Retete de nada pentru Babusca

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Babusca. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Babusca

Mamaliga de nadit

AMESTECURILE SE MACINA APOI SE AMESTECA LA FATA LOCULUI CU APA DE RAU,DUPA TARIA PE CARE O DORIM ... mai mult

  • 31-08-2008
  • 3656
  • 0
  • 2

Boilis mix. super rosu

Ingredientele se adauga in ordinea mai sus aratata, si se amesteca ,pana se obtine o coca putin mai tare, si se poare folosi ca momit imediat ce s-a facut,sau se pot executa bile dupa placerea fiecaruia ,spre exemplu bile de 10, 12, 16, si 18 mm.Se usca la un loc ferit de soare sau alte surse de caldura, cateva ore ,sau chiar zile ,dupa preferinta celui ce o foloseste,fie solubile ,in timp mai scurt ,sau cu o intarziere mai mare de descompunere. Este preferata de pesti,si are o raza mare de ac ... mai mult

  • 29-08-2008
  • 3583
  • 0
  • 1

O nada de concurs castigatoare, rosioara, babusca

E un mix super, si secretul e cat de concentrata faci solutia de apa cu care umectezi apa!! Si rosioara, si babusca sta pe nor(nada supraumectata), asa ca sa aveti grija mare! se poate face si nadire grea, trebuie un pic de pamant amestecat cu nada, care se elibereaza si leviteaza incet. esentialul totusi e sa naditi bulgari mici si la frecventa de 20-30 minute in functie de frecenta. Fir intins!!!!!!!! detalii tot pe adresa de mail: [email protected], sau pe str. Craiova 2-4, Cluj-napoca ... mai mult

  • 19-06-2008
  • 3570
  • 0
  • 0

Momeala concentrata

Toate ingredientele sant macinate,mai putin boabele de porumb,care de preferinta ar trebui sa fie intregi ,si se adauga cu continutul lichid di cutie,peste celelalta ingrediente,apoi le amestecam mai cu atentie ,ca perumbul sa nu de farmiteze prea tare,si complectand apa pana se obtine o pasta mai tare,dupa preferinta fiecarui pescar in functie de utilizari. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 3524
  • 0
  • 0

nada pentru primavara ll

pamantul se amesteca cintr-o galeata cu mixul apoi treptat se pune si un aditiv sa fie umed, ultima data se pun si ramele si vierusii dupa care se mai amesteca inca 10 minute pana se ingroasa bine. ... mai mult

  • 29-03-2010
  • 3308
  • 0
  • 0

Bile boilis

Se amesteca in ordinea sus mentionata,ingredientele solide ,dar macinate,si apoi se adauga in urmatoarea faza ,ingredientele lichide,pina se omogenizeaz in totalitate ,toate componentele ce compun pasta de boilis. Se lasa doua pana la trei ore sa dospeasca coca ,se amesteca din nou, si se poate trece la executarea bilelor de boilis, dupa diametrul si taria pe care o dorim s-a o obtinem.Se pune la uscat ta temperatura camerei, cateva zile ,dar se poate folosi imediat pe momitor,daca dorim sa n ... mai mult

  • 29-08-2008
  • 3278
  • 0
  • 0

Nada pentru albitura

Se inmoaie painea intr-un vas cu cat mai putina apa, se framanta si in acelasi timp se adauga cacao si esenta de rom pana cand compozitia devine omogena si nu se crapa. Este o nada foarte buna pentru oblete, se poate utiliza si la caras sau crap, insa nu vor fi asemanatoare rezultatele. ... mai mult

  • 31-05-2010
  • 3225
  • 0
  • 0

Nada pentru momit

MENTIONEZ CA INGREDIENTELE SANT MACINATE,SE AMESTECA IN ORDINEA DE MAI SUS ,SI DUPA OMOGENIZARE SA ADAUGA APA,DE RAU,IN ZONA UNDE FACEM PARTIDA DE PESCUIT,MAI PUTIN ESENTA SE ADAUGA LA SFARSIT. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 3213
  • 0
  • 0

Mamaliga cu aroma de vanilie

SE AMESTECA INGREDIENTELE SI SE PUN LA FIERT IN APA DATA IN CLOCOT ,APOI SE LASA SA SE RACEASCA SI SE FRAMANTA PINA LA OMOGENIZARE. ... mai mult

  • 31-08-2008
  • 3200
  • 0
  • 0

Momeala de scobar

intr-o galeata(sau ce vretii voi)se pune pamantul(5kg),dupa aia se amesteca impreuna cu nada,pesmetul si faian de malai,si dupa aia se mai adauga o paine inmuiata,si la final daca doritii sa mai adaugatii si viermusii ... mai mult

