Retete de nada pentru Fitofag

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Fitofag. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Fitofag

Nada cu arome natutale

Toate ingredientele se macina,si se amesteca intr-un vas dupa omogenizare se adauga continutul de oua,apoi se amestaca si se formeaza o pasta (aluat) ,in cazul ca devine prea tare se mai adauga apa ,se foloseste ca momeala ,in locurile unde vrem sa pescuit. Are o aroma concentrata,si atrage pestele ,in aceea zona si il mentie ia aceel loc mai mult timp. ... mai mult

  • 31-08-2008
  • 3070
  • 0
  • 0

Mamaliga cu aroma de vanilie

SE AMESTECA INGREDIENTELE SI SE PUN LA FIERT IN APA DATA IN CLOCOT ,APOI SE LASA SA SE RACEASCA SI SE FRAMANTA PINA LA OMOGENIZARE. ... mai mult

  • 31-08-2008
  • 3200
  • 0
  • 0

Nada ptr rau

se amesteca toate umectate cu pamantul la sfarsit ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 5297
  • 0
  • 0

Porumb uscat rosu

se fierbe porumbul cu vanilia si zaharul 3 ore la foc mic pana se inmoaie putin porumbul.se adauga galosul si se fierbe pana apa scade.se lasa la racit si se scot boabele pe o hartie absorbanta pana cand devin uscate.Se pun pe ata cu boabele normale ptr a da un super efect cromatic.Fir intins! ... mai mult

  • 31-10-2008
  • 4754
  • 0
  • 0

Nada universala

Se pune malaiul de porumb la fiert vreo 20-30 minute si se face o mamaliga vartoasa.Porumbul,care a stat in prealabil vreo 24-36 ore la inmuiat se pune peste aceasta mamaliga,se adauga si painea care trebuie putin inmuiata inainte,srotul de floare si zaharul vanilat,la care putem sa adaugam si ceva arome dupa preferinta.Se amesteca bine pana obtinem o pasta.Ajunsi la locul de pescuit,vom mai adauga apa din balta atat cat este necesar pentru a face niste bulgari de marimea unei mingi de tenis,car ... mai mult

  • 16-12-2009
  • 4326
  • 0
  • 0

Mamaliga praf aromata

Se amesteca într-un vas faina de porumb fina si faina de grâu. Se adauga putina apa calda , putina drojdie de bere dizolvata in apa, se amesteca bine si se lasa la dospit 2 ore la cald. Se fac apoi chifle care se coc la cuptor pâna se rumenesc. Dupa racire se cojesc si se taie miezul în felii care se usuca bine la o sursa moderata de caldura. Uscate, se rup în bucati si se macina în râsnita. Se trec prin sita de faina si se macina ce a ramas în sita. Praful de mamaliga obtinut se amestec ... mai mult

  • 16-12-2009
  • 3867
  • 0
  • 0

Amestec periculos

Se pun toate ingredientel la macinat , initial se amesteca . Dupa ce se macina se obtine un amestec destul de fin care se pune intr-un ciorap de dama ( dres ) se strange bine , se leaga si se lungeste cu o sfoara . Cand ajungem la locul de pescuit se baga la inmuiat , dupa ce se umezeste nada coboara , adica se ineaca , se scoate si se fac cateva gauri in dres cu un cutit sau cu ceva ascutit . Nu prea mari ca nada va fi luata de curent . Este folosita mai mult in curent , curentul fura din nada ... mai mult

  • 10-01-2010
  • 5982
  • 0
  • 0
condimente pentru nada

Condimente pentru nada

Comercializam produse VRAC,condimente-mirodenii-arome naturale procesate in fabirca,ce pot fi folosite in preparea nadelor pentru pescuit. Se ofera Declaratie ... mai mult

  • 20-04-2015
  • 13903
  • 0
  • 0