cupa pescuit mania editia 1

Stiri si anunturi site
Share

Stimati pescari , in toamna , mai exact octombrie 2010 dorim sa organizam prima editiea concursului - "cupaPescuitMania" concurs la crap , locatie - lacul Greaca Cercani.



Sunt in discutie 2 variante una cu pemii si una fara premii - diferenta o face taxa care pt cazul cu premii taxa este mai mare.



In varianta 1 intra in calcul doar - taxa balti, arbitri.



Daca aveti idei . opinii puteti posta. In curand in functie si feedback revin cu programul concursulului , data de desfasurare (va fi de 2 zile - 48 ore), taxe, nr de echipeetc



detalii despre balta - http://www.pescuitmania.ro/balta-greaca-cercani-409.htm



detalii despre concurs - Cupa Pescuit Mania Editia 1 zona sud


multumim.

cupa pescuit mania editia 1 : 59 comentarii

  • la doripesco vadu rosu anul trecut taxa de concurs pt 24 de ore a fost de 1200 ron.pe balta 4,cu 4 lansete cu cate un carlig.daca mergi pe cont propriu e pt.24 ore 130,pe 12 ore e de 60,dar ca sa poti pescui trebuie sa mai achiti o taxa de legitimatie(anuala)de 150 ron(si pt.aceasta iti trebuie recomandarea unui membru al clubului de pescuit doripesco)
    nu stiu daca pe balta 2-3 se organizeaza concursuri.acolo taxa e de 35 ron(actual),dar in afara de novac(3-8 kg)nu se prinde decat ciortan(1-2 kg)caras si platica.
    contact:ruxandra coc tel: 0728288702; email: [email protected]

  • am mai avut discutia asta si acum ceva vreme si nu am reusit sa facem nimic.ceea ce spune-ti voi cu calificari regionale nu vor avea sorti de izbanda sub nici o forma in tara asta numita romania.sa admitem ca pe vest castiga anumite echipe si la fel si pe celelalte regiuni ale tarii.unde o sa aiba loc finala?daca o sa fie programata la timisoara nu convine celorlalti iar daca este aici pe langa bucuresti nu convine astorlalti.si eu am spus de la inceputul acestei discutii ca cel mai bine este sa se desfasoare undeva pe la brasov (doripesco)cu o singura mansa cu trei castigatori si trei mentiuni in functie de bani care vor ramane dupa plata baltii si a arbitrilor.doamna de la doripesco primeste in schimbul acestui concurs publicitate pe n luni pe site-ul aceste plus o anumita taxa dar sa nu fie de 500 ron de pescar ca nu vine decat tot cei cu cascaval si cu scule de zeci de milioane iar noi astia mai amarati stam si ne uitam.eu asa zic si cred ca ar fi cel mai echitabil fata de toti pescarii.eu unul sincer nici la o taxa de 300 ron de concurs nu ma bag fiindca sunt bani pe criza asta si nu cheltui doar 300 ron cu participarea.sunt curios sa vad ce o sa se stabileasca dar tare mi-e frica ca nu vom reusi sa punem in practica acest concurs decat daca se alege spre exemplu greaca cercani taxa de 300 ron durata 48 ore si cine vine bine cine nu ura si la gara.parerea mea si mai urmaresc discutia

  • pardon,am batut un " 0 " in plus la 5000,defapt vroiam sa tastez 500 :p

  • ce ziceti de urmatoarea propunere:
    mai multe concursuri regionale de calificare avand ca premiu suma calculata a deplasarii(benzina,taxa)la balta anuntata de administrator.
    sa dam exemplu brasov.aici se pot intalni competitori din zona+covasna si harghita.se poate stabili o balta,sa zicem vadu rosu,care are o taxa de 35 lei.isi anunta participarea garantata 10 pescari.presupunem ca valoarea deplasarii este estimativ de 5000 ron,atunci fiecare va participa cu 85 de ron.castiga primii 2 sau 3(functie de numarul de membri ai unei echipe anuntat de adm).realizati ca mai mult participanti la calificari regionale inseamna mai putini bani extrataxa.

  • salutari ,ar fi o idee buna o competitie dar cred ca ar fi mai bine sa gasim 4-5 locatii pe zone ca sa ne vina mai usor si sa fie cu calificari de ex. 20 echipe(cu taxa de rigoare) din care primele cinci sa mearga mai departe urmand ca in finala sa fie vorba de ceva premii si aleasa si o locatie pe masura.

  • admin,buna ideea ,dar cei din vestul tarii ......
    sa intelegem ca este stabilita balta ? nu se poate tine undeva mai aproape de noi,sau ca o idee,sa se aleaga o balta undeva in centrul tarii ? (zona bv.)
    era doar o opinie dar poate mai sunt si alte opinii care ar trebui analizate. si ceea ce doare cel mai tare pe pescarul roman este evident - criza si deci lipsa banilor,deci ar trebui aleasa o balta cu potential bun,dar cu o taxa modica,diferenta de bani sa se duca in premii,tricouri sau maieuri(pescuit mania)si nu in ultimul rand in premii.

  • @pescuitmania ideea unui concurs este stralucita, parerea mea ca sa se faca un echilibru intre taxa si calitatea baltii, nu neaparat o balta cu taxa exorbitanta poate face un concurs de success.

    300 ron la o echipa de 2-3 pescari mi se pare rezonabil pe un lac cu potential cat de cat.

    daca pui taxa mare vor veni oricum numai cei consacrati si altii care sunt la inceput de drum nu sevor apropia.

    o alta recomandare sa se faca 2 editii toamna si primavara, se stie ca in aceasta perioada sunt cele mai bune rezultate, si in locatii din tara diferite ca sa nu mearga de exemplu de fiecare data cei din timis in bucuresti, sa fie odata o parte a tarii, alta data alta parte, poate chiar luate baltile la rand.

  • apai daca balta e la bucuresti,e clar
    si oricum e departe pt f.multi dintre noi

  • vonflo e bine varianta ta :) io unu nu am scule ptr.pescuit la crapi :) ... asa ca le urez succes si fir intins la baieti care merg la concurs :) ...

  • de ce nu un concurs pe balta de la sacosu unde intra si 100 de echipe si la o taxa de 100 lei se poate da si premii iar taxa de intrare este de 15 lei iar restul pentru organizare si premii.si este o balta de nota 10 dupa otvesti cea mai buna din jud timis