Peste oceanic la gratar

Detalii

Porti 4
Timp 1

Descriere peste oceanic la gratar

Se curata pestele, se taie bucati si se fac incizii in fiecare bucata, se dau bucatile prin faina sa prinda crusta , se ung cu ulei si se pun pe gratar la foc mic si se frig pe ambele parti. Se serveste cu un sos facut din unt topit, sare, piper, zeama de lamaie, parrunjel verde tocat, si mustar si se serveste.

Ingrediente reteta

  • peste oceanic 1 bucati
  • faina 100 grame
  • unt 100 grame
  • lamaie 1 bucati
  • ulei 100 mililitri
  • sare 5 grame
  • piper 5 grame
  • patrunjel verde 5 grame
  • mustar 50 grame

peste oceanic la gratar : 3 comentarii

  • se poate si asa, dar indicat este un carlig cu ochi. la montura "fir de par" este obligatorie folosirea unui carlig cu ochet la care se va folosi knotles knot adica pe romaneste nodul fara nod.
    daca vei vrea totusi sa folosesti un nod cu paleta normala,atunci vei lega mai intai carligul, vei insera varnisul dupa care vei face ochetul mic de la firul de par,cel prin care vei trage momeala care urmeaza a fi folosita. sper ca am fost destul de explicit.
    fir intins !

  • si daca nu are acul inel cum pui firul de par?

  • 10.bun articol