Retete de nada pentru Crap

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Crap. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Crap

Macaroanele la pescuit

Macaroanele indicate pentru aceasta reteta sunt marca Barilla nr 47.Intr-un vas se pun aproximativ 400ml apa in care se adauga trei patru picaturi de aroma de anason sau alte arome dupa plac, dupa care se adauga 3-4 linguri de macaroane in functie de cantitate de peste vizata.Se fierb cam 15 minute mestecind din cind in cind pentru a nu se lipi de vas si se gusta pentru a nu fi prea fierte sau prea tari.Cind consideram ca au fiert suficient le scoatem si le lasam la racit si le putem folosi.Pen ... mai mult

  • 18-03-2012
  • 25112
  • 0
  • 6

Info

o balta unde sunt crapi mari,,,si cteno ..dar care se lasa greu prinsi..cei mari..de la 10 kg in sus.... nada principala este porumbul uscat...ce fel de boilies pot sa imi fac ,pe baza de porumb? ... mai mult

  • 18-02-2008
  • 3177
  • 0
  • 5

Nada pentru bomba

se fierb toate in afara de faina.dupa fiert cand amestecul se raceste se framanta cu faina pana la omogenizare ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 6154
  • 0
  • 5

Nada rapida pt crap,caras

se iau ingredientele(masurate dupa ochi) si se amesteca intr-o galetusa pe malul lacului.nadele mara si anasonum sunt cumparate din comert. ... mai mult

  • 22-03-2009
  • 8051
  • 0
  • 5

Porumb cu tuica si miere

Se ia o cantitate de porumb uscat(din cotarca),in functie de cantitatea cu, care se doreste sa se momeasca.Se pune la muiat circa 24h, dupa care se pune la fiert intr-un ceaun,dar atentie sa nu miroase a mancare.Se fierbe la foc moale ,iar cand boaba este fiarta de jumatate se introduce zahar(un kg.la 10 kg. de porumb),dupa care se mai lasa la fiert, la foc domol,circa o jumate de ora,dar ATENTIE : cand boabele incep sa pomneasca se intrerupe din fiert.Se lasa sa se raceasca dupa care se pune in ... mai mult

  • 15-11-2009
  • 8773
  • 0
  • 5

Mamaliga cu budinca

Se pune un vas cu apa la fiert.Intre timp intr'un vas separat se pune faina de malai si se amesteca cu faina alba si cu un pic de apa pana se tine.Apoi pasta (faina alba si de malai amestecate)se face sub forma de cocolosi si se baga in apa fierbinte pana si se lasa pana se ridica la suprafata . Dupa ce ai facut asta cu toti bulgari se iau se sfarama si se pune budinca si aromantii si se amesteca ft bine . (Pt scobar recomand caramelul pt mine a dat cel mai bine rezultate) FIR INTINS !!! ... mai mult

  • 25-02-2008
  • 4638
  • 0
  • 4

Nada crap testata

In primul rind se fierbe porumbul cu aprox. 4 degete(in prealabil s a spalat, si griul la fel) cind aproape se sparg boabele de porumb se pune griul.Dupa ce s au fiert se pun intr un lighean si se pune aroma (eu pun un sfert si cind pun griul la fiert si restul la sfirsit) .se lasa la racit si se mai mesteca din cind in cind.Acum sint 2 variante : ori se pun de acasa ground baitsul si peletele si mixul ori pe balta.Eu prefer acasa cind apa e calduta k toate sa se combine bine.Fir intins si stim ... mai mult

  • 06-04-2008
  • 4127
  • 0
  • 4

Mamaliga pentru pescuit

Se pune la firt într-un ceaun cam 2 litri de apa impreuna zu sarea si zaharul , apoi se adauga faina de porumb. Când aceasta începe sa se ingroase se adauga faina de grâu, amestecând în permanenta pentru a nu se forma cocoloase. Semintele de floarea soarelui si de canepa sa prajesc si se dau prin masina de cafea. Se adauga acest praf de seminte peste mamaliga in timp ce fierbe. Se scoate mamaliga pe o panza si se lasa la racit. Se pot adauga in mamaliga ulterior diverse arome. Mama ... mai mult

  • 17-09-2008
  • 13533
  • 0
  • 4

Nada la sigur

Se piseaza cca 300g de seminte negre.In timp ce se piseaza se adauga o jumatate de lingura de ulei de gatit, o sticluta de esenta de vanilie si o lingura de zahar.Se piseaza marunt. Se "pune de o mamaliga" cam din 500g malai. Cand este aproape gata se adauga compozitia(semintele si celelalte) si se amesteca foarte bine. Se rastoarna pe un capac de lemn si se da o forma unganduse cu continutul unei sticlute de esenta de capsuni. Fir intins!!! ... mai mult

