Retete de nada pentru Salonta

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Salonta. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Salonta

Canepa cu lapte de porumb

se firbe canepa 30-40 min se lasa la racit ,dupa se scurge de apa si se adauga 500 ml de lapte de porumb diluat cu 250 ml apa calduta.amestecul cu apa si lapte se face de obicei pe balta.se nadeste f bine cu racheta mare.e o reteta simpla care a dat rezultate in 2008 pe multe lacuri renumite ... mai mult

  • 23-03-2009
  • 4980
  • 0
  • 1

Nada

se ia bird food-ul ,semintele de canepa si de anason si se dau prin masina de rasnit cafea. se adauga restul de ingrediente intr-o galeata si se amesteca bine adaugand apa fiarta si racita. pentru a face mai multa nada se respescta proportiile. este o nada ideala pentru pescuit la feeder dar si pentru stationar. este o nada de efect in pescuitul la pestii pasnici ( mreana, crap, caras, cteno, salonta etc...) ... mai mult

  • 31-05-2010
  • 4762
  • 0
  • 0

Reteta cu greutate

Spalam bine de tot cerealele,dupa care punem porumbul la fiert cu 4 degete de apa peste nivelul lui si il lasam sa fiarba pana crapa primele boabe de porumb iar graul si cu soia le adaugam dupa ce apa a inceput sa fiarba aproape de final.dupa care il dam la oparte de pe foc si adaugam aroma si nada amestecam bine de tot si il lasam doua trei ore sa traga amestecand din cand in cand dupa care cand se raceste de tot e numai bun de folosit.aceasta reteta este vinovata de multe capturi anul acesta p ... mai mult

  • 11-12-2007
  • 4390
  • 0
  • 1

Reteta boiles baza mix special cteno. ten

se va adauga 10 oua si 2 linguri ulei de masline,se prepara partea lichida cu ouale la care se adauga mixul si se va framanta bine pana la omogenizare,recomandat este fierberea la vapor circa 6 minute sau an apa 3-4 minute,se vor scoate pe o carpa dupa care se vor depozita la un loc bine aierisit ventilat si fara umezeala ... mai mult

  • 10-01-2008
  • 4247
  • 0
  • 0

Nada crap, caras, ctono si salonta

se fierb bine cartofii se curata de coaja si se amesteca intr-o galeata impreuna cu celelalte. se pune adaos de apa fiarta sau de la locul de pescuit. este o nada ideala pentru momitor si pentru paturi de nada. se pot face bulgari si nadi si cu catapulta. ... mai mult

  • 31-05-2010
  • 4233
  • 0
  • 0

Nada pt crap si cteno

La aceasta nada pescuiti cu boillies, cu cartof si cu porumb. Cartoful se poate pune pe rig proaspat sau puteti folosi cartofii conservati din comert. ... mai mult

  • 10-11-2008
  • 4188
  • 0
  • 0

Porumb si boiles

5 kg de porumb uscat de un an tinut in apa 24 ore dupa care se pun 20 ml de aroma de fructe dulci de la nNASH .il dai in fiert odata dupa care il asupi pana se raceste . apoi pui 1 kg. de boilies sfaramate de capsuni,dupa care pui capacul la loc pana ajugi pe balta.nadesti cu jumatate(noi suntem trei pescari fiecare cu 4 bete)iar restul....depinde de balta. pe fir de par trei boabe fire zbuciumate ... mai mult

  • 31-03-2009
  • 3915
  • 0
  • 0

Reteta boiles pe baza de mix sezonul primavara vara

la care se adauga 10 oua ,modul de preparare :se sparg ouale se adauga partea lichida se amesteca bine dupa care se framanta cu mixul ,aluatul trebuie sa fie mai vartos sa nu antampinam probleme la rularea bilelor,se vor fierbe la vapor pt 6 minute daca nu an apa pentru 3-4 minute,se vor scoate pe o carpa uscata pentru cateva ore si dupa se vor conserva la un loc ventilat si fara umezeala. (accept antrebari pentru nelamuriri) ... mai mult

  • 10-01-2008
  • 3258
  • 0
  • 0

Nada pentru crap

se ia o galeata si se amesteca ingredientele bine dupa care se adauga apa putin cate putin fiarta sau din balta pana se obtine un amestec de consistenta unui aluat mai tare. se pot face si boiliesuri din aceatsa compozitie. se poate pune pe momnitor , sau facut pat de nada. ... mai mult

