Retete de nada pentru Cteno
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Cteno. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Cteno. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
se pescuieste cu cubulete de cartof proaspat boillies sau porumb.eu am prins mai mult la porumb.se amesteca toate intr-o galeata dupa ce au fost fierte in apa ... mai mult
AMESTECURILE SE MACINA APOI SE AMESTECA LA FATA LOCULUI CU APA DE RAU,DUPA TARIA PE CARE O DORIM ... mai mult
se amesteca aprox. 500 gr de tarate in 1 l de apa calda se lasa la acrit cam 2-3 zile la caldura daca e posibil.dupa aceasta perioada se poate folosii in amestec cu mamaliga preparata acasa,pentru momitor.nu poate fi folosita in punga solubila.fir intins ... mai mult
se amesteca mamaliga cu zahar cu ramele maruntite si vu viermii si se omogenizeaza cu faina.Se foloseste ca nada sau ca umplutura pe bomba sau arc.Fir intins! ... mai mult
Ingrediente: 400 g malai grisat fin, 500 ml apa, 2 esente de vanilie Mod de preparare: Se pune 1/2 l apa in 400 g de malai, doua esente de vanilie, se lasa la fiert 10 min. dupa care se scoate compozitia, se introduce intr-o fasa, se baga din nou in apa fierbinte si se lasa sa fiarba 1/2 ora/. Fir intins. ... mai mult
La TTX se adauga aproximativ 2 L de apa. Se amesteca bine pana devine o pasta moale si se lasa 10 min. Pelletele si praful atractant se umezesc si se lasa 10 min la umflat. Separat se amesteca nada uscata cu semintele si canepa macinata. La acestea se adauga TTX-ul moale pana se obtine consistenta dorita. La sfarsit se adauga pelletele “insiropate”, mierea (zaharul), porumbul dulce si viermusii. Se poate nadi si cu catapulta (prastia). Fir intins! ... mai mult
Sensansul 3000 se amesteca intr-o galeata mare cu hemply CRAP ,APOI treptat punem cate putin din fiecare aditiv inclusiv apa pana se amsteca bine si se omogenizeaza. ... mai mult
cartofii taiati cubulete de 1-2 cm, iar un aditiv care ar merge bine este aromix-ul pentru crap Sensas la aceasta nada pescuiti cu boilies, cartof si cu porumb. Aceasta reteta nu este a mea dar am vazut-o, mi s-a parut interesanta si mi-am zis ca tre' sa o dau si aici ... mai mult
Canepa se pune jumatate pisata si jumatate fiarta. Se amesteca cu apa din balta pana devine pasta sa poata sta pe momitor. Se sfarama f repede in apa. Rezultate senzationale in lunile aprilie,mai 2011. 80KG Crap in 3 partide de 12h. Crap intre 2 si 6kg pe balti private. ... mai mult
Spalam bine de tot cerealele,dupa care punem porumbul la fiert cu 4 degete de apa peste nivelul lui si il lasam sa fiarba pana crapa primele boabe de porumb iar graul si cu soia le adaugam dupa ce apa a inceput sa fiarba aproape de final.dupa care il dam la oparte de pe foc si adaugam aroma si nada amestecam bine de tot si il lasam doua trei ore sa traga amestecand din cand in cand dupa care cand se raceste de tot e numai bun de folosit.aceasta reteta este vinovata de multe capturi anul acesta p ... mai mult
clasica mamaliga se poate combina in mii de feluri cu mii de arome,atractanti,dar cel mai bine si mai indicat ar fi cu atome naturale.Una dintre cele mai bune combinatii pe care am facut-o si am avut rezultate este cea cu ceaiuri de capsuni sau fragute.Se framanta bine mamaliga,se ia masura dorita,se lateste apoi se pune peste ceaiul din pliculetele de ceai,la 3-400 grame eu pun 6-7 pliculete,se amesteca bine,se lasa in repaus 10-15 minute,se framanta iar pana devine rosie,e gata de pescuit ... mai mult
modul de preparare este :se amesteca mixul dupa care urmeaza partea lichida 10 oua an care se adauga toata partea lichida se amesteca bine dupa care se adauga treptat mixul ,se framanta bine pana la omogenizare si se lasa cateva ore la frigider dupa care se vor rula bilele,cand apa da an clocot se adauga bilele si se lasa la fiert pentru 4 minute an cazul bilei de 20mm sau 6 minute an cazul fierberii la vapor ,dupa care se vor scoate pe un prosop uscat si se va lasa la zvantare bilele pentru 1 ... mai mult
Reteta este compusa din doua parti dupa cum urmeaza: - prima parte contine toate ingredientele uscate si macinate si exprimate in grame, la cantitate. - a doua parte , 10 oua , substantele lichide exprimata in mll si picaturi. se amesteca ambele parti circa 30 pina la 50 minute,ca aromeke si uleiurule sa patrunda bine in amestecul cu materialele macinate, dupa obtinerea aluatului ,se trece la prepararea bilelor de boilis , dupa diametrele pe care dorim sa le obtinem. Mentionez ca ... mai mult
am un amic weekendul asta la concurs si i-am facut o reteta simpla pt concurs, era pe 2 dupa prima zi, sper sa aiba fir intins in continuare, dar cred ca oricum ia premiul pt cea mai mare captura(8,5)... sa vedem.... ... mai mult
Multi prieteni de ai mei au incercat nada asta pe brateni, si, au avut rezultate diverse..... cel mai greu o fost un ten de 12-14 kg prins pe ariciul clasic(greu de crezut... dar adevarat) ... mai mult
Ingredientele se adauga in ordinea mai sus aratata, si se amesteca ,pana se obtine o coca putin mai tare, si se poare folosi ca momit imediat ce s-a facut,sau se pot executa bile dupa placerea fiecaruia ,spre exemplu bile de 10, 12, 16, si 18 mm.Se usca la un loc ferit de soare sau alte surse de caldura, cateva ore ,sau chiar zile ,dupa preferinta celui ce o foloseste,fie solubile ,in timp mai scurt ,sau cu o intarziere mai mare de descompunere. Este preferata de pesti,si are o raza mare de ac ... mai mult
SE AMESTECA INGREDIENTELE SI SE POATE MOMI CU ELE DIRECT LA BALTA ... mai mult
In apele domoale MAZAREA fiarta este o nada buna pt. o serie de pesti nerapitori. Ea se prepara in felul urmator:dupa ce a stat in apa cateva ceasuri punem boabele de mazare intr-o punga de panza rara pe care o introducem apoi intr-o cratita de lut ars si turnam apa calduta astfel ca mazarea sa fie acoperita de doua trei degete cu lichid.O fierbem incet pe foc pana se inmoaie fara insa ca boabele sa-si piarda forma sau sa fie prea farimicioase.Le lasam apoi sa se raceasca in aceeasi apa.Nu prepa ... mai mult