Pastrav la gratar

Detalii

Porti 4
Timp 20

Descriere pastrav la gratar

ingrediente:

4 pastravi
2 lamai
4 catei de usturoi
2 legaturi de patrunjel
1 legatura marar
1 legatura busuioc
sare
piper
ulei
mod de preparare:

Se spala pestele si se zvanta intr-un stergar. Se curata lamaia de
coaja, se stoarce, iar coaja se taie fasii subtiri. Usturoiul se
curata, se toaca marunt si se amesteca cu coaja de lamaie,
frunzulitele de marar si patrunjelul. Se sareaza si se pipereaza
pastravii pe dinauntru si pe dinafara, se stropesc cu zeama de lamaie,
se umplu cu amestecul de usturoi, coaja de lamaie si verdeata si se
prajesc pe gratar circa 20 de minute, intorcandu-i pe fiecare parte.

Ingrediente reteta

  • pastrav la gratar 1200 grame

pastrav la gratar : 23 comentarii

  • nu ma mira atitudinea ta dat fiind faptul ca tu insuti ai recunoscut ca faci lucrurile astea pt puncte!deci...nu cred ca arunc vorbe in vant!

  • m-ai innebunit cu copy paste, cauta pe net si posteaza un link...apoi mai vedem

  • frumos articol!bravo!
    ...dar ai pasaje cu copy+paste! ;)