Retete de nada pentru Cteno

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Cteno. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Cteno

Nada zel-crap

mixul este o amestecatura de mai multe ingrediente care amestecate dau un alt gust,se amesteca in galeata cu faina de peste,apoi apa si laptele de porumb se pun treptat pana se omogenizeaza bine si se poate runca cu racheta. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 1741
  • 0
  • 0

Nada carasi si crap

O treime din aceasta cantitate o punem la fiert in ceaun. In momentul in care amestecul a fiert, adaugam o lingurita de zahar sau miere, presaram putin sofran si daca vrem sa dam la crap punem si putina esenta de anason. Apoi adaugam, in timp ce mestecam, restul amestecului de faina si malai,pana cand terminam. Mamaliga rezultata va fi o nada foarte buna si va atrage pestele in zona unde il asteptati dumneavoastra. ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 1718
  • 0
  • 0

Porumb ten

Fratilor,pentru a pescui ten trebuie sa puneti la inmuiat 24 ore porumb vechi,aprox.2 kg.Ati ajuns la balta,care trebuie sa fie populata neaparat si cu ten,intrati la momit la aprox.100 m,puneti o geamandura,si aruncati intreaga cantitate pe o poirtiune cat mai mica{1m-1,5m}.Sa fie cat mai concentrata in jurul geamandurii. Asta e diferenta intre pescuitul crapului romanesc si ten.La crap rom.se nadeste pe o suprafata mai mare,si de mai multe ori.In legatura cu montura se foloseste ... mai mult

  • 03-03-2010
  • 1542
  • 0
  • 0

Reteta boilies

150gr. Gris , 150gr.Soia,100gr.Faina de orez,150gr.Mancare de pasari exotice,100gr.Lapte praf,100gr.Faina de peste,50gr.Seminte de canepa,100gr.Big aroma,100gr.Faina de sange.30ml.Nutramino, 4gr.Betaina,10gr.Extract de Scoica cu Buza Verde,30ml.Ulei de Somon, 20ml.Sos de soia. ... mai mult

  • 03-03-2010
  • 1273
  • 0
  • 0

Nada crap spirit

crap piritul se pune intr-o galeata si se amesteca cu apa si aroma de anason pana cand se omogenizeaza si sunt perfecte de aruncat cu parasuta. ... mai mult

  • 25-04-2010
  • 1273
  • 0
  • 0

Porumb

Se pun boabele uscate (dupa o inmuiere de 24-48 ore) la fiert in apa cu 1 kg zahar,si cand incep sa fiarba se stinge focul. Se scurge apa pana deasupra lor cu cam 2-3 centimetri .Dupa ce se racesc putin,se toarna deasupra lor un tub de aroma, eventual capsuna,de fructe dulci vara,arome de carne si peste in timpul rece.(Sau,suplimentar,un plic de 250 grame de praf bio de diferite arome de la Van Den Eynde ).Se pun in borcane de 400-800 gr cu ghivent si se tin la rece.Se pot folosi in ... mai mult

  • 23-02-2010
  • 1213
  • 0
  • 0

Reteta nada crap si caras

se amesteca toate la un loc si se omogenizeaza bine cu apa fiarta sau din balta de unde pescuim. se pune pe momitor sau se nadeste sub forma de bulgari cu cu catapulta. ... mai mult

  • 25-05-2010
  • 0
  • 0
  • 0

Reteta nada crap si caras

se amesteca bine toate ingredientele intr-o galeata si se umecteaza putin cate putin lasand sa isi ia apa cat are nevoie. pentru a face o cantitate mai mare se respecta proportiile. ... mai mult

  • 28-05-2010
  • 0
  • 0
  • 0

Nada pentru crap si caras la balta

se ia semintele de floarea soarelui se prajesc putin, nu foarte mult si dupa ce s-au prajit se amesteca cu celelalte. se pune adaos de apa pana obtinem o consistenta mai tare si care se leaga bine. se poate folosi pe momitor sau se poate face bulgari si nadi cu catapulta. ... mai mult

  • 30-05-2010
  • 0
  • 0
  • 0