Crap prajit cu capere

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere crap prajit cu capere

Crapul se curata, se spala, se sareaza si se lasa deoparte. Ciupercile spalate bine se taie marunt si se inabusa in 50 g unt. Se taie o felie mare de paine si se inmoaie in lapte, se stoarce si se amesteca in ciuperci, se adauga un ou si un galbnusm sare, piper, o lingurita cu patrunjel tocat si cu aceasta pasta se umple burta crapului si se coase. Se aseaza crapul umplut intr-o cratita dreptunghiular, se pun deasupra bucati de unt, se adauga patrunjelul tocat, apa si vin. Se pune la cuptor. Cand este gata se serveste

Ingrediente reteta

  • crap 1 bucati
  • capere 200 grame
  • patrunjel verde 5 grame
  • piper 5 grame
  • sare 5 grame
  • cimbru 5 grame
  • faina 200 grame
  • ulei 150 mililitri
  • unt 1 linguri
  • otet 1 linguri

crap prajit cu capere : 11 comentarii

  • scuze , nu vrau sa te jignesc , nu joci fair-play , de ce nu-i lasi pe cei din tara sa concureze ? era normal , ca voi , cei din afara tarii , sa aveti sectiune separata , totul difera .fara sa te judec , mi se pare , ca o lovitura sub centura.