Vreau in DELTA DUNARII ....

Pescuit Sportiv
Share

De 2 ani ma straduiesc sa ajung prin Delta dar din diferite motive nu am reusit .Anul acesta am de gand sa las totul deoparte si sa plec o saptamana.Dar, intotdeauna este un dar,nu am mai fost nu stiu nimic despre Delta ...asa din auzite si citite ...toti stim.



Perioada vizata care o recomandati voi , pentru crap in special



Asadar vreau sa plec cu masina si sunt dispus sa trec cu 2 bacuri la dus si 2 la intors. Vreau masina langa mine daca se poate.Km. nu ma intereseaza.



Pescuit atat la lanseta cat si unditareala



Nr de persoane : 4



masina autohtona ....logan....



Ca loc de pescuit ,..indiferent apa sa fie ...,Dunare ,canal , balta,...garla,....... orice (dar nu privata)



vreau sa-mi spuneti voi locatii , cum se ajunge , ce trebuie sa platesc, unde sa platesc, tot ce trebuie sa stiu






las si adresa de mail in caz ca vreti sa ma ajutati cu o harta sau orice (virus).....



[email protected]




Vreau in DELTA DUNARII .... : 55 comentarii

  • eu am renuntat..o las pt alta data !

  • toate locatiile sunt bune.pe litcov am avut niste partide extraordinare acum insa sigur e tulbura apa.pe dunarea veche este cu siguranta mai limpede dar si mai aglomerat.acum la tulcea fulgera, tuna,ploua(8:21)si ma gandesc cu groaza la cei pe care i am vazut ieri plecand in delta cu cortul.

  • merci !tu ai renuntat , momentan ?

  • dunarea veche - motiv- apa curata ! stiu de la sursa si pestele mare iese de prin lacuri - canale - dunare brate principale.. dunarea inca e...cum e ! vine prutul si siretul tulbure..

  • @victortl , chiar te rog , daca ai noutati la sf de saptamana , da un semn. parerile sunt impartite , o parte din trupa , merge ptr relaxare , pacat de cei ce vor si pescuit.ce recomanzi ,tataru , dunarea veche ,spre raducu , sau sf gheorghe (can.erenciuc )?de litcov , ai ceva informatii ?
    merci , fir intins !

  • domnilor acum m am intors de pe faleza 12:50(stau in tulcea)plin de turisti cu bagaje,saci cu momeli,corturi,barci,lansete,etc.cei care vin acum vin cam degeaba.desi dunarea scade a ramas in continuare f tulbure asa ca cam greu sa pescuiesti in conditiile date.dar daca tot sunteti hotarati sfatul meu este sa l cautati la intersectii de canale pt ca tot pestele iese din balti pe canale mai adanci sau in dunare.crapul si somnul cam greu sa muste dar acolo unde iese apa limpede din balti poate dati de biban,salau, stiuca poate si caras.fir intins va spun pe 16-17 daca s a mai limpezit apa

  • @tzu_tzu_rel , ceva noutati din delta ? s-a programat plecarea pe 18 , daca n-apare ceva inopinant.
    merci , fir intins !

  • @tzu_tzu_rel , era interesanta iesirea ptr ca s-a ridicat proh pe chilia , dar cu vremea asta...o sa te mai contactez ptr detalii , cand se va stabiliza.pana la schitul calugarilor , am tot fost , cu masina , acum , daca avem vaporul cu noi , nu-i pb cu camparea.ne gandeam la ostrovul tatarului , daca stii si alte locuri , te rog .pacat de musura , e prea departe si-avem nevoie de cel putin 10 zile si nu toti le avem.merci de inf !

  • @arnic_2003 -pana la tatanir - nu prea iti recomand drumul..e jale ! daca mai si ploua..nu stiu ce te faci( ceva gen drum gorgova, cei care stiu).
    s-a stricat din cauza tractoarelor, masini mari care au iesit dupa ploi.. 4x4 adevarate ! e frumoasa zona, am batut si eu pe acolo, dar nu am luat cine stie ce..anu` asta ma duc in ostrov ! si incepand de la tatanir pana la chilia..nu mai e mult de mers..asa ca se merita un pic de efort !

    @atu_targoviste - este cam identica situatia de acum doi ani ! ma uit la siret - e mal, braga, tulbure,..toate la un loc, vine cu crengi, hoituri....+prutul care o sa vina si el... ma tem ca doua, trei saptamani..

  • @ tzu_tzu_rel , merci , s-a contramandat iesirea , mi-e teama ca se repeta situatia de acum doi ani , cu siguranta siretul si prutul , vor influenta debitul in delta.