cupa pescuit mania editia 1

Stiri si anunturi site
Share

Stimati pescari , in toamna , mai exact octombrie 2010 dorim sa organizam prima editiea concursului - "cupaPescuitMania" concurs la crap , locatie - lacul Greaca Cercani.



Sunt in discutie 2 variante una cu pemii si una fara premii - diferenta o face taxa care pt cazul cu premii taxa este mai mare.



In varianta 1 intra in calcul doar - taxa balti, arbitri.



Daca aveti idei . opinii puteti posta. In curand in functie si feedback revin cu programul concursulului , data de desfasurare (va fi de 2 zile - 48 ore), taxe, nr de echipeetc



detalii despre balta - http://www.pescuitmania.ro/balta-greaca-cercani-409.htm



detalii despre concurs - Cupa Pescuit Mania Editia 1 zona sud


multumim.

cupa pescuit mania editia 1 : 59 comentarii

  • asa este ,aveti dreptate dar ce facem noi care suntem la sute de km.departare de ce nu se face acest pescuit undeva in centrul tarii ca fiecare sa avem aceeasi sansa de a participa.pe acest site sunt persoane din intreaga tara.

  • din start vreau sa fac o mica precizare, eu vreau un concurs de crap si nu o iesire campeneasca la "sprit si vin" si mai stiu eu ce asta o putem face ca o iesire la pescuit fara conotatia de concurs. asta pt cei ce cocheteaaza cu aceasta idee.

    practic vreau sa ii dau putina valoare acestui concurs, adica sa fie un concurs daca pot sa parafrazez asa, si unul de crap - poate cei cu spinning se vor supara dar momentan nu pot organiza unul de spinning din mai multe motive.

    ca atare in cateva zile se va anunta programul, premiile, perioada si taxa - incerc sa ofer si niste premii in produse si mai putin in bani.

    revenind la locatie, repet balta are potential si poti prinde si mici si mari important este dupa ce pesti vrei sa mergi.

    probabil ca sunt si alte balti dar nu stiu ce peste au nu stiu ce regim au, si vreau sa se prinda si ceva peste, si uni chiar sa aibe satisfactia ca au prins peste mare.

    vreau un concurs mai bun asta pt a incerca sa adunam si pescari mai experimentati si mai putin experimentati astfel putem invata uni de la altii si a evolua pe acest plan.

    sper sa se inteleaga sensul acestui concurs - va fi un concurs de 48 ore la crap, si cei interesati sa vina cu placere la o competitie de pescuit adevarata.

    in curand detalii despre concurs.

  • @admin-sunt mai multe balti care ne pot ajuta ptr un concurs cu taxe (si fitze)mult mai mici....!si nu neaparat in jurul bucurestiului.....!

  • pt. lukasmarcus
    cum se face ca sint pescari care prind numai crap de la 2kg in sus(peste 100kg in 24 ore)si nu le intra ciortanica si tie i-ti intra numai ciortanica parerea mea ca ar trebui sa schimbi balta sau sa inveti sa pescuiesti la crap.asta este parerea mea nu vreau sa te superi(dai cu rima rima primesti)

  • misto ideea,balta pare super,o sa incerc sa ajung si eu....

  • mai baieÅ£i dm admin ar vrea sa faca acest concurs tot in folosul nostru(parca nea cerut si parerea) daca stiti balti bune postati,taxe mai mic si peste mult vrea romanu ,mai bine face o ecologizare si e mai bine

  • problema aici nu e de taxa si de locatie.. problema aici e ca sint f putine standuri de pescuit respectiv 20.. pentru cei care nu cunosc balta e intra-adevar o problema .. aici vin si se antreneaza semiprofesionisti.. oameni care platesc abonament anual la balta.. ori in fata lor nu ai ce face intrucit cunosc balta de ceva timp si in timp au incercat tot felul de nade si momeli si cunosc toata specificatia zonei.. ori pentru o partida amicala nu cred ca am avea nevoie de arbitrii si taxa ca de concurs.. fiecare isi anunta echipa.. plateste taxa de 30 ron/12 ore cit este in momentul actual si in ziua in care ne hotarim sa mergem facem direct rezervare de 15-20 standuri citi ne stringem.. o putem denumi simbolic cupa pescuitmania si cred ca ne intretinem mai bine la o palincuta si un vin abia scos.. oricum pe noapte pescuitul e interzis si pe balta de la 7 seara te trimite acasa.. eu in ultimul timp am fost cam dezamagit de balta.. anul asta am fost de 4 ori si m-a omorit ciortanica.. am luat cite 18-20 de bucati la rima pe care ii aruncam evident.. la altceva nu a pus gura si doar 1 data am luat un ciortanas la 2 kg juma.. in primavara s-a facut o triere puternica in balta.. vorbiti cu cei care merg frecvent pe balta si mai mult nervi iti faci... eu am fost un impatimit al baltii si i-am facut reclama peste tot.. dar aici mai nou se vine peste nu se prinde

  • scuzatima domnule pescuit mania dar la taxa aceasta de participare ma duc la saruleÈ

  • eu am dat ca exemplu doripesco dar sigur sunt si alte locatii unde nu ne ia pielea de pe noi. trebuie doar cautat si adus la cunostinta noastra.daca se hotareste pana la urma sa fie greaca mie unul nu-mi displace ideea dar mai mult ca sigur ca vor fii multi foarte multi nemultumiti.hai sa vedem ce o sa fie pana la urma si sa speram ca o vom rezolva.

  • se fac cateva clarificari, varianta cu maimulte manse pe zone si apoi o locatie finala nu are sorti de izbanda din mai multe motive:

    1. se va ajunge in acelasi impas la faza finala, cu alegerea locatiei
    2. nu este timp anul asta de asa ceva, sa nu credeti ca este usor sa organizezi un concurs.

    referitor la doripesco are niste preturi de te ia ameteala, mai ales ca mai nou se tin si manse din campionatul national.
    am vb anul trecut si era destul de scump si schimb cu banner nu doresc - balta este cunoscuta asa cum puneam mai sus.

    intrucat ,din lipsa timpului, nu am demarat mai demult, am decis sa ramana o singura locatie (in cel mai bun caz - daca reusesc sa vb - sa mai fac unul in ardeal insa nu am stabilit locatia).

    de ce am ales greaca? este o balta buna are peste de la 1 la peste 20 kg, daca urmati concursurile tinute pe aceasta balta o sa vedeti ce peste se prinde, deci o balta cu potential cu capturi excelente si accesibile pe toata lumea.

    acum intervine taxa care intradevar duce undeva la 300 ron. taxa balti este de 30 ron/12 ore c&r practic 48 ore ar costa 120 ron de pescar in echipa de 2 ar fi 240 ron. echipele pot avea si 3 pescari (cine doreste varianta asta).


    intrucat standurile sunt mai mari fata de pescuitul normal , acesta taxa este calculata putin mai mare.

    intrucat in acesat taxa nu exista posibilitatea de a da premii, se incearca aducerea de sponsori in produse sau vouchere, daca reusim sa adunam niste premii (o suma cat de cat rezonabila) si o taxa undeva la 300 ron vom demara concursul.