Partida pescuit Sisterea

Detalii

Data Partida 2009-05-25
Taxa 50 RON
Mod Prinde si elibereaza
Nota 10

Descriere Partida pescuit Sisterea

Am mers acolo ptr prima data datorita informatiilor de pe net si celor primite telefonic de la d-nul Tony ocazie cu care tin sa-i multumesc mult. Initial planuisem sa stam 4 zile dar in dimineata celei de-a 3-a zi am realizat ca vremea urma sa se schimbe radical asa ca am decis sa plecam acasa. Balta e frumoasa, peisajul e intr-adevar parca rupt dintr-o vedere. Am pescuit la boilies-uri Red Fish de la Dynamite de 20mm `coafate` putin cu briceagul :).Acestea sunt capturile pe care cu grija le-am eliberat apoi:
1. 7kg
2. 9kg
3. 12kg
4. 10kg
5. 5kg
6. 8kg
7. 8kg
8. 10kg
9. 11kg
Toti au fost crap romanesti, doi dintre ei fiind capturati ptr prima data din cate cred eu. L-am cunoscut pe unul dintre paznici, nea Imi (sper ca am scris corect), un om deosebit, tot timpul gata de ajutor, extrem de atent cu clientul, plin de sfaturi, o companie deosebit de placuta pana la urma. Desi drumul e destul de lung (locuim in TM), a meritat din plin si planuiesc ca in iunie sa revin ptr vreo cateva zile. Multumesc din nou pe aceasta cale administratorului si paznicilor de la Valea Popii !

Poze partida

  Nu exista imagini asociate partidei

Capturi partida

Nu exista capturi

Peste prins

Momeli folosite

 • Boilies

Partida pescuit Sisterea : 6 comentarii

 • nu suna rau...am lasat adresa mea de skype si e si de messenger,repet constantin3082 daca vreti sa ne aruncam la partide,chiar si la adunari :)by bye all

 • acum am venit de acolo. am ajuns pe 9 dimineata la 5 acolo si am stat pana pe 11 dimineata. la inceput n-a mers deloc, dar dupa furtuna de aseara (care a fost dementiala), azi-noapte am avut 7 crapi din care doar vreo 4 adusi pe mal din cauza ca mi-a fost frica sa iau betele in mana in timpul fulgerelor. probabil tu ai plecat cand am venit eu. e adevarat ca e cam departe si daca nu merge e pacat. oricum, din cate am vazut eu merge cel mai bine noaptea. in noaptea dinntre 9 si 10 iun am avut o trasatura, l-am adus vreo 10m si pe urma....dus a fost. per global a mers clar mai slab decat prima data, dar sunt totusi multumit. as avea de remarcat faptul ca nu exista posibilitatea de-a face un dus acolo daca stai in timpul saptamanii, ceea ce e destul de neplacut. din nou trebuie sa multumesc paznicului imi care e un om deosebit.
  alinhulea: imi pare rau dar in august sunt foarte ocupat, dar poate reusim sa facem totusi o `tovaraseasca` acolo si poate si ciupaga ni se alatura asa ca sa merem cu totii la o partida. fir intins tuturor !

 • in cele din urma am ajuns si acolo...dar nu am fost atat de norocos ca tine...capturi crap 0 a mers f slab...nu numai la mine...nu am vazut nici o captura,dezamagit complect...planurile erau pt 3 zile,dupa 24 h pescuit am adunat cort,bete etc si m-am indreptat catre tm.dezamagit dupa un drum lung...asta e...fir intins...si poate mai vb despre locuri de pescuit daca vrei adresa mea de skype este constantin3082...bye bye

 • salut...cu harta de pe net nu ai cum da gres...vezi pana la nivelul tufelor de pe marginea drumului...(yahoo maps, google maps, google earth)

 • salut...si eu sunt din tm si ma intere sa merg...pb ar fi traseul si o harta etc etc...pt ca de multe ori ma arunc,in plecari cu o minima info.a traseului :)sincer neplacut...de aceea te rog daca intri si vezi mesajul meu ceva detalii cu traseul ...ms mult...

 • salut! si eu sunt in tm si m-ar interesa un concediu la pescuit acolo cateva zile la inceputul lui august...eu nu am mijloc de transport...dar daca ai tu si vrei putem imparti cheltuielile :d . numai bine!