Retete de nada pentru Scobar

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Scobar. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Scobar

Nada scobar

se amesteca toate si se fac 5 bulgari mari ptr inceput si restul bulgarasi mici ptr intretinere ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 6921
  • 0
  • 3

Nada numai buna de scobar

nu credeti tot ce spun pescarii de duminica:)) e ca si condusul, cand vezi o babeta la volan... e o nada testata de mai multe pesoane si nu da gres nada se prepara la fata locului, si se mai adauga ingredientul secret... viermisori , cat de multi desi nu sunt f ieftini, se adauga 100 g la mixul de sus fir intins fratilor ... mai mult

  • 19-06-2008
  • 6854
  • 0
  • 6

Nada scobar

intrun recipient se pune mai intai pamantul apoi pe rand se adauga celelalte componente si se amesteca bine se completeaza cu apa daca mai e nevoie, se fac bulgari si se nadeste ... mai mult

  • 30-03-2010
  • 6566
  • 0
  • 0

Nada pentru scobar

In peimul rand painea trebuie sa fie proaspata,de preferat felii ,o puneti la inmuiat in apa apoi se storc si se transfera intr-o galeata de nada,se adauga mix xxl scobar si se amesteca cu apa pana se umecta,apoi introducem viermii cate putin cand nada este gata.se formeaza bulgari de marimea pumnului. ... mai mult

  • 24-03-2012
  • 6523
  • 0
  • 0

Nada de primavara

canepa si alunele se prajesc si se macina prin masina de nuca macinisul sa fie mai grosier., ... mai mult

  • 28-03-2008
  • 6135
  • 0
  • 1

Nada caras

se pune apa la fiert si cand incepe sa fiarba se adauga boabele de porumb si grau,se fierb pana se inmoaie si se adauga semintele de canepa care au fost prajite in prealabil. ... mai mult

  • 04-04-2010
  • 6076
  • 0
  • 2

Nada scobar alesd

prietenul mau Robi a avut o partida de pescuit minunata, a avut capturi frumoase, scobar peste 1 kg, cu o frecventa foarte buna!!!! e o nada foarte simpla, pacat ca e utilizata de prea multa lume. respect maxim si fir intins!!!!!!! ... mai mult

  • 10-07-2008
  • 6034
  • 0
  • 0

Cocoloase de mamaliga cu ou

Se fierb ouale tari, dupa ce sau racit, se vor taia cubulete mici. Se face o mamaliga tare, când este calduta se amesteca cu zahar, arome, ulei de floarea soarelui pentru plasticitate, se adauga cubuletele de ou si brânza dulce de vaci. Se omogenizeaza si se fac cocoloase mici. Fir întins! ... mai mult

  • 02-01-2010
  • 6032
  • 0
  • 1

Nada de vara ape curgatoare(mures)

mamaliga se afuma un pic dupa care se lasa la racit sa se intareasca,granulatia prin sita de 5mm la moara de macinat pt porumb.,pesmetul trebuie sa fie din coaja de paine nu din miez.,canepa prin masina de nuca.,se amesteca si este rezistenta la caldura.,nu se acreste vara.,am avut rezultate bune de ani de zile.nu am introdus dovleac si floarea soarelui aduna maruntaiul vara.,cam astea sunt retetele de baza pe care le folosesc iarna, primavara,toamna,vara,. ... mai mult

  • 16-04-2008
  • 5867
  • 0
  • 4

Scobar pe mures

pe incercate, nimic mu e mai bun.... ... mai mult

  • 12-08-2008
  • 5643
  • 0
  • 0

Nade

O nada de succes in Romania este Benzar Mix. Se gaseste pe piata in 13 variante, pentru diferite specii de pesti si este produsa dupa retetele multiplului campion national de pescuit stationar, Zsolt Benzar. Pentru pescarii care nu cunosc acesta nada, iata cateva tipuri : Benzar Mix Crap - Caras : nada pentru crap si caras, cu o puternica aroma de lamaie si portocala. Are o eficacitate marita primavara, cand temperatura apei este sub 15 grade C Benzar Mix Special Platica : la baza nadei sta ... mai mult

  • 05-05-2010
  • 5539
  • 0
  • 3

Cea mai tare la dunare

Se lasa 1-2 roabe de balegar vita/ porc la soare/ semi-umbra pana face viermi. Se arunca mai mult pana se nadeste locul, dupa care se arunca constant in cantitati mici. Daca nu v-o place...sa-mi scriati ! E garantata ! ... mai mult

  • 20-03-2009
  • 5399
  • 0
  • 1

Nada ptr rau

se amesteca toate umectate cu pamantul la sfarsit ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 5297
  • 0
  • 0

Reteta nada scobar - splina

Se toaca splina, dupa care se amestaca cu faina de malai pana devine numai buna de facut bulgari. Se toaca ramale si se adauga impreuna cu sangele la compozitie. Se fac bulgari mici si se arunca in amonte fiecare dupa propria strategie. ... mai mult

  • 29-12-2007
  • 5070
  • 0
  • 1

Pireu de boabe

Ingredientele cu exceptia laptelui se fierb separate. Cand sau fiert se amesteca (boabele se zdobesc si cartofii se razuies)si se adauga UMPIC de lapte pentru a amesteca aromele. Cel mai mult se foloseste la ciprinide. ... mai mult

  • 29-01-2008
  • 5056
  • 0
  • 0

Nada pt scobar

Se amesteca faina de malai cu ceea alba se face mamaliga.Se lasa la racit si apoi se aduga pestele macinat si ramele tocate si viermusi si se amesteca bine . Nadirea nu se face abuziz , la inceput cativa bulgari apoi cate putin. Fir intins! ... mai mult

  • 25-02-2008
  • 5038
  • 0
  • 0

Mamaliga praf

Se amesteca intr-un vas faina de malai si faina alba. Se adauga putina apa calda , drojdia de bere dizolvata in apa,se amesteca bine si se lasa la dospit 2 ore la cald.Se fac chifle care se coc la cuptor pana se rumenesc.Dupa racire se cojesc si se taie miezul in felii care se usuca bine la o sursa moderata de caldura.Uscate,se rup in bucati si se macina in rasnita.Se trec prin sita fina si se macina ce a mai ramas pe sita.Praful de mamaliga obtinut se poate pastra timp nelimitat in pungi de pla ... mai mult

  • 08-04-2010
  • 4874
  • 0
  • 0

nada de scobar

se taie splina apoi se da prin masina de tocat si se amesteca cu laptele de porumb si faina de porumb pana se obtine o pasta de culoarea boilesului ca un fel de plastilina. ... mai mult

  • 27-03-2010
  • 4867
  • 0
  • 0