- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
| Porti | 4 |
| Timp | 20 |
Descriere pastrav la gratar
ingrediente:
4 pastravi
2 lamai
4 catei de usturoi
2 legaturi de patrunjel
1 legatura marar
1 legatura busuioc
sare
piper
ulei
mod de preparare:
Se spala pestele si se zvanta intr-un stergar. Se curata lamaia de
coaja, se stoarce, iar coaja se taie fasii subtiri. Usturoiul se
curata, se toaca marunt si se amesteca cu coaja de lamaie,
frunzulitele de marar si patrunjelul. Se sareaza si se pipereaza
pastravii pe dinauntru si pe dinafara, se stropesc cu zeama de lamaie,
se umplu cu amestecul de usturoi, coaja de lamaie si verdeata si se
prajesc pe gratar circa 20 de minute, intorcandu-i pe fiecare parte.
Ingrediente reteta
-
pastrav la gratar 1200 grame
pastrav la gratar : 23 comentarii
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
-
Caut partener de pescuit 27-07-2020 11:53 - Gann
-
Despre balta Floarea popestiului 10-06-2018 21:21 - Mariuspop
-
caut partener pescar in ape salbatice 20-12-2016 22:48 - zorila
-
permis canalul 5 06-11-2016 11:23 - gabriel
-
Barci pneumatice 01-08-2016 13:58 - MMihai96
-
Balti fara taxe in Bucuresti si/sau imprejurimi ? 18-07-2016 20:06 - AdyCosta
-
Caut partener pescuit 02-06-2016 21:54 - mihaiignat27
-
pescuit la crap 30-05-2016 15:05 - pescuit2016
-
Pescuit in Galati si imprejurimi 19-01-2010 15:18 - zvety
-
pescuit pe canalele de la modelu calarasi 11-06-2013 22:04 - alexdav_tnt
-
Locuri de pescuit in jud. Bacau 15-05-2009 09:34 - sandelki
-
caut partener pescar in ape salbatice 20-12-2016 22:48 - zorila
-
Cazare in Delta 30-05-2010 19:09 - decy13green
-
matrite chefal 27-01-2016 10:45 - Jean 10
-
cine poate sa dea detalii despre balta de la Namoloasa? 11-08-2011 09:02 - bentud
-
Pluta 18-02-2016 19:21 - Andrei_Flaviu


nu ma mira atitudinea ta dat fiind faptul ca tu insuti ai recunoscut ca faci lucrurile astea pt puncte!deci...nu cred ca arunc vorbe in vant!
m-ai innebunit cu copy paste, cauta pe net si posteaza un link...apoi mai vedem
frumos articol!bravo!
...dar ai pasaje cu copy+paste! ;)