Vreau in DELTA DUNARII ....

Pescuit Sportiv
Share

De 2 ani ma straduiesc sa ajung prin Delta dar din diferite motive nu am reusit .Anul acesta am de gand sa las totul deoparte si sa plec o saptamana.Dar, intotdeauna este un dar,nu am mai fost nu stiu nimic despre Delta ...asa din auzite si citite ...toti stim.



Perioada vizata care o recomandati voi , pentru crap in special



Asadar vreau sa plec cu masina si sunt dispus sa trec cu 2 bacuri la dus si 2 la intors. Vreau masina langa mine daca se poate.Km. nu ma intereseaza.



Pescuit atat la lanseta cat si unditareala



Nr de persoane : 4



masina autohtona ....logan....



Ca loc de pescuit ,..indiferent apa sa fie ...,Dunare ,canal , balta,...garla,....... orice (dar nu privata)



vreau sa-mi spuneti voi locatii , cum se ajunge , ce trebuie sa platesc, unde sa platesc, tot ce trebuie sa stiu






las si adresa de mail in caz ca vreti sa ma ajutati cu o harta sau orice (virus).....



[email protected]




Vreau in DELTA DUNARII .... : 55 comentarii

  • ms frumos. pai cred ca o sa dau o fuga si pe acolo.
    bafta

  • are cineva informatii de pe bratul chilia?
    plec joi dupa amiaza din bz si as dorii sa stiu cum este dunarea sa nu bat drumul degeaba.

  • de nufarul nu stiu nimic dar la victoria diminica am inteles ca s a luat ceva crap dar nu mare.

  • victor de pe la nufarul nu ai noutati?
    ca sambata plec acolo si sa stiu daca ma reorientez..
    respect

  • vreau sa va spun ca dunarea este chiar limpede si nu creste ci e in scadere.azi dimineata am ajutat un prieten sa si cumpere permisele si l am condus la bac la tulcea(trece cu cel de 11:00).pleaca spre pardina asa ca de maine va spun ce face.cand am vazut apa mai mai ca imi venea sa plec si eu.oricum cel putin 4-5 zile chiar daca ploua apa nu se va tulbura.va tin la curent


  • acum am vb la telefon cu un amic care este plecat de ieri in dd ,mai exact pe canalul 36,si vestile nu sunt tocmai bune.de ieri si pana in momentul de fata nu a prins decat 3 bibani si 1 avat de 500gr apa este murdara si spune el in crestere.
    cand mai vb cu el o sa postez imediat noutati.
    fire intinse tuturor

  • ok hai baieti faceti bagajele vine weekend-ul (daja a trecut ziua de luni), venim cu totii (sau ca tontii...)eu unul am de ales prut sau o iesire spre delta sa vedem ce anunta si busuioc pentru sfarsitul de saptamana, dar mai ales ce program de lucru au coechipierii .aduc berea si ceva vinut, poate si o tuiculita (asa pentru dimineata sa gonim tantarii ,si sa ne spalam pe dinti.)

  • acum vin de la dunare(14:30)si vreau sa va spun ca este destul de limpede.vineri am fost la pescuit la balteni si am prins 3 moace toata ziua.si ceilalti pescari rezultate destul de slabe

  • aveti noutati , s-a limpezit apa ?

  • merci baieti ! s-ar putea sa nu pot pleca , s-a anuntat garda sapt viitoare , ceilalti nu renunta ,daca aveti inf proaspete , pana duminica , va rog , postati. de rosu-puiu , aveti noutati , si-acolo o fi tulbure ?