Retete de nada pentru Cteno

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Cteno. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Cteno

Nada cu atractie rapida

se ia toate ingredientele si se omogenizeaza bine intr-o galeata pana la obtinerea unei consistente mai tari. este bine daca folosim apa de la locul de pescuit sau apa fiarta pentru adaosul necesar. este o nada cu atractie rapida ideala pentru crap si caras. ... mai mult

  • 28-05-2010
  • 6577
  • 0
  • 0

Reteta boiles valabila tot anul

rezeta simpla capturanta tot anul si pe buzunarul fiecarui carpist la care se adauga 10 oua ,si partea lichida arome si atractanti la alegerea fiecarui(gramajul se gaseste pe fiecare ambalaj al produsului)nu ramane decat sa se amestece partea lichida cu ouale si cu mixurile pana la omogenizare,aluatul va devenii vartos si bun pt rularea bilelor,timpul de fierbere al bilelor este circa 6 minute la vapor si aprox. 4 minute an apa fierbinte,bilele dupa fierbere se scot pe o carpa uscata se lasa pt ... mai mult

  • 13-01-2008
  • 6506
  • 0
  • 0

Nada cteno

Macinatura de plante de apa Porumb maruntit conserva Viermisori acoperiti cu un strat de usturoi TTX- ul lasat la inmuiat 30 minute cu tot cu un plic de usturoi Porumbul de carlig dipuit in prealabil cu o doza consistenta de usturoi ... mai mult

  • 04-06-2010
  • 6194
  • 0
  • 0

Nada pentru bomba

se fierb toate in afara de faina.dupa fiert cand amestecul se raceste se framanta cu faina pana la omogenizare ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 6154
  • 0
  • 5

Nada-mamaliga si vanilie

Ingrediente: 400 g malai grisat fin, 500 ml apa, 2 esente de vanilie Mod de preparare: Se pune 1/2 l apa in 400 g de malai, doua esente de vanilie, se lasa la fiert 10 min. dupa care se scoate compozitia, se introduce intr-o fasa, se baga din nou in apa fierbinte si se lasa sa fiarba 1/2 ora/. Fir intins. ... mai mult

  • 11-11-2008
  • 5871
  • 0
  • 2

Nada pt momitor(naditor)

La TTX se adauga aproximativ 2 L de apa. Se amesteca bine pana devine o pasta moale si se lasa 10 min. Pelletele si praful atractant se umezesc si se lasa 10 min la umflat. Separat se amesteca nada uscata cu semintele si canepa macinata. La acestea se adauga TTX-ul moale pana se obtine consistenta dorita. La sfarsit se adauga pelletele “insiropate”, mierea (zaharul), porumbul dulce si viermusii. Se poate nadi si cu catapulta (prastia). Fir intins! ... mai mult

  • 02-03-2010
  • 5832
  • 0
  • 2

Nada crap - reteta lui adriano musaro

Reteta lui Adriano Musaro Ingrediente:    1. 15% malai    2. 10% faina de orez    3. 15% faina de soia(grasa daca se gaseste)este un atractant natural    4. 10% faina alba (pentru a lega si carbohidrata)    5. 15% canapa prajta si tocata nu prea marunt    6. 5% pelete de porci sau faina pentru pasari si porci (nu mai mult pentru ca valorile nutritive sunt prea mari, pentru a hrani un porc se folosesc 200g....atentie la dozaj.)    7. 20% mancare de pasarele cu ... mai mult

  • 26-01-2008
  • 5680
  • 0
  • 0

Paine cu arome

se amesteca miezul painii cu amestecul de zahar,sofran si vanilie dupa ce zaharul si sofranul au fost dizolvate in vanilie si putina apa.se framanta pana se omogenizeaza.se foloseste in forma de cocolos.Fir intins! ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 5680
  • 0
  • 1

Nada cu aroma de capsuna

se amesteca toate in afara de zaina se fierb si se omoganizeaza(ca pe mamaliga).dupa ce se racesc se amesteca cu faina ptr a se lega si a deveni mai tare.Se foloseste in bulgari (nada), umplutura prt bombe si pe arc.Fir intins! ... mai mult

  • 28-09-2008
  • 5659
  • 0
  • 3

Nada ptr rau

se amesteca toate umectate cu pamantul la sfarsit ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 5297
  • 0
  • 0

Mamaliga animala

se amesteca mamaliga cu zahar cu ramele maruntite si vu viermii si se omogenizeaza cu faina.Se foloseste ca nada sau ca umplutura pe bomba sau arc.Fir intins! ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 5122
  • 0
  • 2

Nada pt saculet solubil

Se amesteca intr-un vas ingredientele si se pun in saculet sau punga solubila.Se poate folosi si porumb fiert insa trebuie pus la uscat inainte de a-l introduce in saculet. ... mai mult

  • 23-05-2010
  • 5115
  • 0
  • 3

Pireu de boabe

Ingredientele cu exceptia laptelui se fierb separate. Cand sau fiert se amesteca (boabele se zdobesc si cartofii se razuies)si se adauga UMPIC de lapte pentru a amesteca aromele. Cel mai mult se foloseste la ciprinide. ... mai mult

  • 29-01-2008
  • 5056
  • 0
  • 0

Mamaliga praf

Se amesteca intr-un vas faina de malai si faina alba. Se adauga putina apa calda , drojdia de bere dizolvata in apa,se amesteca bine si se lasa la dospit 2 ore la cald.Se fac chifle care se coc la cuptor pana se rumenesc.Dupa racire se cojesc si se taie miezul in felii care se usuca bine la o sursa moderata de caldura.Uscate,se rup in bucati si se macina in rasnita.Se trec prin sita fina si se macina ce a mai ramas pe sita.Praful de mamaliga obtinut se poate pastra timp nelimitat in pungi de pla ... mai mult

  • 08-04-2010
  • 4874
  • 0
  • 0

Nada de toamna

se fierbe porumbul,si se amesteca cu miere dupa ce in prealabil a fost scursa apa.se fierbe si graul,dupa care se amesteca cu porumbul.alunele se zdrobesc si se prajesc impreuna cu semintele de canepa si se amesteca cu restul de nada iar peste se adauga tuica.se aleg cateva boabe de porumb pt ac care vor sta in tuica.reteta e proprie si a dat rezultate f bune toamna.va doresc fire zbuciumate!!! ... mai mult

  • 28-09-2008
  • 4802
  • 0
  • 1

Nada

se ia bird food-ul ,semintele de canepa si de anason si se dau prin masina de rasnit cafea. se adauga restul de ingrediente intr-o galeata si se amesteca bine adaugand apa fiarta si racita. pentru a face mai multa nada se respescta proportiile. este o nada ideala pentru pescuit la feeder dar si pentru stationar. este o nada de efect in pescuitul la pestii pasnici ( mreana, crap, caras, cteno, salonta etc...) ... mai mult

  • 31-05-2010
  • 4762
  • 0
  • 0

Porumb uscat rosu

se fierbe porumbul cu vanilia si zaharul 3 ore la foc mic pana se inmoaie putin porumbul.se adauga galosul si se fierbe pana apa scade.se lasa la racit si se scot boabele pe o hartie absorbanta pana cand devin uscate.Se pun pe ata cu boabele normale ptr a da un super efect cromatic.Fir intins! ... mai mult

  • 31-10-2008
  • 4754
  • 0
  • 0

Nada c-teno

se pescuieste cu cubulete de cartof proaspat boillies sau porumb.eu am prins mai mult la porumb.se amesteca toate intr-o galeata dupa ce au fost fierte in apa ... mai mult

  • 11-02-2008
  • 4636
  • 0
  • 2