de babusca ,in concluzie tind sa cred in aventura ta.in ceea ce priveste locul descoperit nu cred ca faci bine ca nu ni-l spui si noua macar dupa partida pe care vrei sa o faci pe data de 2-01-2012,oricum i-ti inteleg optiunea si ai perfecta dreptate in privinta plasarilor,jepcarilor si parasutistilor,te asteptam cu vesti noi dupa partida din data de 2-01- 2012.sarbatori fericite si fir intins in 2012!

  • pe 28 12 2011 adica ieri am fost la pescuit pe olt.a fost o zi super si pestele a mancat foarte bine .s-a prins numai peste mare si foarte mult .in acel loc am fost numai noi 4 persoane adica o echipa .am dat cu 2 lansete la varf iar apoi am renuntat la una si am dat cu o singura undita pentru ca nu faceam fata la 2.se vede ca pestele mananca foarte bine acolo unde e liniste si nu este braconat de aceia nu spun acel loc pentru ca este foarte mult peste si daca o sa-l vada pescarii o sa de-a nu numai cu undita ci cu parasute,plase sau ancore si se alege praful de locul descoperit de noi.tin acel loc sub securitate maxima pentru a avea si pe 2 01 2012 unde face o partida de pescuit pe cinste.cine este genial si i-l descopera fir intins si la multi ani.

  • @nicuag in ce zona ai fost la pescuit ?

  • ieri am iesit la un pescuit a fost o vreme frumoasa nu a fost rece deloc am facut copci .am prins cateva babusti si bibanei ,ori cum nu ne asteptam la cine stie ce capturi,iesim doar de placere.la multi ani la toata lumea si fire intinse la anul.




  • pentru mine...2011 inca nu s a incheiat....miercuri, pe 28 decembrie, sunt pe el, si cu putina sansa si intelegere de la prefectura(a se citi sotia), merg si pe 30. va spun atunci ce si cum. ce i drept, nu merg la olt, dar tot peste se cheama.....
    fir intins, si la multi ani.

  • craciun fericit tuturor pescarilor sportivi din rominia si familiilor acestora!

  • mersi puiut. noul roman se afla in jud.sibiu intre avrig si voila m-ai precis treci barajul de la arpas si faci stanga, treci prin sat si ajungi la rau care se varsa in olt