Retete de nada pentru Platica

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Platica. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Platica

Mamaliga pt albitura

Se face mamaliga se lasa la fiert pana scade aproape toata apa, apa care ramane in vas cu toata se amesteca.Se lasa la racit apoi se sfarama se pune zaharul si aromantul (e ft important ca aromantul sa fie ft puternic). Se nadeste des si cu ft putin ... sa nu se sature pesti. Fir intins! ... mai mult

  • 25-02-2008
  • 3978
  • 0
  • 0

Nada albitura

se amesteca nada bell-cu viermusi apoi cu faina de peste,din cand in cand mai turbam si apa,vreau sa mentionez faptul ca nada bell este o nada noua pentru albitura produsa de ungurii. ... mai mult

  • 05-05-2010
  • 3969
  • 0
  • 0

Pentru pluta

Se ia TTX-ul si se da prin masina de cafea pana se face ceva asemanator cu faina de grau:).Prepararea propriu-zisa se face pe mal cu apa din lac,pana se pbtine o pasta asemanatoare plastilinei.Este ideal pentru pescuitul la pluta.Daca vreti sa incercati la crap puneti in ac 2 boabe de porumb dupa care "imbracti" acul cu tot cu boabe cu TTX-ul preparat.Fir intins!!!!! ... mai mult

  • 25-01-2010
  • 3910
  • 0
  • 0

Nada rosioara din canepa

Reteta cu canepa ptr rosioara 500 g seminte canepa se lasa la inmuiat 20 ore, se fierb apoi 30 min ,2/3 din apa se scurge, apoi se adauga 100 g zahar, se da din nou in clocot, apoi 1kg faina porumb si 1 kg faina pesmet evtl se mai adauga si din apa scursa de la fiertul canepii reteta ieftina Allround-ptr iarna 1kg faina pesmet 2 pungute zahar vanilat 2 linguri cacao la urma adaug in toate amestecurile viermusi ptr cosulet in reteta este vorba de faina de porumb nu de malai care e m ... mai mult

  • 16-06-2008
  • 3823
  • 0
  • 2

Nada universala

Se pune la fiert apa ,dupa ce in prealabil am amestecat ingredientele ,( srotul de floarea soarelui o macinam ca faina praf), cu un mixer, apoi in apa fiarta adaugam amestecul , si se amesteca cu lingura de lemn pana ce se obtine mamaliga . Cu cat se fierbe mai mult mamaliga, cu atata devine va fi mai tare, este recomandata pentru momit la spirala, sau momitor, se lasa a racit pentru ca sa o putem framinta astfel vor disparea cocolosii ce se formeaza in timpul fierberii Apoi punem coca rezult ... mai mult

  • 11-05-2008
  • 3664
  • 0
  • 0

Mamaliga de nadit

AMESTECURILE SE MACINA APOI SE AMESTECA LA FATA LOCULUI CU APA DE RAU,DUPA TARIA PE CARE O DORIM ... mai mult

  • 31-08-2008
  • 3656
  • 0
  • 2

Nada pelete

se pune toate ingredientele intro galeata , apoi turnam apa fiarte si le lasam cateva minute,apoi le mixam si obtinem bulgari numai buni de aruncat. ... mai mult

  • 19-05-2010
  • 3615
  • 0
  • 1

Boilis mix. super rosu

Ingredientele se adauga in ordinea mai sus aratata, si se amesteca ,pana se obtine o coca putin mai tare, si se poare folosi ca momit imediat ce s-a facut,sau se pot executa bile dupa placerea fiecaruia ,spre exemplu bile de 10, 12, 16, si 18 mm.Se usca la un loc ferit de soare sau alte surse de caldura, cateva ore ,sau chiar zile ,dupa preferinta celui ce o foloseste,fie solubile ,in timp mai scurt ,sau cu o intarziere mai mare de descompunere. Este preferata de pesti,si are o raza mare de ac ... mai mult

  • 29-08-2008
  • 3583
  • 0
  • 1

Nada momitor

Se pune la fiert apa si cand ajunge la fierbere se adauga faina de malai dar cate putin si se amesteca tot timpul.cand este gata se fac cocoloase si se trec prin masina de tocat carne. Se adauga faina de grau,mierea,zaharul vanilat si scortisoara se amesteca foarte bine pana se formeaza o pasta care se lipeste de maini,se poate adauga esenta de anason sau de capsuni .aceasta nada se poate folosi si pe carlig dar rezista foarte bine pe monitor. ... mai mult

