Crap prajit

Detalii

Porti 4
Timp 1

Descriere crap prajit

Se taie pestele in feli si se fac incizii daca pestele este mare. Se inmoaie feliile in lapte cu sare, se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte, pe ambele parti, la foc mic, sa se patrunda bine caldura. Se aseaza pe un platou peste care se presara patrunjelul tocat si cu zeama de lamaie si se servveste.

Ingrediente reteta

  • crap 1 bucati
  • faina 200 grame
  • lapte 200 mililitri
  • lamaie 1 bucati
  • sare 10 grame
  • patrunjel verde 5 grame
  • ulei 200 mililitri

crap prajit : 14 comentarii

  • da,malu rosu in aval de hodrocentrala ipotesti

  • tare,pepy!bine ai revenit !

  • cam acelas stil de pescuit la pluta (pe olt)folosesc si eu.poza unde este? pe dale la ipotesti.fir intins.

  • un articol f.bun...