cupa pescuit mania editia 1

Stiri si anunturi site
Share

Stimati pescari , in toamna , mai exact octombrie 2010 dorim sa organizam prima editiea concursului - "cupaPescuitMania" concurs la crap , locatie - lacul Greaca Cercani.



Sunt in discutie 2 variante una cu pemii si una fara premii - diferenta o face taxa care pt cazul cu premii taxa este mai mare.



In varianta 1 intra in calcul doar - taxa balti, arbitri.



Daca aveti idei . opinii puteti posta. In curand in functie si feedback revin cu programul concursulului , data de desfasurare (va fi de 2 zile - 48 ore), taxe, nr de echipeetc



detalii despre balta - http://www.pescuitmania.ro/balta-greaca-cercani-409.htm



detalii despre concurs - Cupa Pescuit Mania Editia 1 zona sud


multumim.

cupa pescuit mania editia 1 : 59 comentarii

  • bun atunci greaca-cercani sa fie!in functie de data,daca se poate,voi participa chiar si ca arbitru!asta ramane de vazut,in functie de timpul liber pe care o sa-l am la dispozitie!motivez dorinta de a participa ca arbitru deoarece in ultima saptamana,am fost foarte dezamagit de partidele"reusite"pe anumite balti cu firma!repet,nu vreau sa fiu sau sa par imperativ,mi-ar face o deosebita placere sa fac parte dintre arbitrii acestui concurs!cu tot ce cuprinde implicarea mea!
    iar in alta ordine de idei propoun ,pe linga organizarea acestiu concurs,mai prin toamna,sa organizezi(organizam impreuna,ca la greu nu ma dau inapoi) o intalnire (socializare),undeva pe dunare,pe olt,pe mures(etc),nu conteaza locatia,dar parerea mea este ca ar fi frumos pe un loc natural,fara taxe,ptr a reusi sa ne cunoastem nu numai virtual ci si in carne si oase(cu tot cu ambalaj)!eu zic ca ar fi frumos!

  • @speed si anul trecut am incercat acelasi sistem , am intrebat sondat etc si finalul a fost ca nu sa decis nimic concret.

    ca atare fiind in limita de timp, mai am si alte lucruri de facut , vin concediile etc, nu mai este timp de alte locatii. si in topic am prezentat cred destul de clar locatia. reformulez ce am scris:

    "sunt in discutie 2 variante una cu pemii si una fara premii - diferenta o face taxa care pt cazul cu premii taxa este mai mare.

    in varianta 1 intra in calcul doar - taxa balti, arbitri." - aici ma asteptam la mai multe opinii si discutii.

    nu te contrazic 100% ca nu sunt si alte locatii bune, dar pt a ma puta pronunta trebuie sa le vad, sa fac un pescuit de control etc. si fundulea 2 de exemplu pt multi este o balta buna insa nu si pt ceea ce vreau eu. a fost doar un exemplu.

    balta moara vlasiei 2, pt a face un concurs acolo taxa ar fi fost inanesibila exemplu:

    organizator : c.s. natural carp
    perioada : 25 - 28 martie (72 de ore) - 2010
    echipa de 3 pescari cu drepturi depline
    taxa : 1800 ron/echipa de 3 pescari
    locuri : 24

    *** asta sa iti faci o idee...

    ma intereseaza un concurs de crap in cel mai bun sens si nu o iesire la picnic daca sunt bine inteles, daca este vb de o interactiune umana atunci iesim la o bere si discutii si nu este nevoie de un concurs si o cupa si 48 de ore pe balta.

    taxa ma intereseaza pt a plati locatia si a fi accesibila, premiile pt a putea stimula un concurs bun din care toti sa castigam experienta, eu cred ca asta conteaza cel mai mult pt orice pescar , si anume de a creste putin stacheta.

    pe langa astea se poate socializa destul de mult, insa nu aceasta este scopul primordial.

  • @admin-daca vroiai de la inceput sa fie greaca-cercani,de ce ne-ai mai intrebat cand ai deschis topicul ca"daca aveti idei,opinii"......in brasov (spre cinstea celor de acolo)sunt multe balti mult mai bune decat cea de la greaca-cercani!si chiar si in sibiu,pe unele brate colmatate ale oltului.....!dar daca vrei sa ramana greaca-cercani asa sa fie!pacat ptr prietenii nostrii din nord-vestul tarii care nu or sa poata ajunge,pacat ptr noi care nu vom putea ajunge la concursul din ardeal...!eu unul nu sunt ptr locatia asta si nu voi participa!as fi preferat sa dau 500 lei si sa merg pe moara-vlasiei....!
    si apropo,fara suparare,unchiul meu din brasov ma omoara cu vreo 5-6 balti din brasov si covasna.....si pescuieste de 60 de ani(el are 73)si nu am de ce sa nu-l cred....ca la experienta si cunostintele lui.....!
    in alta ordine de idei,tot fara suparare,nu pricep(oi fi eu mai greu de cap)ce te intereseaza in primul rand,taxa si premiile sau reusita si interactiunea umana,faptul ca un concurs de acest fel poate fi un bun prilej de a lega prietenii nu doar virtuale?
    nu zic ca nu conteaza premiile,dar ,cei care participa la un concurs,retine te rog,concurs nu sprit sau altceva asa cum ai sugerat intr-o postare anterioara,vin efectiv sa castige premiul cel mare,nu sa "manelizeze"pe balta!daca vrem o chestie de-o pescuiala,un gratar,un spritz si o poveste pescareasca,sper ca tot cu ajutorul tau sa o facem si p-aia!si sper sa participe cat mai multi!!
    cand m-am referit la fitze,m-am referit la faptul ca pe 99,99% dintre baltile din jurul buc.,dupa o perioada de max 1 an,patronii dupa ce si-au facut"plinul" de clienti brusc nu mai au peste in balta!si nu sunt singurul care spune asta!