  • 16-03-2009
  • 7261
  • 0
  • 4

La ce e buna momeala cu halva

se pune apa la fiert iar cand da in clocot se toarna in ploaie malaiul amestecat cu grisul.se fierbe amestecandu-se pana se obtine o mamaliga.se scoate din recipient(ceaun,sau olita)si se lasa putin la racit.cand mamaliga s-a mai racorit se imparte in trei cocolosi care se intind pe o planseta,obtinand trei foi.pe doua din ele se da halva pe razatoare si apoi se suprapun a treia servind drept capac.in concluzie trbuiesc obtinute 2straturi halva intre trei staturi mamaliga.se da la frigider cam o ... mai mult

  • 15-06-2009
  • 9587
  • 0
  • 4

Mamaliga pt carlig si naditor

Se amesteca faina de malai cu faina de grau. Se adauga apa pana cand se pot face cocoloase de marimea unui ou. Intr-o oala se pune apa la fiert iar cand da in clocot se pun bilele de mamaliga. Dupa aproximativ 30 min se scot, se lasa la racit, apoi se dau prin masina de tocat. La final se adauga halvaua si se framanta bine. Nada se poate folosi in carlig sau naditor. Fir intins! ... mai mult

  • 05-03-2010
  • 2779
  • 0
  • 4

Mamaliga cu halva

Din 800 de grame de faina de porumb cu aprox 1 litru de apa rezulta o mamaliga tare sau foarte tare in functie de calitatea fainei de porumb. 300 de grame de faina de halva se dau prin razatoare si se amesteca cu concetratul de pui ca sa nu se compacteze. Halvaua si concentratul de pui se amesteca cu mamaliga pe malul apei pentru ca zaharul din halva inmoaie mamaliga si se da drept nada sau amestecul pus in arcul de bomba poate fi o momeala extraordinara pentru pesti. Fir intins! ... mai mult

  • 06-06-2010
  • 12667
  • 0
  • 4

Nada de boabe

se pun boabele la fermentat in jur de 2 saptamani dar fiecare separat.apa se lasa pana acopera boabele nu mai mult.cand incepe sa se sparga coaja sunt gata.pe balta se amesteca impreuna si se adauga aditivi depinde de fiecare pescar si de fiecare balta in parte.am nadit cu aceasta si da rewzultate destul de bune. ... mai mult

  • 07-06-2010
  • 12151
  • 0
  • 4

Nada cu porumb

se lasa porumbul la umflat 24h dupa care se fierbe la foc mic 60 min,cu 15 min inainte de al opri din fiert se pun ingredientele mentionate ... mai mult

  • 29-04-2011
  • 9258
  • 0
  • 4

Slabiciunea crapilor

ste o reteta pe care am aflat-o de la un pescar cu experienta la crap.Am folosit-o cu succes pe cateva balti private, nu stiu daca da rezultate pe ape salbatice.De ce spun acest lucru deoarece reteta mea este pe baza de grau.Tot mai multe ferme piscicole hranesc crapii din balta cu grau. Ingredientul principal al retetei este graul inmuiat in betaina.Se gaseste mai rar in magazinele de specialitate deoarece este un pic mai scump,dar va spun ca da rezultate si se merita. Reteta este pt un pesca ... mai mult

  • 15-09-2011
  • 20873
  • 0
  • 4

Mamaliga nada si carlig

Se ia o masura de faina si doua de malai. Se pune 1/3 din cantitate la fiert intr-un ceaun. Cind amestecul a fiert, se adauga 1 lingura de zahar sau miere, un virf de cutit de sofran si 5 picaturi de esenta de anason (de regula pentru crap). Se adauga treptat si cantitatea de malai/faina ramase, pina la finalizare. Aceasta poate fi folosita cu succes ca nada. Pentru obtinerea momelei pentru ac, se introduce mamaliga intr-o bucata de pinza sau chiar dres de dama si se face o minge strinsa bine cu ... mai mult

  • 19-02-2008
  • 7646
  • 0
  • 3

Nada maros mix

orice tip de peste., se poate pune la momitor ,la feeder,la pluta etc.pt stationar ploaie de pelete 3mm,canepa si viermi., ... mai mult

  • 24-06-2008
  • 10034
  • 0
  • 3

Mamaliga cu arpagic si porumb

se fierb porumbul si arpacasul in apa cu esenta de capsuni pana se inmoaie.se separa porumbul si arpagicul si in apa ramasa se face mamaliga. la sfarsit se omogenizeaza totul.se foloseste ca nada sau pe bomba sau arc.Fir intins! ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 4621
  • 0
  • 3