Pastrav la gratar

Detalii

Porti 4
Timp 20

Descriere pastrav la gratar

ingrediente:

4 pastravi
2 lamai
4 catei de usturoi
2 legaturi de patrunjel
1 legatura marar
1 legatura busuioc
sare
piper
ulei
mod de preparare:

Se spala pestele si se zvanta intr-un stergar. Se curata lamaia de
coaja, se stoarce, iar coaja se taie fasii subtiri. Usturoiul se
curata, se toaca marunt si se amesteca cu coaja de lamaie,
frunzulitele de marar si patrunjelul. Se sareaza si se pipereaza
pastravii pe dinauntru si pe dinafara, se stropesc cu zeama de lamaie,
se umplu cu amestecul de usturoi, coaja de lamaie si verdeata si se
prajesc pe gratar circa 20 de minute, intorcandu-i pe fiecare parte.

Ingrediente reteta

  • pastrav la gratar 1200 grame

pastrav la gratar : 23 comentarii

  • pai chestia e ca eu am scris articolul din minte, nu cu 50 de carti/reviste/site-uri in fata, totul e scris pe baza partidelor facute in anii anteriori, o sa prezint una in sectiunea aventuri la pescuit...cat de curand...pana atunci sa o terminam cu toate astea ca o dam in tiganeala...
    daca ne uitam la articolele precedente, despre toata s-a mai scris cate ceva undeva (net, reviste carti etc) nu poti sa inventezi pescuitul ci doar sa il perfectionezi, sau sa scrii ceva care sa le fie de ajutor celorlati...sper ca ai inteles ce am vrut sa spun...
    @ giacomomo si eu am vazut-o prima data intr-o revista, dar intrebarea este urmatoarea: cati pescari am vazut pe balta folosind-o? niente...

  • pai mai ionut daca citesc 3 carti si vad 5 articole pe net si iau de acolo un pic,de acolo un pic si fac un articol aia nu inseamna ca e articolul meu sa sti asta.tu nu faci decat sa aduni informatii din diverse locuri si sa le pui la gramada si ai facut articol.ti-am zis ca m-am uitat pe net si am vazut pasaje foarte scurte in alte locuri prezente in articolul tau.daca tu te inflamezi mai rau ca o contuzie e problema ta.daca tot vrei sa faci tu ceva nu se supara nimeni,sti vb aia ca omu' cat traieste invata dar fa ceva original,ceva al tau ca ce faci tu acum poate face oricine,diferenta este ca nu toata lumea e aici pentru puncte,intelegi?
    alege originalitatea nu plagiatul si apoi da-ne peste nas si spune-ne cat de priceputi suntem...unii dintre noi!
    o zi buna si fire intinse!

  • chestia cu arcul de pix am vazut-o intr-o revista de pescuit din 2008 deci nu ne vinde gogosi ca e patentata de tine.poti scrie sute de articole ca sa iei celebrele puncte dar nu nu insulta inteligenta .si daca tot esti pasionat de articole vino cu ceva nou ca ideile tale sunt generale si expirate iar majoritatea pescarilor de aici stiu sa isi faca o struna sau cum sa gateasca o saramura .esti talentat la pescuit ca am vazut ca pescuiesti pe ape salbatice dar nu mai vinde castraveti gradinarului.fir intins

  • ps- tu ai impresia ca nu m-ai insultat spunandu-mi ca ma apuc sa copii de pe net? te las in lumea ta, amice crezi ce vrei, daca un lucru s-a mai scris prin net, prin carti, prin reviste similar cu ce am relatat eu...asta nu inseamna ca e copiat...
    sa iti dau un exemplu, despre platicile imense de pana in 14 kg am citit in scrierile lui grigore antipa, despre nada/arome la asta se prinde, ca au prins si altii e altceva...despre arealul de raspandire modul de hranire si altele sunt observatii facute dupa ani de pescuit la platica si ar mai fi multe de zis...

    munceste si tu la un articol, arata-ne ce stii si abia atunci vei avea dreptul sa critici...importanta iti dai tu pentru ca te bagi ca musca in fundul calului dar cand iti zic sa faci ceva constrcutiv stai degeaba...de ce? pentru ca nu esti in stare...unii poate nu sunt atotstiutori asa cum te crezi tu si au nevoie de un astfel de articol!

  • bai baiatule tu chiar nu sti sa citesti sau esti mai lent la minte?ti-am zis clar :ai pasaje copiate!citeste prima postare!te dai asa de important ca faci niste articole de zici ca faci capodopere! zici de mine ca nu apreciez munca altora dar tu o faci?asa cataloghezi tu articolele altora de luna asta??...esti penibil!n-am zis ca nu apreciez doar ti-am spus ca nu itit apartin in totalitate tie,si ma repet :ai pasaje luate de pe net si modificate putin!
    eu stiu ca te roade cand iti da cineva peste nas ca te prinde cu "cioara vopsita" dar ti-am mai spus si iar ma repet :ori ai probleme cu intelegerea limbii romane ori pricepi greu ca nu am nimic cu tine!
    nu te mai crede superior sa spui tu cand si cum raspunzi ca devii penibil!daca nu ai "cojones" sa intretii o discutie nu te mai baga pe site-uri si fa-ti blog!
    daca o faci pt puncte mai bn deschide-ti un cont si punem mana de la mana "si-ti asiguram" un premiu lunar numai sa ne scutesti de superioritatea ta si de importanata pe care ti-o dai!
    o zi excelenta!

  • sanatate!!! fara dovezi nu faci nimic, doar vorbe in vant...

  • @rokyonutz:auzi prietene?uite care-i treaba:eu nu ma...pe mine,daca vrei ma...pe tine."..." tu sti ce ai vrut sa spui si n-am inteles asa ca-ti raspund cu aceeasi moneda.faptul ca esti un falsificator de articole si inlocuiesti continutul cu alte cuvinte din vocabularul tau nu te face mai destept.iti sugerez sa-ti revizuiesti atitudinea asta de atotstiutor si nu ma mai privi de sus ca n-ai cum!...nici peste 100 de ani,intelegi?ti-am mai explicat dar vad ca ai probleme de intelegere:pe un site exista pareri pro si contra!ce ai vrea acum?sa fi felicitat pentru niste retete culinare pe care le postezi tu dar niciodata nu le-ai pus in practica deci...alta goana dupa puncte,ori pentru articole gasite si modificat textul ca sa nu se poata gasi pe net echivalent...esti de toata jena!cine nu supoarta criticile nu e om!poate o sa strang niste fonduri si o sa-ti facem o statuie....ti-ar place nu?ai grija ca incepi sa jignesti si devii needucat!nu-ti convine ca altii nu-s de parerea ta,e simplu!fa-ti un blog!...aaa,scz acolo nu se dau puncte!
    sa ai fire intinse si un pic de autoeducatie!...n-ar strica ;)

  • traiasca carcotasul roman......:)

    tine-o tot asa, articolul e important si ce daca e partial .. remodelat (ultras fara suparare posteaza unde ai gasit macar asa vedem si noi ce si cum...).

    oricum frumos articol si la obiect cred ca fiecare percar are ce sa invete, sau daca prea simplu sau deja se cunosc cele prezentate sa-l sara/ treaca la alt articol, e simplu, in viata trebuie sa stim ce sa culegem si ce sa ignoram .. .dar sa o facem elegant fara a ... deranja "pe alti".

    fie intinse si tineti-o tot asa.

  • mersi cata2theworld...

  • copy paste sau nu eu zic ca isi merita punctele.un articol bun.bravo!