  • @lukasmarcus - da se va pescui 48 ore non stop si noaptea.

    va rog sa va limitati la discutii despre concurs astfel topic-ul se va inchide si nu ajungem niciunde.

    @teoelrumano - pt e ceea ce spui t cred ca trebuia mai demult sa incep organizaea, acum este cam tarziu, dar la anul cine stie, daca iasa treba cu aceast prim concurs, mai vedem.


    @speed - in brasov in afara de dripesco - nu sunt balti de pescuit bune, am incercat anul trecut si nu am reusit sa gasesc una cat de act accesibila. cat despre seriozitate te asigur ca si in jurul bucurestiului sunt, problema este ca uni sunt mai stricti in ceea ce priveste retinerea pestelui campatul , etc.

    pot sa va dau exemple nenumarate de patroni care au avut probleme datorita pescarilor "nostri" , la care 90% din timp le sta capul la cum sa fure pestele, deci au si ei scuzele lor in anumite situatii.

    mea culpa pt cei ce nu pot sa ajunga insa incerc in viitor daca va fi un succes acest concurs sa organizez si la ei adica in ardel si de ce nu in moldova. parerea mea ca cel mai bine este sa se tina cate unul pe zona. sanse sa se adune echipele sunt mult mai mari. din pacate timpul nu cred ca imi va permite timpul sa tin mai multe anul acesta.

    daca resusesc sa fac 2 unul in ardedal si unul la greaca sunt multumit.

    ca sa incheiem discutiile referiotare la locatie, va ramane definitiv la greaca - cercani (cel putin acest concurs). deja sunt in intarziere si pana in octombrie mai este foarte putin, vin concediile etc.

    urmeaza sa stabilesc contidiitle de participare, programul , nr de echipe, taxa si premiile (asta ma intereseaza in primul rand).

    sper ca in cel mai scurt timp sa se definitiveze sa se posteze la concursuri si "liber la inscrieri".




  • @admin-nu a spus nimeni ca e o iesire campeneasca,la sprit,gratar si ....manele!da cu un concurs bine pus la punct,pe o balta pe care putem sta 48h,sunt de acord,si in limita timpului disponibil ma inscriu cu cea mai mare placere!dar sa nu uitam ca,in tara sunt balti mult mai bune si patroni mult mai seriosi decat cei din jurul bucurestiului pe deoparte,iar totodata sa nu uitam ca avem prieteni si din ardeal care vor sa participe si ei la acest concurs pe dealta parte!eu unul propun sa gasim o balta in brasov(poate cu detalii ne ajuta cei din zona),brasovul (dupa parerea mea)se afla aprox in centrul tarii si toti,indiferent de unde am veni la concurs am fi la jumatatea distantei!

  • bv lukasmarcus!!!

  • @admin...propun sa iei an calcul si organizarea unui concurs de spinning, an mai multe etape si cu diferite locatii din tara.iar finala sa se desfasoare an spania. finalistii sa primeasca ca premiu cate o excursie an spania an vederea participarii la concurs. aici de organizare ma ocup eu. putem alege ca proba spinning din barca la black bass sau spinning din barca la somn. ma ocup de organizarea de aici an cea ce priveste cazare, obtinere licente, etc,primind sprijinul tau si al sponsorilor, si pun barcile mele la dispozitia concursantilor. e o ideie a mea daca vrei o iei en calcul daca nu,nu. un salut.

  • se va pescui in sistem 48 de ore non-stop.. adik si noaptea? cit de domnu george=gr care cred ca nu are nicio legatura cu domnu george adimninu de la balta cam ai tendinta de a jigni lumea.. "noroc ca nu stiti sa prindeti asa capturi" si alte alea.. ce sa-i faci nu toti sintem pescari ca tine si poate d'asta ne ferim de "pescari" de bani gata si cu pathfinder si cu alte alea... eu mi-am exprimat o opinie legata de balta nicidecum de cit de priceput sint... ma intreb de ce oare ati emigrat de pe alt forum aici.. dar asta e alta poveste.. nu?

  • @arapaima - calcule si le face fiecare asa cum folosesti 300 ron la o partida de 48 ore altul poate foloseste nada de 50 ron si cu rezultate similare sau de 500 ron, depinde cu ce dai si ce stil de pescuit practici si evident ce pesti vrei sa prinzi.


    echipe sunt de 2-3 pescari deci costurile se impart pe o parte, este greu sa estimez cat va cheltui fiecare.

    problema mea este alta , eu incerc sa adun premii(produse , vouchere, etc) incat sa fie atragator pt toata lumea macar taxa x 3 pt locul 1 si descrescator pt locurile 2 si 3.

    @marupescaru - in centrul tari nu e o solutie pt ca cei din ardel , oradea, timisoara, satu-mare nu le-ar coveni nici acesta locatie, si un plus in zona centru nu stiu balti care sa aibe potential si pesti pe masura.

    asa cum am mai zis incerc o varianta in ardeal in bihor la sisterea sau cetariu, dar inca nu am reusit sa vb si nu stiu daca o sa am timp sa ajung daca nu se tine in august cel tarziu.

  • @pescuit mania.........ai facut un calcul in mare ?taxa,combustibil(unii vin din centrul tarii),si acum vine greul adica nada.iar acum vb despre mine cum ca la o partida de 48h, folosesc 5-6 kg de nada (boilesuri)care ma costa cca 300ron.si la sfarsit te rog sa nu uiti ca este criza mare si nu toti dintre noi au aceleasi posibilitati.fire intinse.......