Icre de caras

Detalii

Porti 10
Timp 15

Descriere icre de caras

Dupa ce se aduna icrele se pun intr-un vas in care se bat pana se aduna toata pielita . Se adauga sare dupa gust si se freaca in continuare pana incep sa se lege . Pentru albire si sa dea gust trebuie adaugat si putina sare de lamaie sau lamaie stoarsa . Se freaca pana se leaga si culoarea se schimba . Dupa ce se leaga se intaresc se pot servi cu ceapa taiata marunt si cu paine . Fiecare cu gustul lui . Pofta buna!

Ingrediente reteta

  • icre caras 500 grame
  • sare 30 grame
  • suc lamaie 50 grame

icre de caras : 13 comentarii

  • se pot baga multe o parte din ele:

    - c.s.l.
    - indulcitor
    - aroma lichida
    - atractant
    - amino si alte derivate
    - lapte porumb - pt solubile
    - uleiuri esentiale
    - robin red
    - uleiuri de peste
    - ...

    bineinteles ca nu toate deodata ...

    sau poti lua partea lichida gata facuta - sunt destule firme care produc si asa ceva.

  • ce folosesti la partea lichida?

  • ce sa zic interesata reteta, insa partea cu knorr-ul nu as zice ce e ok, la ce baga in el.... prefer sa folosesc ceva mai natural pt activare.


    colorantul la ce ajuta, doar sa ii dai culoare?

    merita incercata reteta dar as sugera schimabri pe partea lichida in general si chiar pe partea solida, mix-ul e cam slab dar nu se stie niciodata :)