Retete de nada pentru Crap

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Crap. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Crap

Nada pt caras si crap

Ingrediente: 200-250 grame paine (difera in functie de cantitatea de momeala dorita), apa, esenta de rom, cacao. Mod de preparare: Se inmoaie painea intr-o cantitate mica de apa, se framanta si in acelasi timp se adauga cacao si esenta de rom pana cand compozitia devine asemanatoare plastelinei. Este o nada excelenta pentru oblete, se poate utiliza si la caras sau crap, insa nu vor fi aceleasi rezultate. ... mai mult

  • 11-11-2008
  • 4413
  • 0
  • 2

Nada pentru crap

se fierbe graul aproximativ 30 minute. Porumbul se amesteca cu cele 5 pliculete de zahar vanilat si cu semintele prajite date prin rasnita. Graiul impreuna cu apa in care a fiert se adauga peste compozitie si se acopera 15 minute.Este o nada ideala atat pt. balti cat si pentru rauri. Fir intins!! ... mai mult

  • 10-11-2008
  • 3384
  • 0
  • 1

Nada pentru caras si crap

aceasta reteta a dat rezultate foarte bune in special la crap.se obtine din :1 litru de apa,600-800 grame de cereale,100 de grame de vanilie,800 de grame de paine de molde integrala,o cutie de porumb,una de mazare.se framinta totul pana obtineti o pasta omogena. ... mai mult

  • 10-11-2008
  • 5372
  • 0
  • 0

Reteta pentru vreme rece

5 kg de porumb, aroma "grea", squid, scoica, peste (de orice fel), atractant (carp trend amino attract - animal), glm extract, o lingurita de sare, 300g melasa, spirulina 10 mg. Este o reteta excelenta pentru toamna, pana tarziu. Puteti foarte bine sa folositi si boabele de porumb conservate care se gasesc in comert. Sunt foarte bune si s-au prins foarte multi crapi cu ele. ... mai mult

  • 10-11-2008
  • 3500
  • 0
  • 0

Reteta pt crap si cteno

5 kg de porumb, aroma (preferabil fructe/dulce) in functie de dozajul recomandat de producator, eu folosesc august sau crapi mofturosi de la carp trend dar poate fi orice aroma, 700g de melasa, o lingurita de sare, aminoacizi (amino capsuni, 60g), atractant dulce (amino attract sweet) de la carp trend, spirulina 10 mg, ... mai mult

  • 10-11-2008
  • 3218
  • 0
  • 0

Nada pt crap si cteno

La aceasta nada pescuiti cu boillies, cu cartof si cu porumb. Cartoful se poate pune pe rig proaspat sau puteti folosi cartofii conservati din comert. ... mai mult

  • 10-11-2008
  • 4188
  • 0
  • 0

Mamaliga pt.momit

se pune apa la fiert,se baga 200 grame de malai cand apa este fiebinte. Dupa 15 minute se adauga boabele de porumb,se mesteca continuu si se mai fierb 15 minute.Se aduga malaiul(restul) iar dupa 15 minute se mesteca si se adauga zaharul vanilat.Se pot face cocolase mai mari pentru nadire sau se pune pe momitor. Boabe alese din mamaliga au dat rezultate foarte bune si puse in carlig. Fir intins!! ... mai mult

  • 09-11-2008
  • 2491
  • 0
  • 0

Bob vanilat

se aleg boabe mai mari,se pun in borcan,se adauga zaharul vanilat si se lasa cateva ore la muiat.Nu necesita fierbere.Se pot pune pe carlig sau pe montura tip fir de par. Fir intins! ... mai mult

  • 09-11-2008
  • 1604
  • 0
  • 0

Porumb uscat rosu

se fierbe porumbul cu vanilia si zaharul 3 ore la foc mic pana se inmoaie putin porumbul.se adauga galosul si se fierbe pana apa scade.se lasa la racit si se scot boabele pe o hartie absorbanta pana cand devin uscate.Se pun pe ata cu boabele normale ptr a da un super efect cromatic.Fir intins! ... mai mult

  • 31-10-2008
  • 4754
  • 0
  • 0

Momeala rapida fara fierbere

aceasta reteta a dat rezultate foarte bune.se pune un litru de apa dupa care se adauga cerealele se mesteca bine se adauga o cutie de mazare una de porumb 200de grame de vaniliesi 500 de grame de malai 12 -14 feli de paine molde si se framanta bine dupa care poti sa pui momeala pe arc ,si pe carlig porumb. ... mai mult

  • 04-10-2008
  • 9409
  • 0
  • 1

Porumb si grau cu aroma de vanilie

Se fierbe porumbul cu graul in apa cu zahar la foc mic pana da in fiert si se lasa in clocot cam 20 min.Se lasa la racit vreo 3 ore.Se adauga zaharul si esenta de vanilie si se da iar in clocot la foc min ptr 20 de min.Se lasa sa se raceasca.intre timp apa a scazut lasand o zeama cu o concentratie mare de zahar si esenta.se separa intr-un borcan porumb si se completeaza cu lichidul pana la umplere si se pune la frigider(o vom folosi pe carlig).a doua zi se face mamaliga in restul de apa cu boabe ... mai mult

  • 01-10-2008
  • 7983
  • 0
  • 1

Nada cu aroma de capsuna

se amesteca toate in afara de zaina se fierb si se omoganizeaza(ca pe mamaliga).dupa ce se racesc se amesteca cu faina ptr a se lega si a deveni mai tare.Se foloseste in bulgari (nada), umplutura prt bombe si pe arc.Fir intins! ... mai mult

  • 28-09-2008
  • 5659
  • 0
  • 3

Nada de toamna

se fierbe porumbul,si se amesteca cu miere dupa ce in prealabil a fost scursa apa.se fierbe si graul,dupa care se amesteca cu porumbul.alunele se zdrobesc si se prajesc impreuna cu semintele de canepa si se amesteca cu restul de nada iar peste se adauga tuica.se aleg cateva boabe de porumb pt ac care vor sta in tuica.reteta e proprie si a dat rezultate f bune toamna.va doresc fire zbuciumate!!! ... mai mult

  • 28-09-2008
  • 4802
  • 0
  • 1

Paine cu arome

se amesteca miezul painii cu amestecul de zahar,sofran si vanilie dupa ce zaharul si sofranul au fost dizolvate in vanilie si putina apa.se framanta pana se omogenizeaza.se foloseste in forma de cocolos.Fir intins! ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 5680
  • 0
  • 1

Mamaliga cu arpagic si porumb

se fierb porumbul si arpacasul in apa cu esenta de capsuni pana se inmoaie.se separa porumbul si arpagicul si in apa ramasa se face mamaliga. la sfarsit se omogenizeaza totul.se foloseste ca nada sau pe bomba sau arc.Fir intins! ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 4621
  • 0
  • 3

Nada ptr rau

se amesteca toate umectate cu pamantul la sfarsit ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 5297
  • 0
  • 0

Mamaliga animala

se amesteca mamaliga cu zahar cu ramele maruntite si vu viermii si se omogenizeaza cu faina.Se foloseste ca nada sau ca umplutura pe bomba sau arc.Fir intins! ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 5122
  • 0
  • 2

Cartof vanilat

Se curata cartofii si se taie cubuletze.Se da in clocot 400 de ml de apa impreuna cu vanilia si zaharul.Cand a dat in clocot apa se adauga cubuletzele de cartof si se lasa un minut.Se opreste focul,se lasa la racit si se pun cubuletzele intr-un borcan si se completeaza cu lichidul.Fir intins! ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 2707
  • 0
  • 1