  • 27-03-2009
  • 3157
  • 0
  • 1

Nada pesti pasnici

se pune apa la fiert si cand da in clocot se adauga cate putin faina de porumb si se amesteca tot timpul sa nu se lipeasca de fund.cand este aproape gata se adauga faina de grau dar tot cate putin si se amesteca.la final se adauga scortisoara.pe malul apei la aceasta nada se poate adauga rame taiate bucati sau viermusi. ... mai mult

  • 27-03-2010
  • 3142
  • 0
  • 1

Nada crap

Mierea de albine se va dizolva in 500 ml.apa calda pe aragaz, pana va deveni omogena.Zdrobim sau macinam cu blenderul(mixerul)porumbul in lapte,sau daca folosim porumb din conserva il punem cu tot cu lichid, dupa zdrobire,si il vom amesteca cu mierea omogenizata.Adaugam uruiala de porumb,faina alba,laptele praf si mai adaugam o lingurita de boia dulce,o lingurita de boia iute si una de piper. Toate aceste ingrediente le vom amesteca bine,pana vor deveni ca o pasta de consistenta plastelinei. ... mai mult

  • 17-12-2009
  • 3137
  • 0
  • 0

Momeala

se pune apa la fiert si cand da in clocot se adauga cate putin faina de malai amestecata cu faina de grau pana cand pasta formata este destul de intarita,se adauga scortisoara si se amesteca permanent,zaharul pentru umiditate si mierea de albine pentru gust.eu am incercat aceasta reteta si da rezultate destul de bune. ... mai mult

  • 18-03-2010
  • 3077
  • 0
  • 2

Nada cu arome natutale

Toate ingredientele se macina,si se amesteca intr-un vas dupa omogenizare se adauga continutul de oua,apoi se amestaca si se formeaza o pasta (aluat) ,in cazul ca devine prea tare se mai adauga apa ,se foloseste ca momeala ,in locurile unde vrem sa pescuit. Are o aroma concentrata,si atrage pestele ,in aceea zona si il mentie ia aceel loc mai mult timp. ... mai mult

  • 31-08-2008
  • 3070
  • 0
  • 0

Mamaliga dulce

iNGREGIENTELE SE AMESTECA IN ORDINEA DIN RETETA,DUPA OMOGENIZARE SE PUNE IN APA FIARTA,IN CARE AM DIZOLVAT MIEREA,SI ZAHARUL VANILAT. AMESTECUL SE TOARNA IN APA FIARTA DEODATA,PINA ESTE ACOPERITA DE APA, LASINDUSE LA FIERT PINA CE APA PATRUNDE IN TOATA COMPOZUTIA. SE LASA SA SE RECEASCA PINA CE PUTEM AMESTECA CU MINA ALUATUL REZULTAT,PINA CE SE OBTINE TARIA NECESARA , DUPA PREFERINTA,DEPINZIND DE FELUL IN CARE DORIM SA NADIM,FACAND COCOLOSI, BULGARI ,PENTRU NADIRE LA DISTANTA SAU PE MOMITO ... mai mult

  • 31-08-2008
  • 3037
  • 0
  • 0

Tochitura de rame

cu aceasta nada de primavara e imposibil sa nu raspunda ceva mai ales pesti pasnici, ramele se iau si se taie marunt deasemenea viermi sunt varsati pe rand intr-o galeata amestecati cu mixul faina de peste ,aroma ,aditivi, apoi ramele ,se amesteca bine bine pana cand se poate face bulgari care pot fi buni de aruncat ... mai mult

  • 18-04-2010
  • 2963
  • 0
  • 0

Nada pt caras

se iau ingredientele se amesteca cu apa se mai adauga 1 sau 2 oua pana aceasta se omogenizeaza .se poate pune si pe arc se se si arunca in apa ca nada.fir intins. ... mai mult

  • 05-04-2008
  • 2904
  • 0
  • 0

Nada de testat

Mentionez de la incepu k aceasta reteta este facuta de -Catalin Mateescu - mi sa parut interesanta si nu m am putut abtine sa nu o postez mai ales k se poate conserva.Chiar saptamina asta o so testez.Dc cineva stie ceva despre ea astept pareri.Stima si sper sa fie de folos.Fir intins! "Toate aceste ingrediente le amestec bine si le pun in pungi de plastic sigilate. La masura care o folosesc eu, reteta cantareste 2,5-2,7 kg, suficienta pentru o partida de pescuit. Mai trebuie doar ca pe malul ... mai mult

  • 08-04-2008
  • 2887
  • 0
  • 0