Vreau in DELTA DUNARII ....

Pescuit Sportiv
Share

De 2 ani ma straduiesc sa ajung prin Delta dar din diferite motive nu am reusit .Anul acesta am de gand sa las totul deoparte si sa plec o saptamana.Dar, intotdeauna este un dar,nu am mai fost nu stiu nimic despre Delta ...asa din auzite si citite ...toti stim.



Perioada vizata care o recomandati voi , pentru crap in special



Asadar vreau sa plec cu masina si sunt dispus sa trec cu 2 bacuri la dus si 2 la intors. Vreau masina langa mine daca se poate.Km. nu ma intereseaza.



Pescuit atat la lanseta cat si unditareala



Nr de persoane : 4



masina autohtona ....logan....



Ca loc de pescuit ,..indiferent apa sa fie ...,Dunare ,canal , balta,...garla,....... orice (dar nu privata)



vreau sa-mi spuneti voi locatii , cum se ajunge , ce trebuie sa platesc, unde sa platesc, tot ce trebuie sa stiu






las si adresa de mail in caz ca vreti sa ma ajutati cu o harta sau orice (virus).....



[email protected]




Vreau in DELTA DUNARII .... : 55 comentarii

  • multumesc mult de sfat sa vad in ce parte o ia vremea si daca nu ploua imediat ce se termina prohibitia plec in cautare de locuri bune si de campat si de pescuit.am mai vb cu diversi pescari si toti mi-au recomandat acele locuri spuse de tine plus mi-a mai spus cineva de zona tatanir ca ar mai fii ceva locuri ff bune.acum sa vedem starea vremii si sa urmarim cotele dunarii.
    multumesc mult

  • @atu_targoviste - nu te duce, parerea mea, cotele nu-s numai bune, chiar deloc as zice. e dat peste cap cu tulbureala si cresterea asta prea rapida.. = rezultate spre 0. si vorbesc din experienta !
    si inca se mai anunta ploi, apele de-abia vin de sus .. las-o pt alta data cand o fi vremea/cote mai mici si macar stabile! si de aici pot continua..acelasi peste intr-un volum de apa mai mare, automat mai multa hrana..este prea dispersat..etc..
    pentru musura(loc foarte excelent)..atentie la acte doar, sper ca stii. si-n 6 zile...este o iesire moderata, am stat si 4 zile si am avut noroc sa puna gura abia a 3..si a 4 a zi la plecare..
    nu te grabi..amana pentru alta data!
    @arnic_2003 depinde foarte mult de stilul tau de pescuit/experienta..iti recomand cu caldura daca ai posibilitatea..sa te duci cat mai ''adanc'' in salbaticie, macar sa savurezi clipe de liniste, de salbaticie..ostrov tataru..dupa chilia..sau daca vrei mai aproape, poti incerca dupa ceatalchioi, unde vezi drum la stanga, si sigur gasesti loc..dupa plaur sunt iar locuri, confluenta canal 36 cu chilia, e bataie acolo pe locuri si nu degeaba..

  • @tzu_tzu_rel , o inf te rog , iti citesc postarile si de pe alte site-uri de profil si stiu c-aveai programata iesire pe chilia. ce inf recente mai ai , dupa 30 mai aveam retinut un vaporas ptr chilia , crezi , cu cond actuale (cote crescute )se merita , sau ar trebui contramandata iesirea ? si unde pe chilia , n-avem timp in 5-6 zile s-ajungem pe musura.
    multumesc !

  • salut tzu,
    nu sunt din galati sunt din buzau.da asa este cand mananca mananca cand nu vrea poti sa-i dai si lapte duce vorba unui prieten de-al meu.
    eu nu am fost pe chilia niciodata si ma bate gandu sa ma duc imediat ce trece prohibitia dar sunt in cautare de locuri.am toate actele in regula nu imi fac probleme nici pe frontiera. daca poti sa imi mai dai ceva sfaturi iti multumesc.

  • arnic_2003 esti din gl? capturile au fost pe chilia , dar nu locul e baza, atunci l-am dibuit intr-o zi iar restul de 3 zile nu am facut mai nimic.., mai am poze, uita-te la capturi la mine, tot pe chilia..crede-ma cand e sa puna botu` prind cam toti, iti dau ex. am fost pana aproape de chilia 10 zile nu am luat nimic, cand ne-am intors, la patlageanca cadea crapu` in draci! ... imagineaza-ti ce...stare aveam !
    costangy - du-te la confluenta canal 36 cu chilia-aveti si frontiera langa voi, aveti si caras si crap..dar aveti grija ca locurile alea mai mereu is ocupate, acolo e loc de somn mare si crap!

  • as mai dori sa adaug--- daca trec cu bacul pe la mahmudia pot ajunge pe canalul litcov. a fost cineva pe acolo cum este drumul? cat de lat este canalul ,din spuse o medie undeva pe la 40m si e foarte linistit,capturi frumoase de pana la 13kg crap
    si inca ceva foarte important cu ce momeli plecati acolo?
    eu unul la prut si dunare folosesc porumb uscat si mamaliga normala

  • ok
    hai ca am facut un sumar pentru una din destinatiile propuse de voi , si anume canal 36,mai exacd distanta limita a canalului (confluenta cu bratul chilia)
    rezultat:
    canal 36 //// mata radeanu
    distanta 100km //// 100km
    cost bacuri 80roni //// intrare 30lei/persoana
    ____________________________________________________
    in 2 persoane si tot merita efortul, singura diferenta este timpul pierdut pe bacuri si programul acestora
    ps. distanta de la tudor vladimirescu >la destinatie pe dc1 ,drum comunal asfaltat

  • dau si un bax, cine stie poate facem si echipa...
    eu abia caut sa ma documentez , pana la data plecarii voi cauta locatii si date concrete despre locul in care voi ajunge
    eu am concediu in perioada 17/06--08/07 dar si la toamna asa ca se poate si in toamna
    multumesc
    mai departe alte pareri si locatii

  • domnule tzu_tzu_rel am vazut niste capturi ale dvs in anul 2009 va rog frumos sa ne spune-ti si noua in ce loc ati prins "purcelusii" aceia frumosi.
    daca stiti ceva locuri bune de pescuit somn "sa nu se interpreteze" va rog frumos si respectuos sa descrieti putin traseul.
    va multumesc anticipat

  • daca dai o bere.. te trimit sa te distrezi si daca esti pescar cu experienta sa te adaptezi noilor cerinte..prinzi si crap frumos, zic asta pentru ca difera mult stilul de pescuit de pe sulina/sf gheorghe/chilia..si tre` sa stii unde sa-l cauti sau poate nu mananca...programeaza-ti iesirea dupa cote stabile si vreme in special! si stai cu urechile in patru cand auzi ca a inceput sa manance.
    luna relativa si optima - septembrie - inceput de octombrie.
    pe 36 se ia ciortan pana in 4-5 kg max..mult caras, si tot ce vrei si nu vrei, iar in spate ai canal de blinkareala, carasoi, si mai la ''vale'' ma scuzi, aval, depinde de unde vii ai canalul sireasa pentru undita..