Retete de nada pentru Babusca

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Babusca. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Babusca

Nada pentru pescuitul la feeder

Se amesteca intr-un recipient mare taper big crap care este o nada foarte bogata nutritiv ,apoi amestecati cu spartura de porumb si semintele mixul apoi puneti si aditivul parf amestecat cu apa.Este o nada pentru pescuitul la fedder,incercati mai intai in cantitate mai mica apoi suplimentati nada daca vedeti ca aveti rezultate. Este o nada noua in pescuitul la feeder din Romania,asa ca rezultatele pot fi diferite de la o balta la alta. ... mai mult

  • 28-03-2012
  • 20386
  • 0
  • 1

Mamaliga pt albitura

Se face mamaliga se lasa la fiert pana scade aproape toata apa, apa care ramane in vas cu toata se amesteca.Se lasa la racit apoi se sfarama se pune zaharul si aromantul (e ft important ca aromantul sa fie ft puternic). Se nadeste des si cu ft putin ... sa nu se sature pesti. Fir intins! ... mai mult

  • 25-02-2008
  • 3978
  • 0
  • 0

Nada pt caras

se iau ingredientele se amesteca cu apa se mai adauga 1 sau 2 oua pana aceasta se omogenizeaza .se poate pune si pe arc se se si arunca in apa ca nada.fir intins. ... mai mult

  • 05-04-2008
  • 2904
  • 0
  • 0

Nada de testat

Mentionez de la incepu k aceasta reteta este facuta de -Catalin Mateescu - mi sa parut interesanta si nu m am putut abtine sa nu o postez mai ales k se poate conserva.Chiar saptamina asta o so testez.Dc cineva stie ceva despre ea astept pareri.Stima si sper sa fie de folos.Fir intins! "Toate aceste ingrediente le amestec bine si le pun in pungi de plastic sigilate. La masura care o folosesc eu, reteta cantareste 2,5-2,7 kg, suficienta pentru o partida de pescuit. Mai trebuie doar ca pe malul ... mai mult

  • 08-04-2008
  • 2887
  • 0
  • 0

Mamaliga simpla

Ce este mai important la un cubulet de mamaliga (in afara de compozitia lui) este sa fie rezistent incit sa poata fi aruncat oricit de departe  fara sa iasa de pe carlig (sau de pe firul textil). Mamaliga ar trebui preparata cu apa din balta,de izvor sau apa plata. Apa de la robinet contine clor,deci are un miros specific neagreat de peste.In cazul folosirii acestei ape trebuie sa o lasam 1-2 zile intr-un vas cu gura mare.Malaiul cel mai bun este cel de pe piata,negrisat.Acesta se poate cer ... mai mult

  • 11-05-2008
  • 6794
  • 0
  • 0

Nada universala

Se pune la fiert apa ,dupa ce in prealabil am amestecat ingredientele ,( srotul de floarea soarelui o macinam ca faina praf), cu un mixer, apoi in apa fiarta adaugam amestecul , si se amesteca cu lingura de lemn pana ce se obtine mamaliga . Cu cat se fierbe mai mult mamaliga, cu atata devine va fi mai tare, este recomandata pentru momit la spirala, sau momitor, se lasa a racit pentru ca sa o putem framinta astfel vor disparea cocolosii ce se formeaza in timpul fierberii Apoi punem coca rezult ... mai mult

  • 11-05-2008
  • 3664
  • 0
  • 0

Nada rapida

Se amesteca ingredientele , mai putin mierea si zaharul vanilat, care se pun in 400 ml de apa. Dupa ce apa da in clocot se pune, concentratia de amestec cate putin ,nu deodata ca sa nu se faca cocolosi de aluat, dupa ce s-a omogenizat adaosul , coca obtinuta sa lasa la racit. Dupa ce e racita o impachetam in material textil ce absoarbe apa  ramasa in aluatul rezultat, dupa fierberea continutului. Se poate face bile cu diametru de la 8 pana la 12mm, care se pot lasa sa se usuce astfel se po ... mai mult

  • 11-05-2008
  • 2853
  • 0
  • 0

Mamaliga

Luam o masura de faina si doua masuri de malai. O treime din aceasta cantitate o punem la fiert in ceaun. In momentul in care amestecul a fiert, adaugam o lingurita de zahar sau miere, presaram putin sofran si daca vrem sa dam la crap punem si putina esenta de anason. Apoi adaugam, in timp ce mestecam, restul amestecului de faina si malai,pana cand terminam. Mamaliga rezultata va fi o nada foarte buna si va atrage pestele in zona unde il asteptati dumneavoastra. Pentru a face mamaliga de ac, ... mai mult

  • 13-05-2008
  • 4975
  • 0
  • 0

Mamaliga caramelizata

Intr-un vas topitzi 150 grame zahar, apoi cand acesta incepe sa-si skimbe culoarea, turnati apa treptat pana obtinetzi o culoare bruna. Turnati 700 ml de apa rece si lasatazi sa dea in clocot...turnatzi inca 100 grame de zahar si amestecatzi bine. Adaugati malauiul treptat si urmati procesul ca la mamailga obisnuita ... dupa racire o putetzi pune intr-un dres de dama si apoi ceva plat deasupra si o greutate ca sa aplatizatzi mamaliga pt a o putea folosi la patratzica... FIR INTINS ... mai mult

  • 13-06-2008
  • 2562
  • 0
  • 0

O nada de concurs castigatoare, rosioara, babusca

E un mix super, si secretul e cat de concentrata faci solutia de apa cu care umectezi apa!! Si rosioara, si babusca sta pe nor(nada supraumectata), asa ca sa aveti grija mare! se poate face si nadire grea, trebuie un pic de pamant amestecat cu nada, care se elibereaza si leviteaza incet. esentialul totusi e sa naditi bulgari mici si la frecventa de 20-30 minute in functie de frecenta. Fir intins!!!!!!!! detalii tot pe adresa de mail: [email protected], sau pe str. Craiova 2-4, Cluj-napoca ... mai mult

  • 19-06-2008
  • 3570
  • 0
  • 0

Nada concentrata .