  • 24-01-2010
  • 3547
  • 0
  • 0

Momeala concentrata

Toate ingredientele sant macinate,mai putin boabele de porumb,care de preferinta ar trebui sa fie intregi ,si se adauga cu continutul lichid di cutie,peste celelalta ingrediente,apoi le amestecam mai cu atentie ,ca perumbul sa nu de farmiteze prea tare,si complectand apa pana se obtine o pasta mai tare,dupa preferinta fiecarui pescar in functie de utilizari. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 3524
  • 0
  • 0

nada pentru primavara ll

pamantul se amesteca cintr-o galeata cu mixul apoi treptat se pune si un aditiv sa fie umed, ultima data se pun si ramele si vierusii dupa care se mai amesteca inca 10 minute pana se ingroasa bine. ... mai mult

  • 29-03-2010
  • 3308
  • 0
  • 0

Bile boilis

Se amesteca in ordinea sus mentionata,ingredientele solide ,dar macinate,si apoi se adauga in urmatoarea faza ,ingredientele lichide,pina se omogenizeaz in totalitate ,toate componentele ce compun pasta de boilis. Se lasa doua pana la trei ore sa dospeasca coca ,se amesteca din nou, si se poate trece la executarea bilelor de boilis, dupa diametrul si taria pe care o dorim s-a o obtinem.Se pune la uscat ta temperatura camerei, cateva zile ,dar se poate folosi imediat pe momitor,daca dorim sa n ... mai mult

  • 29-08-2008
  • 3278
  • 0
  • 0

Nada cu canepa

mixul de crap se amesteca intr-o galeata mare cu faina de peste si cu uruiala prefabricata si srotul,apoi treptat se pune apa minerala,de ce minerala are avantaj ca contine acele minerale si nu numai,cu aroma amestecata deja in apa dinainte,se amesteca pana aproape de inatrire xcand se introduc si boabele si se mai amesteca 5 minute. ... mai mult

  • 23-04-2010
  • 3213
  • 0
  • 0

Nada pentru momit

MENTIONEZ CA INGREDIENTELE SANT MACINATE,SE AMESTECA IN ORDINEA DE MAI SUS ,SI DUPA OMOGENIZARE SA ADAUGA APA,DE RAU,IN ZONA UNDE FACEM PARTIDA DE PESCUIT,MAI PUTIN ESENTA SE ADAUGA LA SFARSIT. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 3213
  • 0
  • 0

Mamaliga cu aroma de vanilie

SE AMESTECA INGREDIENTELE SI SE PUN LA FIERT IN APA DATA IN CLOCOT ,APOI SE LASA SA SE RACEASCA SI SE FRAMANTA PINA LA OMOGENIZARE. ... mai mult

  • 31-08-2008
  • 3200
  • 0
  • 0

Nada pesti pasnici

se pune apa la fiert si cand da in clocot se adauga cate putin faina de porumb si se amesteca tot timpul sa nu se lipeasca de fund.cand este aproape gata se adauga faina de grau dar tot cate putin si se amesteca.la final se adauga scortisoara.pe malul apei la aceasta nada se poate adauga rame taiate bucati sau viermusi. ... mai mult

  • 27-03-2010
  • 3142
  • 0
  • 1

Nada crap

Mierea de albine se va dizolva in 500 ml.apa calda pe aragaz, pana va deveni omogena.Zdrobim sau macinam cu blenderul(mixerul)porumbul in lapte,sau daca folosim porumb din conserva il punem cu tot cu lichid, dupa zdrobire,si il vom amesteca cu mierea omogenizata.Adaugam uruiala de porumb,faina alba,laptele praf si mai adaugam o lingurita de boia dulce,o lingurita de boia iute si una de piper. Toate aceste ingrediente le vom amesteca bine,pana vor deveni ca o pasta de consistenta plastelinei. ... mai mult

  • 17-12-2009
  • 3137
  • 0
  • 0

Momeala naditor

se pune apa la fiert in jur de 2 litri si cand incepe sa fiarba se adauga cate putin faina de malai,se amestece tot timpul,din cand in cand se adauga faina de grau dar numai cate putin presarata.cand este gata se lipeste foarte bine pe lingura cu care sa amestecat.la final se adauga scortisoara si pesmetul,se amesteca foarte bine pana devine foarte consistenta.este foarte buna pentru naditor ,nu cade dupa primele aruncari. ... mai mult

  • 30-04-2010
  • 3126
  • 0
  • 0