Retete de nada pentru Crap

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Crap. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Crap

Nada pentru crap

se fierbe graul aproximativ 30 minute. Porumbul se amesteca cu cele 5 pliculete de zahar vanilat si cu semintele prajite date prin rasnita. Graiul impreuna cu apa in care a fiert se adauga peste compozitie si se acopera 15 minute.Este o nada ideala atat pt. balti cat si pentru rauri. Fir intins!! ... mai mult

  • 10-11-2008
  • 3384
  • 0
  • 1

Nada pt crap

Ingrediente: 500g faina de malai, 250g faina alba, 2 sticlute de arome vanilie. Mod de preparare: Se framanta malaiul cu faina intrun bol cu 300 ml lapte, apoi se pune si aroma, dupa aceea se pune toata compozitia la fiert 10 minute. ... mai mult

  • 11-11-2008
  • 9958
  • 0
  • 1

Cea mai tare la dunare

Se lasa 1-2 roabe de balegar vita/ porc la soare/ semi-umbra pana face viermi. Se arunca mai mult pana se nadeste locul, dupa care se arunca constant in cantitati mici. Daca nu v-o place...sa-mi scriati ! E garantata ! ... mai mult

  • 20-03-2009
  • 5399
  • 0
  • 1

Canepa cu lapte de porumb

se firbe canepa 30-40 min se lasa la racit ,dupa se scurge de apa si se adauga 500 ml de lapte de porumb diluat cu 250 ml apa calduta.amestecul cu apa si lapte se face de obicei pe balta.se nadeste f bine cu racheta mare.e o reteta simpla care a dat rezultate in 2008 pe multe lacuri renumite ... mai mult

  • 23-03-2009
  • 4980
  • 0
  • 1

Nada crap cu ttx fara nor

Se amesteca toate ingredientele solide , se adauga apa si se amesteca pana ajunge ca un aluat. Se lasa 5 min descoperit vasul de preparare si e gata de pus pe momitor sau folosit direct ca nada. Nada este rezultatul unor experimente facute de mine sa nu atrag carasul prin producerea unui "Nor" de nada in apa. Se stie ca daca se formeaza un "Nor" se aduna preponderent carasul. Nada merge foarte bine la crap si de retinut se imprastie la contactul cu apa , nu ramane inchegata, acoperind astfel ... mai mult

  • 01-07-2009
  • 15010
  • 0
  • 1

Porumb de floricele conservat

Pentru aceasta reteta avem nevoie de o oala de fiert sub presiune.In aceasta oala punem porumbul impreuna cu zaharul ,peste care vom adauga apa atat cat sa-l acopere.Daca oala este mai mica, putem imparti aceste ingrediente in doua.Obligatoriu se va da oala la foc mic, si se va lasa sa fiarba aproximativ 45 minute.Aromele le puteti pune si inainte si dupa ce s-a fiert porumbul.Eu prefer sa-l adaug dupa.Pe montura dumneavoastra puteti combina:adica sa puneti doua boabe de porumb,una rosie si una ... mai mult

  • 16-12-2009
  • 4186
  • 0
  • 1

Canepa fiarta

Cumparam canepa de la un magazin de specialitate sau de la vreun Pet-Shop(magazin pentru animalute).Acum va voi prezenta modurl de preparare prin fierbere a acestui ingredient,si anume: Punem semintele de canepa(250 gr.)intr-o oala peste care turnam un litru de apa rece.Le lasam la foc mare pana dau in clocot.Cand am vazut ca a dat in clocot,reducem flacara si le lasam sa fiarba la foc domol pana cand vedem ca incep sa crape si sa iasa miezul(embrionul).Toata treaba nu trebuie sa dureze mai m ... mai mult

  • 16-12-2009
  • 6936
  • 0
  • 1

Cocoloase de mamaliga cu ou

Se fierb ouale tari, dupa ce sau racit, se vor taia cubulete mici. Se face o mamaliga tare, când este calduta se amesteca cu zahar, arome, ulei de floarea soarelui pentru plasticitate, se adauga cubuletele de ou si brânza dulce de vaci. Se omogenizeaza si se fac cocoloase mici. Fir întins! ... mai mult