IANGREDIENTELE SE VOR IMPARTI IN DOUA PARTI:pima la cantitatea ce arata cantitatea ce arata 150 (5 buc.)oua se amesteca impreuna odata,intr-o cantitate de apa ,ca coca sa fie tare,apoi partea a doua lichidele aa ,aromele si uleiurile se amesteca la fata locului, pentru ca ,altfel s-ar produce oxidarea (alterarea mai rapida ) a nadei.Semintele se pot procura din comert,de altfel toate cele necesare . Personal am testat si da foarte bune rezultate,mai ales pe perioada de vara si troamna. Va dor ... mai mult

  • 30-06-2008
  • 2671
  • 0
  • 0

Nada concentrata rapida

Ingredientele se pot procura usoa di magazine ,de specalizate,"AGROSEM".Semintele se prajesc putin ,ca apoi sa fie mai usor dse macinat,cu un mixer. Cantitatile de faine rezultate,se amesteca cu ulei de rapita ,pana se obtine taria aluatului,sa nu cada usor de pe momitor,sau se pot face bulgari pentru a arunca in locul unde dorim sa momim. Mentionez ca aceste seminte au o puternica aroma ,se raspindeste repede ,si pe o suprafata destul de mare,in apa. Aceste seminte contin multe vitamine c ... mai mult

  • 08-07-2008
  • 2696
  • 0
  • 0

Mamaliga pentru momeala, naditor si nada (3 în 1)

Mod de preparare: Se pune la firt într-un ceaun 1,5l de apa îndulcita cu cele 10 tablete de zaharina , apoi se adauga faina de porumb. Când aceasta începe sa se întareasca se adauga faina de grâu, amestecând în permanenta pentru a nu se forma cocoloase. Separat se prajesc bine semintele de floarea soarelui, se dau prin râjnita de cafea dupa care se amesteca în mamaliga din ceaun. La final se introduc si galbenusurile de ou, se amesteca bine pentru omogenizare. Se scoate mamal ... mai mult

  • 28-07-2008
  • 5439
  • 0
  • 0

Bile boilis

Se amesteca in ordinea sus mentionata,ingredientele solide ,dar macinate,si apoi se adauga in urmatoarea faza ,ingredientele lichide,pina se omogenizeaz in totalitate ,toate componentele ce compun pasta de boilis. Se lasa doua pana la trei ore sa dospeasca coca ,se amesteca din nou, si se poate trece la executarea bilelor de boilis, dupa diametrul si taria pe care o dorim s-a o obtinem.Se pune la uscat ta temperatura camerei, cateva zile ,dar se poate folosi imediat pe momitor,daca dorim sa n ... mai mult

  • 29-08-2008
  • 3278
  • 0
  • 0

Nada cu arome natutale

Toate ingredientele se macina,si se amesteca intr-un vas dupa omogenizare se adauga continutul de oua,apoi se amestaca si se formeaza o pasta (aluat) ,in cazul ca devine prea tare se mai adauga apa ,se foloseste ca momeala ,in locurile unde vrem sa pescuit. Are o aroma concentrata,si atrage pestele ,in aceea zona si il mentie ia aceel loc mai mult timp. ... mai mult

  • 31-08-2008
  • 3070
  • 0
  • 0

Mamaliga dulce

iNGREGIENTELE SE AMESTECA IN ORDINEA DIN RETETA,DUPA OMOGENIZARE SE PUNE IN APA FIARTA,IN CARE AM DIZOLVAT MIEREA,SI ZAHARUL VANILAT. AMESTECUL SE TOARNA IN APA FIARTA DEODATA,PINA ESTE ACOPERITA DE APA, LASINDUSE LA FIERT PINA CE APA PATRUNDE IN TOATA COMPOZUTIA. SE LASA SA SE RECEASCA PINA CE PUTEM AMESTECA CU MINA ALUATUL REZULTAT,PINA CE SE OBTINE TARIA NECESARA , DUPA PREFERINTA,DEPINZIND DE FELUL IN CARE DORIM SA NADIM,FACAND COCOLOSI, BULGARI ,PENTRU NADIRE LA DISTANTA SAU PE MOMITO ... mai mult

  • 31-08-2008
  • 3037
  • 0
  • 0

Mamaliga cu aroma de capsune

INGREDIENTELE MACINATE SE AMESTECA SI SE TOARNA IN VASUL CU APA DATA IN CLOCOT,PINA SE FACE UN ALUAT MAI TARE. CONTINUTUL OBTINUT SE AMESTECA APOI CU ESENTA DE CAPSUNE SI DUPA OMOGENIZARE SE POT FACE CUBURI SAU BILE ,APOI SE PUN LA USCAT,SI SE MAI POT FOLOSI SI CA BULGARI PENTRU A MOMI LOCUL . ... mai mult

  • 31-08-2008
  • 1903
  • 0
  • 0

Mamaliga cu aroma de vanilie

SE AMESTECA INGREDIENTELE SI SE PUN LA FIERT IN APA DATA IN CLOCOT ,APOI SE LASA SA SE RACEASCA SI SE FRAMANTA PINA LA OMOGENIZARE. ... mai mult

  • 31-08-2008
  • 3200
  • 0
  • 0