Partida pescuit Sisterea

Detalii

Data Partida 2009-07-21
Taxa 300 RON
Mod Prinde si elibereaza
Nota 4

Descriere Partida pescuit Sisterea

balta frumoasa dar am pescuit ca in vana.Totul este o vrajeala.Nu o spun numai eu ci si ceilalti pescari care au fost pe balta.Nimeni nu a prins nimic.Zero barat.Nu mai prostiti lumea cu capturi impresionante ca nu este chiar asa.Probabil ca trebuie sa stai o saptamana sa nadsti si apoi sa pescuiesti.Cred ca peste este putin.Apropo oare cand a fost populata balta cu crap?.Eu unul si colegul meu Sorinso nu o sa mai mercem acolo si probabil nici cei care au mai fost caci si ei erau foarte mahniti ca spuneau ei ca este a-3-a ora si nu au avut nici o prezentare!!!!!!!!.Deci nu mai laudati balta.

Poze partida

    Nu exista imagini asociate partidei

Capturi partida

Nu exista capturi

Peste prins

    Nu exista informatii despre pesti prinsi

Momeli folosite

  • Boilies

Partida pescuit Sisterea : 3 comentarii

  • @sorinso nota 5 cred ca ai dato in raport direct cu stiinta ta de a pescui,eu de obicei dau 4 celor ce nu prind pesti pe sisterea,si nici ca a trecut o luna de cand am populat cu crapi 1,5-2,5 kg pe care ii prinde toata lumea.......care stie pescuii ...fire intinse la unguri!

  • si eu am postat un mesaj despre acel loc...sunt curios unde mergeti in ungaria,pt ca si eu merg...adresa mea de mes este constantin3082 daca intrati vb.

  • complet dezamagit as compara balta cu cicir sau vladimirescu,cei din arad stiu, unde se prinde unul sau doi crapi pe an. kiar sunt curios cind sa populat ultimadata cu crap? leam dat cam tot ce le place crapilor,momit,nada de calitate si nimic.mai erau patru baieti din sm dezamagiti si ei.eu si darius pescuim mult in ungaria, vreau sa va spun ca e diferenta de la cer la pamint. asta e. nota mea un 5 cu indulgenta. fir intins tuturor