  • 30-05-2010
  • 2962
  • 0
  • 0

Mamaliga pt carlig si naditor

Se amesteca faina de malai cu faina de grau. Se adauga apa pana cand se pot face cocoloase de marimea unui ou. Intr-o oala se pune apa la fiert iar cand da in clocot se pun bilele de mamaliga. Dupa aproximativ 30 min se scot, se lasa la racit, apoi se dau prin masina de tocat. La final se adauga halvaua si se framanta bine. Nada se poate folosi in carlig sau naditor. Fir intins! ... mai mult

  • 05-03-2010
  • 2779
  • 0
  • 4

Boiliessuri

se bat bine ouale si se amestecaintr-o galeata cu restul de ingrediente paa se obtine o consistenta bine legata. se pot realiza boilesuri de diferite marimi care pot fi folosite si ca momeala pt carlig si ca nada pt nadit cu cobra sau cu barcuta. ... mai mult

  • 31-05-2010
  • 2690
  • 0
  • 1

Nada concentrata rapida

toate ingredientele se macina ,apoi se amesteca impreuna pana se obtine un amestec omogen. Ramele se rup, sau se taie marunt ,cu vermusi impreuna se amesteca cu amestecul rezultat din prima compozitie ,si la fata locului ,la rau se adauga zaharul vanilat cu o cantitate de apa, atat cat sa obtinem o compozitie mai tare care sa nu cada de pe momitor in timpul aruncarii,se poate folosi timp mai indelungat si la nadirea locului pentru pescuit. ... mai mult

  • 07-09-2008
  • 2653
  • 0
  • 0

Nada pentru crap

ingredientele se omogenizeaza pana la obtinerea unui aluat tare bine legat. se poate folosi ca nada pentru mo momitor, bulgari pentru nadit cu catapulta, sau se pot face boilesuri care se pun bine la uscat inainte de folosire. ... mai mult

  • 28-05-2010
  • 2449
  • 0
  • 0

Reteta boiles bird - nutty mix

la care se adauga 10 oua ,se amesteca mixu la care se vor adauga ouale si se va framanta pana materialul va deveni dur pentru a putea fii rulat,dupa care se vor fierbe bilele recomandat la abur circa 6 minute sau an apa fierbinte 3-4 minute,ATENZIE timpul de fierbere la bile se modifica de la un mix la altul,recomandat este sectionarea bilei si evaluarea fierberii. ... mai mult

  • 17-01-2008
  • 2128
  • 0
  • 0

Patratica

se cerne malaiul cat mai fin posibil dupa care se amesteca bine cu faina.apa se pune la fiert cu cele doua linguri de zahar puse in ea plus un varf de cutit de sofran daca se doreste ingalbenirea mamaligii.se lasa sa se fiarba bine iar apoi se amnesteca cu facaletul si in timpul asta se pot adauga cateva picaturi de ulei.se scoate compozitia si se introduce intr-un ciorap de dama curat urmand sa se puna din nou la fiert inca 5-7 min.se scoate si se pastreaza in ciorapul respectiv pana pe balta ... mai mult

  • 16-12-2009
  • 2054
  • 0
  • 0

Canepa incoltita

Cunosc doua metode de incoltire a canepi.una ar fi fierberea unei cantitati de canepa impreuna cu un praf de sare pana cand boabele se inegresc si apare un coltisor alb in partea inferioara a bobului sau punerea boabelor intr/o lada frigorifica unde adaugam apa clocotita impreuna cu un praf de sare dupa care punem capacul.dupa o perioada de timp ea va incolti si va fi buna de folosit .apa in care a fiert sau cea din lada frigorifica este foarte buna pt a fi folosita la umectarea nazii pt naditor ... mai mult

  • 11-12-2007
  • 2019
  • 0
  • 0

Canepa rasnitata

Se pune canepa intr/o tava si se baga la cuptor la prajit si se lasa pana in momentul in care boabele prind o tenta foarte lucioasa.se scot de la cuptor si se dau prin masina de rasnit.rezultatul il adaugam in nada pe care o vom folosi.crapii sigur nu o sa ramana indiferenti. ... mai mult

  • 11-12-2007
  • 1671
  • 0
  • 0

Reteta nada crap si caras

se amesteca toate la un loc si se omogenizeaza bine cu apa fiarta sau din balta de unde pescuim. se pune pe momitor sau se nadeste sub forma de bulgari cu cu catapulta. ... mai mult

  • 25-05-2010
  • 0
  • 0
  • 0