cupa pescuit mania editia 1

Stiri si anunturi site
Share

Stimati pescari , in toamna , mai exact octombrie 2010 dorim sa organizam prima editiea concursului - "cupaPescuitMania" concurs la crap , locatie - lacul Greaca Cercani.



Sunt in discutie 2 variante una cu pemii si una fara premii - diferenta o face taxa care pt cazul cu premii taxa este mai mare.



In varianta 1 intra in calcul doar - taxa balti, arbitri.



Daca aveti idei . opinii puteti posta. In curand in functie si feedback revin cu programul concursulului , data de desfasurare (va fi de 2 zile - 48 ore), taxe, nr de echipeetc



detalii despre balta - http://www.pescuitmania.ro/balta-greaca-cercani-409.htm



detalii despre concurs - Cupa Pescuit Mania Editia 1 zona sud


multumim.

cupa pescuit mania editia 1 : 59 comentarii

  • ok, asteptam toate detalile in legatura cu aceasta cupa,cred ca multi dorim sa intram in posesia ei.
    este doar inceputul concursurilor,asta credem?

  • eu unul pescuiesc pentru recreere intr-adevar nu stiu daca m-as arunca la un concurs, dar poate sint printre noi si care vor, nu cred ca este o idee naspa cine vrea sa mearga cine nu ,nu.zice si cipanu ceva bine in legatura cu locatia ,la inceput mai usurel sa nu se sperie lumea si zic eu atunci si oamenii i-ti vor face reclama ca la concurs a fost frumos ,distractie si se duce vestea. oricum este organizat la bucuresti si e prea departe pentru multi dintre noi

  • nu ma supar, insa nu cred ca toti pescari de pe site sunt de genul descris de tine nu ii baga pe toti in aceeasi oala.

    taxa de 500 presupune si niste premii , taxa cea mai mica de 300 (impartita in 2-3 pescari) posibil mai mica daca negociez cu patronul intra doar costul balti si arbitri, restul il suport eu organizare + cupe + ceva premii + sponsori.

    nu am stabilit inca care va fi in principiu de asta am prezentat ambele variante.

    pe de alta parte eu doresc un concurs de crap (punctabili de la 1 kg) pt a fi toata lumea multumita pe o balta cu peste cat de cat (chiar daca e mai scumpa) si nu o locatie salbatica unde nu se stie daca se prinde ceva, poate fi apa tulbure in perioada rescpectiva daca e vb de un rau/apa curgatoare, multi nu au permis etc.

    si stai linistit nici o presa nu se oboseste sa vina la un concurs pe malul unui rau sau mai stiu eu pe unde. iar concursul nu il fac pt presa, nu am nevoie de publicitate, daca vreau asta sunt alte zeci de metode la care pot apela.

    scuza-ma daca crezi ca este usor si se castiga o caruta de bani de pe site si (de pe spinarea ta) te invit sa faci si tu un site de pescuit si mai vb apoi, no ofense.

  • nu tre sa te superi .

  • esti nebun ?...da cine din pescarii de pe acest site vin sa iti dea 5 mil sa pescuiasca tu nu ai inteles ca cei care scriu aici nu sunt pescari de competitie sunt pescari amatori care nu au divortat de sotii si pescuiesc pentru recreere si citesc acest site pentru a vedea locuri de pescuit sau pentru a comunica cu altii.daca vrei te invat eu cum sa faci daca esti mai novice ,cauta o locatie salbatica ia o taxa modica rupe o suma de bani sa dai niste premii substantiale (si asa ei o spinare de bani de spinarea noastra )chiama presa de specialitate si televiziunea si la anul mai vb dar normal romanul vrea sa faca .....mare din prima stai cuminte nici raduta nu a facut asa de la inceput.

  • ms mult admin!:):)

  • in cateva zile revin, sunt in discutii cu proprietarul balti, taxa va fi undeva la 300-500 ron echipa de 2-3 pescari. si undeva la 20 locuri.

    detalii mai multe in curand.

  • misto ideea.dar admin sti cumva taxa la concurs(participare....etc)?? multumesc si fir intins

  • super idee.felicitari admin.doar sa stim si noi unde este exact balta asta(nu toata lumea e din zona aia)