  • 02-01-2010
  • 6032
  • 0
  • 1

Mamaliga si vermusi

pot spune ca poate fi folosita atat ca nada daca ramane mai moale dupa fierbere sau ca momeala daca o facem mai tare . Se pune apa intr-n vas si da la foc pana da in clocot apoi se aduga mestecul de malai si faina alba se mesteca , se lasa la foc mic si se mesteca pana se obtine o mamaliga tare . Se da jos de pe foc se rastoarna pe un prosop se lasa la racit . Cand este aproape racita iau o cutiuta de vermusi colorati ( am folosit si pe cei care trecusera de stadiul de larva ) si ii amestec cu m ... mai mult

  • 11-01-2010
  • 2541
  • 0
  • 1

Reteta boilies 2

Se amesteca ingredientele intre ele partea solida 25%-faina de porumb, 25%-faina de gris, 10%-faina de soia(canepa), 10%-lapte praf, 30%-faina de peste. partea lichida 8-10 oua 6 esente (vanilie) ... mai mult

  • 03-03-2010
  • 1135
  • 0
  • 1

Boilies casa

Este intradevar o reteta cam scumpa dar merita.Incercatio,este beton. Sosul de soia se gaseste prin magazinele mari.Cautati sos de soia Picant.FIR INTINS.....SI LA MAI MULTI CRAPI ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 2965
  • 0
  • 1

Nada crap

Se pune apa la fiert odata cu sofranul, timp in care se mixeaza foarte bine malaiul, faina si zaharul. Cand fierbe apa se toarna toata compozitia mixta, se lasa sa clocoteasca 10 secunde facandu-se o cruce pe ea. Dupa cele 10 secunde se amesteca foarte bine cel putin 3 minute continuu. Se rastoarna pe un fund de lem si se lasa sa se raceasca. Cand aproape s-a racit se framanta foarte binesi se amesteca cu atractantii, aromele etc. Se poate folosi pe momitor in amestec cu strot de f ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 2153
  • 0
  • 1

Nada pregatita pe malul apei

Mod de preparare: In funcţie de cantitatea necesară se foloseşte doar gălbenuşul de la 1, 2, 3.... ouă. Peste el se pune faină de malai "cît cuprinde" şi se frămantă pînă se ajunge la o pastă gumată care stă foarte bine în cîrlig. Un pic de zahăr vaniliat si un picur de ulei de floarea soarelui o face şi mai atractivă şi maleabilă. avantajul este că se poate face pe locul de pescuit fară ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 2504
  • 0
  • 1

Nada pesti pasnici

se pune apa la fiert si cand da in clocot se adauga cate putin faina de porumb si se amesteca tot timpul sa nu se lipeasca de fund.cand este aproape gata se adauga faina de grau dar tot cate putin si se amesteca.la final se adauga scortisoara.pe malul apei la aceasta nada se poate adauga rame taiate bucati sau viermusi. ... mai mult

  • 27-03-2010
  • 3142
  • 0
  • 1

Nada crap,amur

eu am incercat la ora actuala cel mai des folosita nada pentru crap,amur sunt boabele din conserva cu aroma de capsuni. ... mai mult

  • 06-04-2010
  • 3896
  • 0
  • 1

Nada pentru crap

ingredientele se amesteca,si se pun intr-un vas cu apa clocotita,si se lasa la fiert pana se obtine un aluat mai tare,si folosit in maxim trei zile ,ferit de razele de soare ,pentru a nu se acri. se poate folosi imediat ce a fost preparata nada. ... mai mult

  • 27-04-2010
  • 2329
  • 0
  • 1

Nada pelete

se pune toate ingredientele intro galeata , apoi turnam apa fiarte si le lasam cateva minute,apoi le mixam si obtinem bulgari numai buni de aruncat. ... mai mult

  • 19-05-2010
  • 3615
  • 0
  • 1

Nada pentru caras,crap

aceatsa nada este in special pentru pescuitul la match,este o nada pe care pescarii profesionisti o fiolosesc cu desavarsire ... mai mult

  • 19-05-2010
  • 4200
  • 0
  • 1